ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

mariatr

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
51
1
εχω ενα λαμπραντορ 7 μηνων ενω ειναι αψογος και υπακουος σκυλος συνηθως τα βραδια που καθομαι να δω τηλεοραση δεν με αφηνει σε ησυχια δαγκωνει (οχι να με πονεσει )και κανει διαφορες χαζομαρες οπως να τρεχει μεσα στο σπιτι σαν τον τρελο μπορει καποιος να μου πει το γιατι??

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
καλό και ευγενικό θα ήταν αφού είναι και το πρώτο ποστ που κάνεις να μας πείς πρώτα λίγα λόγια για εσένα και το σκυλάκι σου πριν κάνεις την ερώτηση που σε αποσχολεί.

mariatr

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
51
1
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ 7 ΜΗΝΩΝ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΤΗς ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ . ΕΙΝΑΙ 30 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΚΙΛΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΡΩΕΙ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΚΥΡΙΩς ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 2 ΜΗΝΩΝ .ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΖΙ ΜΑς ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ 15 ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΩΝ) ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΒΟΛΤΑ 3 ΜΕ 4 ΦΟΡΕς ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ(ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΛΗ ) .ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ . ΣΥΝΗΘΩς ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΜΕΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ 4 ΩΡΕς ΜΟΝΟς ΤΟΥ ΧΩΡΙς ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩς ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΕς ΦΟΡΕς ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΑς ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ .

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
συνηθως τα βραδια που καθομαι να δω τηλεοραση δεν με αφηνει σε ησυχια δαγκωνει (οχι να με πονεσει )και κανει διαφορες χαζομαρες οπως να τρεχει μεσα στο σπιτι σαν τον τρελο μπορει καποιος να μου πει το γιατι??
το σκυλάκι σου είναι ακόμα κουτάβι και ως γνωστόν "το μόνο καλό κουτάβι, είναι το κουρασμένο κουτάβι", υπομονή θα ωριμάσει.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Επισης μην περιμενεις να ησυχασει και πολυ συντομα :D Υπολογιζε πως ενηλικιονονται περιπου στα 3 τους. ;)
Απο ποιο εκτροφειο της Ουγγαριας, αν επιτρεπεται;

mariatr

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
51
1
δεν καταλαβαινω απο ποιο εκτροφειο ειναι δεν βγαζω τα γραμματα απο το διαβατηριο του. ποσο ειναι το δικο σου ? μπορεις να μου πεις περιπου ποσα κιλα πρεπει να ειναι ? θα αναρτησω αργοτερα φοτο του δικου μου να το δεις. παντως ο δικος σου ειναι κουκλος ακριβως σαν τον δικο μας. απο υπομονη εχω μπολικη και εγω και οι υπολοιποι αφου καταφεραμε και μεγαλωσαμε 2 παιδια στον παρη(ετσι τον λενε) θα κολλησουμε???

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ο δικός μου κλείνει τα 4 τον Ιούλιο και είναι ακόμα στην τρελή χαρά :D Ευτυχώς μέσα στο σπίτι έχει ησυχάσει λίγο, αλλά έξω δεν πιάνεται!
Το πόσα κιλά πρέπει να είναι εξαρτάται από τον σωματότυπο και βέβαια το ύψος του, μέσος όρος είναι περίπου 27-34 κιλά. Ενα λαμπ θεορείται αδύνατο αν φαίνονται περισσότερα πλευρά από τα 2 τελευταία, και υπέρβαρο αν δεν μπορείς να νιώσεις τα πλευρά του κάτω από τα δάχτυλά σου με ένα απαλό άγγιγμα.

