Λίγο την προσοχή σας

grekos

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2010
468
4
Μικροοργανισμός
Εχθές το βράδυ μετά την καταιγίδα στην βόλτα πήγαμε να περάσουμε στο απέναντι πεζοδρόμιο που ήταν καλά φωτισμένο από μια κολώνα της δεη και καθώς πλησιάζαμε, πρώτη φορά βλέπω τον μικρό να έχει μαζευτεί, να κλαίει και να δαγκώνει τον αέρα σαν δαιμονισμένος. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι κάτι τον τσίμπησε αλλά
μου φάνηκε υπερβολικά έντονη η αντίδραση για κάτι τέτοιο…… Τελικά; Θεέ αν έχεις τον Θεό σου; Υπήρχε διαρροή ρεύματος από την κολώνα!! Τι να πω; Το είδα κι αυτό. Περριτό να σας πω ότι για να το καταλάβω γύρισα με τα μαλλιά σηκωμένα στο σπίτι.

Last edited:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
:eek::eek::eek:

απο μιά άποψη τυχεροί και οι δυό σας

και πλάκα πλάκα - λίγο ηλεκτροσόκ που και πού είναι ότι πρέπει για την εποχή μας :)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Μου'χει συμβεί κ μένα!! Στο Γαλάτσι παλαιότερα περνάγαμε ανάμεσα από κολόνα κ σπίτι κ το σκυλί εκείνη τη στιγμή πεταγόταν στον αέρα κ με τα τέσσερα πόδια (εγώ μάλλον λόγω σπορτέξ δεν έπαιρνα χαμπάρι)... Εψαξα για γυαλιά, κάτι άλλο αιχμηρό, αλλά δεν βρήκα κάτι... Εννοείται απέφευγα τόσο καιρό να ξαναπεράσουμε από εκεί.

Τελικά, τώρα που αλλάχθηκαν τα καλώδια δεν έχει ξανασυμβεί το ίδιο... Είναι από τα απίστευτα όντως................. :-|

e-collar κ βλακείες, η ΔΕΗ μάς παρέχει δωρεάν εκπαίδευση.............:mad::mad:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Και γιατί δεν παίρνεις τώρα κιόλας ένα τηλέφωνο στην ΔΕΗ;

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
και πλάκα πλάκα - λίγο ηλεκτροσόκ που και πού είναι ότι πρέπει για την εποχή μας :)
:D :maria:

Μάγκας ο σκύλος!
πώς το κατάλαβε; (ηλίθια ερώτηση; :rolleyes: )
είχε ηλεκτριστεί το τρίχωμά του; τα μουστάκια του; :confused:

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Greco από τι υλικό είναι κατασκευασμένο το λουρί σου (ο οδηγός)?
Σκέφτομαι μήπως το ρεύμα ακολούθησε άλλο δρόμο, δηλαδή να είχες φορτιστεί εσύ και γειώθηκε μέσω του σκυλάκου.
Αποτέλεσμα πεδίου.
Λέω να μην παίξεις joker αυτές τις μέρες. :D

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Πωω ρε-- τι υπαρχει!!!
Προσοχη λοιπον στης βολτες με βροχη!

Αν και οι δικες μου δεν βγαινουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ οταν βρεχει!!
Μαλλον φοβουνται πολυ, οτι θα λιωσουν τα μπαλερινοποδαρακια τους!!