ΚS 2008 Duisburg

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
1 .Απο φωτο ο mikando vom kumelsee ειναι υποσχομενο ζωο.Αλλα δεν μπορω να βρω το σαιτ τους.Θα μας πουν αυτοι που το ειδαν απο κοντα.
2.Geronimo vom Hainichfelsen ?????παιζει ?τι παιζει?

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Δεν είπα πως οι κανονισμοί δεν επιτρέπουν να πάρει ένας σκύλος το KS από την ανοιχτή! Είπα πως δεν μπορεί (κυρίως επειδή οι γερμανοί θέλουν να διαφυλάξουν το προϊόν τους).:D:)

Υ.Γ. Ο Condor von der Frankentanne είχε περάσει ήδη SchH II και ΖTP όταν πήρε τον τίτλο το 1999 στο Meitlingen άσχετα απ’ την κατηγορία στην οποία έπαιζε (θα πήγαινε και για SchH III και Koerung, αλλά τον πρόλαβε η ηλίαση).

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Παρόλο που έχουμε θέμα επειδή έχει γίνει μεγάλο αφήνω αυτό και θα το μεταφέρω αργότερα για να μην χανόμαστε.

Σε ορσμένες κατηγοριες άψογα. σε ορισμένες ψιλο-βιασμένα θα έλεγα από τις συνθήκες.

Εσένα ? Ησουν εκεί ?

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
όχι, δεν ημουν...μου αρεσαν καποιοι σκυλοι απο φωτος και βιντεο, περιμενα (όπως καθε χρονο) να εντυπωσιαστω απο sieger & siegerin αλλά απογοητευτηκα...

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
εστειλα απαντηση αλλα μαλλον χαθηκε στη μεταφορα...ξαναλεω λοιπον....για να εκφερω γνωμη ποιος/ποια αξιζε να κερδισει θα επρεπε ναχω εξετασει ολους και ολες εν στασει και εν κινησει...οποτε αποψη μπορω να εχω μονο για τ αποτελεσματα ως εχουν...δεν ειδα και κανενα σκυλο στις φωτο να κοψω φλεβες...δυο αρσενικοι μου αρεσαν, ο πρωτος πολυ (Astor v. Junipera) επίσης ο Bjorn de L'Etang D'Illheusern (V6 στην Ανοιχτη) και μια θηλυκια, η Eischa v. hause Edelstein...