Όταν εννοείς "σκάρτη" τι ακριβώς θέλεις να πεις?
Από το νταραβέρι σου με τον εκτροφέα?
Από θέμα υγείας του σκύλου?
Από θέμα μορφολογίας του σκύλου?
Από θέμα συμπεριφοράς?
Από θέμα "στόμα σε στόμα" και έφτασαν στα αυτιά σου αυτές οι κουβέντες?
Ας πάρω μια μια τις υποθέσεις μου!
Από θέμα νταρεβεριού με τον εκτροφέα καταλαβαίνουμε ότι όλοι μπορεί να μην ταιριάζουν με έναν εκτροφέα, χνώτα είναι αυτά!Ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν κάνει καλή και σωστή δουλειά πάνω στην εκτροφή(σε περίπτωση που είναι όντως καλός εκτροφέας)
Από θέμα υγείας και πάλι δεν μπορείς να πεις κάτι, γιατί είναι ζωντανός οργανισμός ο σκύλος και υπάρχουν πολλοί παράγοντες, απλώς ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες με έναν εκτροφικό σκύλο!
Από θέμα μορφολογίας, είναι καθαρά θέμα του εκτροφέα ότι "έπεσε" έξω από την σωστή μορφολογία, είτε εντός προτύπου ναι μεν αλλά, είτε τελείως εκτός προτύπου!
Από θέμα συμπεριφοράς, πρώτα είναι θέμα του εκτροφέα και έπειτα του ιδιοκτήτη, γιατί ο εκτροφέας ξέρει τον αρσενικό του και την θηλυκιά του και σου δίνει το κουτάβι τους!Είναι και θέμα νταραβεριού και συνεννόησης που λέω πιο πάνω!
Από "στόμα σε στόμα", δεν έχω κάτι να πω...δεν μπαίνω καν στην διαδικασία...στοιχεία θέλω...
Το μόνο που σε σώζει απέναντι σε αυτά είναι η όσο πιο καλή ενημέρωση απέναντι στην φυλή που σε ενδιαφέρει!Να ψαχτείς εσύ και με αυτά που έμαθες να κάνεις το βήμα της απόκτησης...να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις...
Δεν ξέρω αν ακούμπησα το ερώτημα σου...