Λάρα το γατόσκυλο

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Η μια από τις σκυλίτσες μου η πιο μεγάλη, η Λάρα, περιποιείται τον εαυτό της σαν γάτα. Δηλαδή, κάθεται και πλένετε με τις ώρες,από την κορυφή ως τα νύχια, όπως ακριβώς κάνουν οι γάτες.:D Εντάξει έχω δει και ξέρω ότι οι σκύλοι περιποιούνται τοπικά την γούνα τους αν τους έχει κολλήσει κάτι, αλλά αυτό που κάνει η Λάρα δεν το έχω δει άλλη φορά. Μπάνιο κανονικό, σαν γάτα. Και όχι μια στο τόσο αλλά συνεχώς, όποτε κάθεται και χαλαρώνει μετά από λίγο αρχίζει το πλύσιμο. Μιλάμε για πολύ γέλιο. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία;:)

Last edited:

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Ανάλογη εμπειρία εγώ προσωπικά δεν έχω τουλάχιστον για να σε βοηθήσω,αλλά τυχερή δεν θα χρειάζεται και ιδιαιτερη περιποιηση απο μέρους σου :D
Ανέβασε μας κανένα βίντεο να την δούμε ;)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Κι εμένα το κάνει ο ένας μου σκύλος. Πλένεται μετά το φαγητό, άσχετα με το τι έχει φάει. Πλένει τη μουσούδα του περνώντας το πόδι του από πάνω της και γλύφοντας το πόδι όπως κάνουν οι γάτες. Και μετά πλένει και τα πόδια του. Επίσης πολλές φορές πριν κοιμηθεί κάνει πεντικιούρ στα νύχια του και πλένει και τα πίσω πόδια που δεν ασχολείται μαζί τους μετά το φαγητό.
Όταν το πρωτοπαρατήρησα έψαχνα για ενοχλήσεις στις πατούσες, για δείγματα στρες και βαρεμάρας κλπ. Τον είδε γιατρός όμως και τον πρόσεξα καλύτερα, δεν είναι κάτι από αυτά. Απλά κάνει το μπάνιο του :D

antoniaantoniou

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
131
6
Πλένει τη μουσούδα του περνώντας το πόδι του από πάνω της και γλύφοντας το πόδι όπως κάνουν οι γάτες. Και μετά πλένει και τα πόδια του.
Το ίδιο κάνει κι εμένα. Μετά το φαγητό και πριν πέσει για ύπνο αρχίζει. Βγάζει και ήχο ο δικός μου όταν γλείφεται... Σπαστικοοοοοοοοοοοοοό!!!! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο. Αφού όταν τον ακούω αρχίζω κι εγώ από την άλλη : "Μάρκοοοοοοοοο σταμααααααααααάτα!!!"