Λαμπραντορακος σε διαμερισμα 130 τμ;

fotis94

Member
9 Σεπτεμβρίου 2015
11
1
33
Γεια σε ολους σκυλοφίλοι :)
Παρακολουθωντας το φορουμ εδω και λιγες μερες μου φανηκε οτι παρα την προσωπικη μου αναζητηση στο συγκεριμενο -μειζον- ζητημα θα ηταν αρκετα βοηθητικο αν ακουσω και δικες σας αποψεις/συμβουλες !! :) Θα ειμαστε/ ειναι οκ ο σκυλακος; Σκεφτομαι αποκλειστικα για αυτην την φυλη...θα το παιρνα και αυριο που λεεο ο λογος αλλα με προβληματιζει αν χρειαζεται εστω και για τη ψυχολογια του να ζει σε μεγαλυτερο χωρο κλπ.. Ή ειναι κλισε αυτο;
Thanks!! :)

Johnkokk

Well-Known Member
2 Ιουνίου 2015
266
786
51
Εαν το σκυλί εκτονώνεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με βόλτες, παιχνίδια, κλπ, τότε και σε 30 τετραγωνικά μια χαρά ευτυχισμένος θα είναι.

Αλλιώς και μια μεζονέτα δικιά του να του πάρετε, δεν θα του κάνει καμιά διαφορά.

• Like
Reactions: kosmaki and epial

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Άσε ρε γατάκι που μας μιλάς για...130τ.μ.:D:rolleyes:

Γερμανικοποιμενικάκος σε 30τ.μ. φοιτητικό σπίτι πριν κάποια χρόνια...

Στο σπίτι μέσα ο σκύλος είναι OFF σαν διακοσμητικό στοιχείο! Ότι κάνετε από δραστηριότητες και εκτόνωση θα γίνεται έξω!
It's simple...

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.749
7.270
Στο σπίτι μέσα ο σκύλος είναι OFF σαν διακοσμητικό στοιχείο! Ότι κάνετε από δραστηριότητες και εκτόνωση θα γίνεται έξω!
It's simple...
Επειδή εσύ άλλο εννοούσες κ αλλιώς σου βγήκε (ελπίζω), θες να το ξαναπάρεις λίγο αλλιώς κ να το ξαναεξηγήσεις του ανθρώπου;

Δεν θα θελα, εγώ τουλάχιστον, να δημιουργούνται εντυπώσεις περί διακόσμησης για κανένα έμβιο ον στο φόρουμ, γιατί ξέρεις, κουτάβια που αντιμετωπίζονται σα λούτρινα κ τα συναφή, τα γνωστά.

Πάντως εγώ δεν τον έχω να μου διακοσμεί κάτι, εντός ή εκτός σπιτιού. Για να ζούμε μαζί έχουμε ο ένας τον άλλο.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Διακοσμητικό στοιχείο=ελεύθερο και τέζα μέσα στο σπίτι=δεν καταλαβαίνεις την ύπαρξη του=δεν σε ενοχλεί=δεν ασχολείται με τίποτα παρά μόνο ξεκουράζεται μέχρι την επόμενη βόλτα.

Είμαστε εντάξει τώρα κυρία @Estranged μας?:):p

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Βρε Estranged ή γνωμη μου ειναι ότι εσύ το πήρες στραβά!
Ειναι σαφέστατο νομίζω αυτό που εννοεί ο Στέλιος...

Θα βάλω δημοσκόπηση για το τι εννοεί!

fotis94

Member
9 Σεπτεμβρίου 2015
11
1
33
Άσε ρε γατάκι που μας μιλάς για...130τ.μ.:D:rolleyes:

Γερμανικοποιμενικάκος σε 30τ.μ. φοιτητικό σπίτι πριν κάποια χρόνια...

