Κόστος εκπαίδευσης

megy

Member
11 Μαρτίου 2013
17
0
athens, greece
οι ώρες είναι 10. 10 εβδομάδες δλδ... συνεπώς 400 ευρώ.

Απλά μου φαίνονται λίγες οι ώρες-μαθήματα.

Εννοείται ότι θέλει πολύ δουλειά από εμάς...το γνωρίζω αυτό.
Βέβαια η ίδια εγγυάται επιτυχία με το πρόγραμμά της.

Επίσης δεν υπάρχει στη λίστα εντολή "μη ή όχι" γιατί μετά το τέλος της εκπαίδευσης ο σκύλος θα έχει αλλάξει δραματικά και δεν θα έχει ας το πούμε "unwanted" συμπεριφορά...
επειδη πσαχνω για εκπεδευτη μηπως γινετε να μου δωσεις καποιο τηλ, γιατι τα χρηματα ειναι πολυ λιγο σε σχεση με οσα μου εχουν ζητησει...:)

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Μηπως να εκανες τιποτα για αυτο? λεμε τωρα και καμια λαλακια να περασει η ωρα ;)
,,
την πηγα σε εκπαιδευτες ,,, σε συμπεριφοριστες,,, σε δαμαστες,,, ,,, αλλα ολοι μου λεγαν οτι κανουν θετικη εκπαιδευση με μπισκοτακια κλπ..,,,
,,,
αλλα εγω επειδη δεν θελω να παχυνει αλλο,, εψαχνα καποιον με αρνητικη εκπαιδευση,,, ουτε εναν δε βρηκα......... ==))
..
αρα πρεπει να μαθω κι αλλες λαβες γιατι απο μερικες εχει βρει τροπο και ξεγλυστραει

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
επειδη πσαχνω για εκπεδευτη μηπως γινετε να μου δωσεις καποιο τηλ, γιατι τα χρηματα ειναι πολυ λιγο σε σχεση με οσα μου εχουν ζητησει...:)
σε ποια περιοχη μενεις?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.450
10.681
Athens
Μέχρι στιγμής εγώ έχω καταλάβει τα εξής:

1. Όσοι έχουν πληρώσει εκπαιδευτές για ΒΥ σε μη προβληματικά σκυλιά είναι μα1άκες ...εεε συγγνώμη, εννούσα άσχετοι.
  2. Αν θέλεις εκπαίδευση τσάμπα και γκαραντί πας στη mad00lini - είναι τζάμι γιατί δεν είναι άσχετη και γιατί σιγά μην πλερώσει άρα κι εσένα δεν θα σου πάρει λεφτά.
  3. O/H Mareco είναι κουκλίτσα και πρέπει να μας αφήσει (ως μέλος, ως μοντ, ως τι?)

Πέραν τούτου θα συμφωνήσω στο ότι το θέμα εκπαιδευτής θέλει καλό ψάξιμο και ότι η τιμή πρέπει να μπει στη ζυγαριά μαζί με την ποιότητα των υπηρεσιών. Επίσης θα συμφωνήσω με προλαλήσαντα ότι η εκπαίδευση τύπου "στου κασίδι το κεφάλι" μπορεί να σακατέψει τη σχέση μας με το σκύλο, ενίοτε και εμάς (αν π.χ. ο σκύλος τιναχτεί την ώρα που βλέπει γάτα απέναντι μπορεί να σπάσεις και πόδι από το πέσιμο). Τέλος συμφωνώ και στο ότι αν δεν την είχαν δει πολλοί "Cesar Millan σε 5 απλά μαθήματα και δώρο 1 cd aerobic" θα είχαμε περισσότερες υγιείς σχέσεις με σκύλους, λιγότερα αδέσποτα, λιγότερες μανούρες στο δρόμο κοκ.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ινονται συμβουλες πολυ ευκολα απο καποιους, χωρις να λαμβανονται υποψη ολες οι παραμετροι, λες και τα σκυλια κι οι ιδιοκτητες ειναι φασον.