Να ρωτήσω κάτι λεπτό, το πήρατε από εκτροφείο της Ουγγαρίας ή το έφερε το πετ-σοπ από εκτροφείο της Ουγγαρίας;

Να σας ζήσει ο Πάρης :) Υπάρχουν αρκετά άρθρα και εδώ στο φόρουμ για τα λαμπ και στο ίντερνετ ρίξτε μια ματιά και αν χρειαστείτε κάτι εδώ είμαστε!

mariatr

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
51
1
η συναλλαγη εγινε μεσο ιντερνετ και προσωπικης επικοινωνιας μαζι τουσ απο το cheapet.gr και μου το εστειλαν εκεινοι ηταν η πιο γρηγορη επιλογη μου το θελαμε για δωρο πρωτοχρονιατικο για τα παιδια . ειναι το τριτο σκυλι αλλα το πρωτο λαμπ ειχαμε εναν γερμανικο ποιμενικο και ενα μποξερ νωριτερα. επειδη τον εχω αυτον στο σπιτι με φοβηζει μην κανω κατι λαθος και δεν μεγαλωνει σωστα.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
cheapet.gr
:(

Για να μην ξανακάνεις το ίδιο λάθος, διαβάσε τα άρθρα που σας παραθέτω

Pet shops/Puppy mills

Εμπειρίες από Pet shop/BYBs

Κι εμένα το πρώτο σκυλί στο σπίτι ειναι λαμπ, και να σου πω την αλήθεια, έχω κάνει πολλά λάθη! Το καλό με τα λαμπ είναι ότι μαθαίνουν πάρα πολύ εύκολα, είναι πανέξυπνα αρκεί να βρεις τον τρόπο να τα προσεγγίσεις. Με τη σωστή εκπαίδευση αρχίσαμε 3.5 ετών (πριν δεν γινόταν να τον αφήσω από το λουρί χωρίς να κάνει καμιά βλακεία :rolleyes: ) και τώρα πλέον είναι (για μένα :D ) ο καλύτερος και πιο υπάκουος σκυλάκος στον κόσμο :) Το κακό με τα λαμπ είναι που έχουν πολύ γλυκές φάτσες και δεν μπορείς να τους πεις όχι! (και το εκμεταλεύονται)!

mariatr

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
51
1
καταλαβα το αρθρο αλλα το δικο μας ηρθε με πιστοποιηση με τσιπ που ελεξαμε οτι υπαρχει με διαβατηριο σφραγισμενο και ηταν 8 εβδομαδων η παραγγελια εγινε με το τηλεφωνο απο αυτους απλως τουσ βρηκαμε μεσο ιντερνετ μου πιστοποιησανε οτι αν υπαρξει καποιο προβλημα μπορω να τους ενοχλησω και επικοινωνησαν μαζι μας μετα απο καποιο διαστημα να δουν οτι ολα πηγαν καλα με τον μικρο

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Μακάρι να είναι έτσι και όλα να πάνε καλά με το μικρό, η αγορά σκύλου ράτσας δεν είναι απλή υπόθεση και πιστεύω πως με τις γενετικές ασθένειες που έχουν οι φυλές σήμερα δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν στα τυφλά μιας και δίνεις ουκ ολίγα χρήματα. Π.χ. η δυσπλασία ισχίων είναι σύνηθες φαινόμενο στα λάμπραντορ και τα γκόλντεν γιατί πολλοί που "εκτρέφουν" δεν κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις πριν ζευγαρώσουν τα σκυλιά τους.

Να έχεις υπ'όψιν σου επίσης πως ένας εκτροφέας που νοιάζεται για τα κουτάβια του (και τα σκυλιά του γενικότερα) δεν θα πουλήσει κουτάβια χωρίς να δει σε ποιον άνθρωπο θα πάνε τα κουτάβια (πόσο μάλλον σε πετ σοπ). Διάβασε, διάβασε... όταν μπήκα εδώ μέσα δεν ήξερα τίποτα, αλλά σε λίγους μήνες έμαθα πάρα πολλά... έχε το νου σου!

ΥΓ. Μπήκα, τον είδα, είναι πολύ όμορφος και φάτσας, να τον χαίρεσαι! :D

mariatr

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
51
1
να σαι καλα ηδη εχω μπει στο κλαμπ και εγω και θα προσπαθησω να μαθω για καλο δικο του και δικο μας . ναι ειναι κουκλος μετα τα παιδια μου αυτοσ ο γιος που δεν μπορεσα να αποκτησω τον εχω αδυναμια και το εχει καταλαβει αλλα δεν τον αφηνω να το εκμεταλευτει!!!!