It's simple...
Χαιρομαι :)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.749
7.270
Βρε κι εγώ εννόησα τι εννόησε ο κυρ-Στέλιος. Αλλά το θέμα είναι τι θα εννοήσουν άλλοι κ κυρίως άτομα που δεν ξανάχαν σκύλο. Που μπορεί να φανταστούν ότι με κάποιο μαγικό τρόπο εντός ένα σκυλί θα πρέπει να είναι πειθήνιο ακούνητο αμίλητο αγέλαστο αγαλματάκι. Κάτι όπως νομίζουν αυτοί που παίρνουνε σκυλιά κ νομίζουν ότι παίρνουν λούτρινα, θα ξαναπώ...

(Εμείς καμιά φορά παίζουμε κ κανά μπαλάκι κ κάνα tug, είναι κακό γιατρέ μου; Πρέπει απαραιτήτως να'ναι τανάσκελα..; )

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Μα ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ακριβώς το αντιθετο! Πιστεύουν ότι το μεγαλόσωμο σκυλί τρέχει και πηδολογάει μες το σπίτι, γι αυτό θεωρούν ότι τα μεγαλόσωμα δεν κάνουν για μέσα!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Δεν μπορεί ένα labrador στο σπίτι να είναι καθημερινά "ακίνητο, ακούνητο και στον τοίχο κολλημένο"

Δεν πρέπει να είναι. Αν συμβαίνει αυτό, ή είναι άρρωστο ή δεν είναι lab.

Ασφαλώς δεν εννοώ ότι θα γκρεμίζει το σπίτι και θα τρέχει σαν τρελό συνέχεια, αλλά σίγουρα θα θέλει την διάδραση με τους ανθρώπους του.

Τα 130 τ.μ. είναι υπεραρκετά για οποιοδήποτε σκύλο που έχει μια κανονική εκτόνωση.

Για πολλές ώρες θα χρειάζεται μόνο το 1 τ.μ.

Καλή συνέχεια στην αναζήτηση σου :)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.749
7.270
Μα ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ακριβώς το αντιθετο! Πιστεύουν ότι το σκυλί τρέχει και πηδολογάει μες το σπίτι, γι αυτό θεωρούν ότι τα μεγαλόσωμα δεν κάνουν για μέσα!
Ε κρίμα για αυτούς :p (είναι κ που δεν θα το καταλάβω ποτέ που θεωρούν ότι θα πρέπει να χουν χώρο να καλπάζουν 24/7, τέτοιο δε χώρο ο οποίος να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο όσο αυξάνεται το μέγεθος του ζώου o_O )

Να το ξαναεξηγήσει του πα του ανθρώπου, δεν είπα κάτι αντίθετο με αυτό που εννοεί.

Κομπλέ είσαι Φώτη. Με 130τμ κιόλας, αμα λάχει ρίχνει κ 2 τρεχάλες με κανά μπαλάκι αν έχετε όρεξη, ανετότατα.

• Like
Reactions: fotis94

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Εννόησα τι λέει η @Estranged! Λάθος μου για την λέξη, πολλές φορές με πιάνω να μιλάω λες και μιλάω σε σας που καταλαβαινόμαστε!:D

@fotis94 το μόνο δύσκολο κομμάτι είναι η καθαριότητα μέσα στο σπίτι. Το πως θα χειρίζεσαι τον σκύλο, σε περίοδο τριχόπτωσης, σε μέρες με βροχή, σε προσωρινό αποκλεισμό* για να σφουγγαρίσεις το σπίτι και τα δωμάτια. Πιο δύσκολοι χειρισμοί και timing είναι αυτά παρά ηαπορία για το αν ένας σκύλος οποιουδήποτε μεγέθους μπορεί να σταθεί μέσα σε ένα σπίτι.