Υπαρχουν ανθρωποι με εμπειρια που μπορουν να κανουν βασικη μονοι τους στο σκυλο τους. Υπαρχουν κι αλλοι που δεν ειναι ικανοι να επιβληθουν, ή που οσοι εμπειρια και να χουν, δε τα καταφερνουν γιατι ο σκυλος ειναι ξεροκεφαλος.

Το θεμα δεν ειναι να του μαθεις το κατσε και το ελα. Αυτο το κανεις μ εναν μεζε απ οταν ειναι κουταβι. Το θεμα ειναι να τον κανεις να τα υπακουει παντα, αμεσα, και να μη σπαει τις ετνολες, οπως το μεινε.

Κι οταν μιλαμε για ενα τοσο μεγαλοσωμο σκυλο, και αρσενικο, ΔΕ χωρανε πειραματα, εκτος αν καποιος θελει την ωρα που θα τον βγαλει βολτα και θα δει μια γατα, ενα 80κιλο σκυλι να τον τραβηξει.

Προσωπικα ειμαι κατα αυτων που δηλωνουν θετικοι εκπαιδευτες. Εχουνε ξεφυτρωσει απο παντου, κανοντας καποια σεμιναρια , και οι γνωσεις τους ειναι επιφανειακες , μπορουν να δουλεψουν με συγκεκριμενα και ευκολα σκυλια.
Πιστευω πως δε πρεπει να μπαινουν ταμπελες. Ενας εκπαιδευτης πρεπει να ξερει ν αντιμετωπιζει ολες τις καταστασεις, και να μη περιοριζει τα "εργαλεια" του.

Εγω διαλεξα για τη δικη μου εναν ανθρωπο με εμπειρια, του οποιου τη δουλεια ειχα δει. Μη μενετε στα χρηματα. Ψαξτε να δειτε...τι εμπειρια εχει;;; Τι καταστασεις εχει αντιμετωπισει;;; Τι σκυλια εχει εκπαιδευσει και με τι αποτελεσματα;;;
Προσεξτε μη κανετε λαθος και ΤΡΕΧΕΤΕ μετα.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Σας ευχαριστω θερμα κυριε :p

(δε μ αφηνει να κανω εντιτ και τωρα ειδα το "οσοι". Εχω βγαλει το δημοτικο μη νομιζετε :p )

Sent from my iPad using Tapatalk HD

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Αν ο σκύλος δεν ήταν γιγαντόσωμης ράτσας ναι θα το έκανα.
Ηδη τώρα που είναι 35-36 η γυναίκα μου δεν μπορεί να τον κρατήσει αν πχ δει κανα σκύλο στο απέναντι πεζοδρόμιο. Φαντάσου να φτάσει 90 που είναι ο πατέρας του...

Του έχω μάθει τα βασικά, κάτσε κάτω κτλ...
Αλλά είναι λίγο ξεροκέφαλος (φταίει και η ηλικία).
ειχα αγιου βερναρδου. οταν ηταν ενος ετους ειχαμε δωσει το λουρι να το κραταει ο μικρος μου αδερφος που τοτε ηταν 6 χρονων. ο σκυλος περιμενε να δει που θα παει ο μπομπιρας. πραγματικος ανθρωπος. και σκεψου απο εκπαιδευση ΜΗΔΕΝ. μονο το κατσε και το ελα ηξερε.

οσο για την βολτα, πρεπει πρωτα να την τελειωποιησεις εσυ και μετα να παιρνεις και την γυναικα σου μαζι και να της δινεις το λουρι και να της λες τι θα κανει κτλ. οσο μεγαλο και αν ειναι το σκυλι πιστευω αν το δουλεψεις μπορεις. εκτος αν δεν εχεις χρονο ή σου περισσευουν τα λεφτα οποτε δουλεψε το μαζι με εκπαιδευτη να δεις και πως θα τον δουλεψει τον σκυλο.

