Λίστα moderators

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece
www.GrDevelopers.metrelenis.gr
Αν και παλιό το νήμα αυτό , με αφορμή την δική μου χωρίς λόγο!!! αναζήτηση της ομάδας διαχείρισης νομίζω πως θα ήταν πολύ καλύτερο αν είναι να μην υπάρχει το διακριτικό banner που να συμβολίζει τον moderator , τουλάχιστον σε σχέση με τα απλά μέλη ας έχουν άλλο χρώμα στο nickname τους! Πχ μπλε , πράσινο , πορτοκαλί , ροζ
Και θα είναι ποιο ευδιάκριτο αλλά και ποιο εύκολη η επικοινωνία για τυχόν απορία , προκειμένου να "ζαλιζουμε" όλο τους Administrators. (το έχω κάνει και αυτό) Έχουν αλλά θέματα στα οποία πρέπει να αφιερώνουν το χρόνο τους!

Φιλικά πάντα Κων/νος

Sent from my iPhone using Tapatalk

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Δηλαδή και θα μας κάνετε ροζ και θα μας ζαλίζετε και από πάνω? :p :D

Να σου πω την αλήθεια δεν βρίσκω ιδιαίτερο λόγο για αλλαγή... Αλλά ας πούνε και άλλοι τη γνώμη τους :)

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
παιδια απλο ειναι.οσοι μοντ θελουν να δειχνουν τι ειναι ας γραψουν στη υπιγραφη τους moderator!!
τοσο απλα!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μα δεν συζητάμε για κάτι που θα γινόταν επειδή το θέλουν οι mods (ή έστω κάποιοι από αυτούς) αλλά που το θέλουν τα μέλη του forum γιατί διευκολύνονται στο να εντοπίζουν ποιοι είναι οι mods.

Να εξηγήσω γιατί δεν το θεωρώ απαραίτητο...

-Αν κάποιος χρειάζεται βοήθεια, μπορεί να βρει ποιοι είναι οι mods σε τρία διαφορετικά σημεία του forum.

-99% των επεμβάσεων που κάνουμε ως mods φαίνεται έτσι κι αλλιώς από ποιον έγναν γιατί έτσι είναι φτιαγμένο το forum από τεχνικής άποψης. (π.χ. αν κάνω edit σε μήνυμα άλλου, φαίνεται edited από Xotikouli).

-99% των posts μας γράφονται υπό την ιδιότητα του απλού μέλους. Εξακολουθούμε να είμαστε τα ίδια μέλη που είμασταν και πριν, αυτό δεν αλλάζει :) Δεν βρίσκω γιατί θα ήταν χρήσιμο μια απάντησή μου σε οποιαδήποτε ενότητα να φαίνεται ότι είναι γραμμένη από mod. Άσχετο το ένα από το άλλο! Πολλές φορές μάλιστα σε αυτή την περίπτωση οι δημοσιεύσεις των mods τείνουν να θεωρούνται πιο σωστές από των υπόλοιπων μελών. Επίσης άσχετο το ένα με το άλλο. Δεν γίναμε mods γιατί κατέχουμε την απόλυτη γνώση, καμία σχέση! Προσωπικά δεν θα ήθελα να σκέφτεται κάποιος να εκφράσει μια διαφωνία του μαζί μου μόνο και μόνο επειδή βλέπει το "ταμπελάκι" mod.

Γενικά, εφόσον το να φαίνεται η ιδιότητα του mod στο nickname μας είναι κάτι που θα φαίνεται κάθε φορά που γράφουμε κάτι δεν το βρίσκω χρήσιμο γιατί εκτός ελαχιστων εξαιρέσεων γράφουμε ως απλά μέλη και όχι ως mods.

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Η άποψη μας, σε πολύ μεγάλο ποσοστό ταυτίζετε με αυτήν του μέλους Xotikouli.

Για το "ποιοί είναι οι moderators" μπορεί να ενημερωθεί κανείς σε αρκετά σημεία ή ακόμα και να ρωτήσει με π.μ. ή ακόμα και θέμα.

Για οτιδήποτε μπορεί να επικοινωνήσει με εμάς, στο account admin ή με e-mail στα dogforum.gr(at)gmail.com και admin(at)dogforum.gr χωρίς φόβο ή τύψεις ότι θα μας ενοχλήσει, απλά να έχει μια λογική δόση υπομονής.

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece
www.GrDevelopers.metrelenis.gr
Δεκτές οι αποφάσεις των ιδιοκτητών / διαχειριστών!
Σε καμμιά περίπτωση προσωπικά δεν θα σκεφτόμουν πως δεν πρέπει να έρθω σε αντιπαράθεση με ένα "γαλονά" για να μην με σημαδεψει!!! Δημοκρατία έχουμε , απόψεις έχουν όλοι.
Είναι πάντως περίεργο στα όσα χρόνια ως ιδιοκτήτης / στέλεχος φόρουμ που βλέπω πως δεν είναι ευδιάκριτα τα στελέχη! :)

Όπως και να έχει κλείνουμε εδώ το νήμα ;) , εκτιμώ τον χρόνο της ανάλυσης :)

Sent from my iPhone using Tapatalk