*Προσωρινός αποκλεισμός=το βάζεις στο ένα δωμάτιο για να σφουγγαρίσεις το άλλο. Μην παρεξηγηθώ και γι'αυτό please!:D

• Like
Reactions: mareco

fotis94

Member
9 Σεπτεμβρίου 2015
11
1
33
Εννόησα τι λέει η @Estranged! Λάθος μου για την λέξη, πολλές φορές με πιάνω να μιλάω λες και μιλάω σε σας που καταλαβαινόμαστε!:D

@fotis94 το μόνο δύσκολο κομμάτι είναι η καθαριότητα μέσα στο σπίτι. Το πως θα χειρίζεσαι τον σκύλο, σε περίοδο τριχόπτωσης, σε μέρες με βροχή, σε προσωρινό αποκλεισμό* για να σφουγγαρίσεις το σπίτι και τα δωμάτια. Πιο δύσκολοι χειρισμοί και timing είναι αυτά παρά ηαπορία για το αν ένας σκύλος οποιουδήποτε μεγέθους μπορεί να σταθεί μέσα σε ένα σπίτι.

*Προσωρινός αποκλεισμός=το βάζεις στο ένα δωμάτιο για να σφουγγαρίσεις το άλλο. Μην παρεξηγηθώ και γι'αυτό please!:D
,

xaxax :p κατατοπιστικοτατος! Θενκς!!
Με την τριχα παλευεται;

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Σκυλος μπαινει στο σπιτι. Μαθαινεις να ζεις με την τριχα! Το ενα παει πακετο με το αλλο. Υπαρχουν κατι βουρτσες βεβαια που κανουν καλη δουλεια αλλα δεν κανουν θαυματα. Και χρειαζεται να τη χρησιμοποιεις τακτικα.
Εχεις αρχισει να κοιτας για κουταβι;

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
,

xaxax :p κατατοπιστικοτατος! Θενκς!!
Με την τριχα παλευεται;
Τι ισχύει:
1) Θα ζεις με την τρίχα.
2) Ο καναπές σου δεν έχει σημασία τι χρώμα έχει γιατί θα ζεις με ριχτάρια. Τα ριχτάρια μας και τα σεντόνια μας ιδανικά τα διαλέγουμε στο χρώμα του σκύλου (π.χ. οι λαμπραντοράδες θα δεις ότι κινούνται σε κρεμ-μπεζ τόνους).
3) Το Νο1 ισχύει και για την/τον συμβίο. Άπαξ και φέρει ενστάσεις, η/ο συμβίος απολύεται με συνοπτικές διαδικασίες κατόπιν ομόφωνης απόφασης της δικαστικής επιτροπής του φόρουμ.:D
4) Θα γίνεις οργανισμός τούμπανο. Εμείς εδώ μέσα δεν παθαίνουμε ούτε γρίππες ούτε ιώσεις. Έχουμε χτίσει ανοσοποιητικό από την τρίχα.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Τι ισχύει:
1) Θα ζεις με την τρίχα.
2) Ο καναπές σου δεν έχει σημασία τι χρώμα έχει γιατί θα ζεις με ριχτάρια. Τα ριχτάρια μας και τα σεντόνια μας ιδανικά τα διαλέγουμε στο χρώμα του σκύλου (π.χ. οι λαμπραντοράδες θα δεις ότι κινούνται σε κρεμ-μπεζ τόνους).
3) Το Νο1 ισχύει και για την/τον συμβίο. Άπαξ και φέρει ενστάσεις, η/ο συμβίος απολύεται με συνοπτικές διαδικασίες κατόπιν ομόφωνης απόφασης της δικαστικής επιτροπής του φόρουμ.:D
4) Θα γίνεις οργανισμός τούμπανο. Εμείς εδώ μέσα δεν παθαίνουμε ούτε γρίππες ούτε ιώσεις. Έχουμε χτίσει ανοσοποιητικό από την τρίχα.
:ROFLMAO::ROFLMAO:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.749
7.270
Άσε, έχω μεγάλο πρόβλημα με την επιλογή χρώματος που είναι ασπρόμαυρος!