Ravendark

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2012
325
3
Χαλκίδα
ειχα αγιου βερναρδου. οταν ηταν ενος ετους ειχαμε δωσει το λουρι να το κραταει ο μικρος μου αδερφος που τοτε ηταν 6 χρονων. ο σκυλος περιμενε να δει που θα παει ο μπομπιρας. πραγματικος ανθρωπος. και σκεψου απο εκπαιδευση ΜΗΔΕΝ. μονο το κατσε και το ελα ηξερε.

οσο για την βολτα, πρεπει πρωτα να την τελειωποιησεις εσυ και μετα να παιρνεις και την γυναικα σου μαζι και να της δινεις το λουρι και να της λες τι θα κανει κτλ. οσο μεγαλο και αν ειναι το σκυλι πιστευω αν το δουλεψεις μπορεις. εκτος αν δεν εχεις χρονο ή σου περισσευουν τα λεφτα οποτε δουλεψε το μαζι με εκπαιδευτη να δεις και πως θα τον δουλεψει τον σκυλο.
Εγώ έχω ελάχιστο χρόνο και συν τοις άλλοις ο σκύλος είναι περισσότερο δεμένος με τη γυναίκα μου γιατί είναι σχεδόν όλη μέρα μαζί.
Της έχει τρελή αδυναμία.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.826
20.166
...ο σκύλος είναι περισσότερο δεμένος με τη γυναίκα μου γιατί είναι σχεδόν όλη μέρα μαζί.
Της έχει τρελή αδυναμία.
Αυτό, ελπίζω να μην σημαίνει ότι είναι όλη την μέρα χάδια, αγκαλιές και φιλιά ε;
Πες της να κάνει την καρδιά της πέτρα και να σκληρήνει λίγο την στάση της, αν είναι έτσι, μέχρι να μιλήσετε με εκπαιδευτή και να σας δώσει περαιτέρω οδηγίες χρήσεως.

Ravendark

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2012
325
3
Χαλκίδα
Αυτό, ελπίζω να μην σημαίνει ότι είναι όλη την μέρα χάδια, αγκαλιές και φιλιά ε;
Πες της να κάνει την καρδιά της πέτρα και να σκληρήνει λίγο την στάση της, αν είναι έτσι, μέχρι να μιλήσετε με εκπαιδευτή και να σας δώσει περαιτέρω οδηγίες χρήσεως.
Της είναι πολύ δύσκολο αλλά όταν πρέπει γίνεται αυστηρή... :p

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Εαν εμενες εδω κοντα ειχα να σου προτείνω εναν.
Εψαχνα και εγω αυτες τους μηνες για να κανουμε σωματοφυλακη.
Απο τα πιο γνωστα εκπαιδευτηρια της Αθηνας μεχρι τους ταχα στρατιωτικους εκπαιδευτες.
τελικα καταληξαμε σε εναν τυπο που κατεβαζει και σκυλια στο παγκοσμιο IPO.
Ηταν ο μονος που επέμενε να δω σκυλια του,ο μονος που με ειδε σαν φιλο και οχι σαν κινουμενα ευρω,ο μονος που σεβαστηκε το θεμα του ποδιου του αλπεν και ο μονος που μου ειπε οτι δεν βγαζει τα σκυλια στην αμυνα αλλα στην επιθεση.
23/03 παμε για αξιολογηση (ο μονος που μου ειπε για αξιολογηση) και προχωραμε.

20 ευρω το μαθημα θα χρειαστουν περιπου 20-25 (εκτιμηση του απο τα λεγομενα μου)
αυτα.
Φιλε ravendark ψαξου καλυτερα στην περιοχη σου. Και εμενα μου φαινονται ψιλοπολλα τα λεφτα αν δεν τα δικαιολογια καποιο backround (εγκατασταση,διακρισεις, κατι τελος παντων)
Δεν θα χαθει και ο κοσμος αν ξεκινησει ενα μηνα πιο μετα η εκπαιδευση

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Δεν ειναι και πολοι αυτοι που κατεβαζουν τα σκυλια τους σε παγκοσμιο:D
καλο ειναι να λεγονται τα ονοματα