Χαίρομαι να βλέπω νέα μέλη με πάθος.Τώρα τι να πω;
Ή είσαι εσύ μ%#@ ή μας περνάς εμάς για τέτοιους....
Τάσο μια χαρά τα λες.
Χαίρομαι να βλέπω νέα μέλη με πάθος.Τώρα τι να πω;
Ή είσαι εσύ μ%#@ ή μας περνάς εμάς για τέτοιους....
Το ποστ του φίλου θεματοθέτη φταίει, με κάνει να με πνίγει το δίκιο.Χαίρομαι να βλέπω νέα μέλη με πάθος.
Τάσο μια χαρά τα λες.
Συμφωνώ κι εγώ!Χαίρομαι να βλέπω νέα μέλη με πάθος.
ΕπαυξάνωΣυμφωνώ κι εγώ!
Απλά, κυρίως, τα νέα μας μέλη πρέπει να έχουν υπόψη τρεις εναλλακτικές εκδοχές, όταν κάποιος (πάντα νέο μέλος και αυτός!) γράφει κάτι εξοργιστικά - "ανατριχιαστικά" ακραίο... και, ακόμα περισσότερο, ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ τέτοιων απόψεων:
1) Έχει άγνοια...
Μου έχει τύχει και προσωπικά να γνωρίσω ανθρώπους (κατά τα λοιπά) πολύ υψηλού επιπέδου, που με ξάφνιασαν (δυσάρεστα - αλλά πραγματικά δεν ήξεραν) σε παρόμοια ζητήματα...
Αυτούς δεν τους βρίζεις... τους ενημερώνεις χαμογελαστά... τους "μορφώνεις"... και ελπίζεις...
2) Δεν έχει άγνοια, αλλά υποτιμά οποιοδήποτε άλλο είδος πλήν (?) του ανθρώπου...
Εδώ, το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι ότι έχει γραφτεί σε λάθος φόρουμ...
Όπως λέει και το μέλος @vrmode , θα μπορούσε να γραφτεί σε φόρουμ για "φιδοπιάστες" κλπ...
Θα το καταλάβει, αργά ή γρήγορα και θα μας "σιχτηρίσει" και θα φύγει... δεν "του κάνουμε"...
3) Τρολάρει...
Ακριβώς για να τσιμπήσουμε εμείς και να γράφουμε εξοργισμένα σεντόνια, περί του αντιθέτου...
Αυτό τον τρέφει... αυτός είναι ο σκοπός και ο στόχος του...
Πάντα, κατά την ταπεινή μου άποψη...
Ρε συ, Μάρθα, έλεος Παρασκευάτικα! Δεν θα μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ, με τις περιγραφές αυτές!!!..."να κόψω τα τέτοια του σκύλου ή να ξεριζωσω τη μήτρα της σκύλας"...
1) Προσωπικά, στην αρχή κάθε συζήτησης (ή θέματος "εδώ μέσα"), παίρνω υπόψη μου και τις 3 εναλλακτικές εκδοχές... και κάποια στιγμή διαμορφώνω άποψη...1) ...Mία ερώτηση μόνο @johnk για να μου πεις την άποψη σου...
2) ...αγνοούν (ή αποδίδουν ελάχιστη σημασία) σε ορισμένα κυριολεκτικά ''φλέγοντα'' θέματα (πετ σοπ, παπι μιλλς στην περίπτωση μας) και φυσικά, δεν παραδέχονται τα λάθη τους, δεν αποδέχονται το σωστό και αυτό που ισχύει...
...παλιακά, Ελλάς σκλιά!!!Να πατε να τα πειτε αυτα σε καμια ομαδα με ελληνικα τσοπανια...
Χαίρομαι να βλέπω νέα μέλη με πάθος.
Τάσο μια χαρά τα λες.