Μηπως να εκανες τιποτα για αυτο? λεμε τωρα και καμια λαλακια να περασει η ωραεμενα τη δικια μου αν δει σκυλο απεναντι μονο με εληνορωμαικη την κρατας ==))
Μηπως να εκανες τιποτα για αυτο? λεμε τωρα και καμια λαλακια να περασει η ωραεμενα τη δικια μου αν δει σκυλο απεναντι μονο με εληνορωμαικη την κρατας ==))
επειδη πσαχνω για εκπεδευτη μηπως γινετε να μου δωσεις καποιο τηλ, γιατι τα χρηματα ειναι πολυ λιγο σε σχεση με οσα μου εχουν ζητησει...οι ώρες είναι 10. 10 εβδομάδες δλδ... συνεπώς 400 ευρώ.
Απλά μου φαίνονται λίγες οι ώρες-μαθήματα.
Εννοείται ότι θέλει πολύ δουλειά από εμάς...το γνωρίζω αυτό.
Βέβαια η ίδια εγγυάται επιτυχία με το πρόγραμμά της.
Επίσης δεν υπάρχει στη λίστα εντολή "μη ή όχι" γιατί μετά το τέλος της εκπαίδευσης ο σκύλος θα έχει αλλάξει δραματικά και δεν θα έχει ας το πούμε "unwanted" συμπεριφορά...
,,Μηπως να εκανες τιποτα για αυτο? λεμε τωρα και καμια λαλακια να περασει η ωρα![]()
σε ποια περιοχη μενεις?επειδη πσαχνω για εκπεδευτη μηπως γινετε να μου δωσεις καποιο τηλ, γιατι τα χρηματα ειναι πολυ λιγο σε σχεση με οσα μου εχουν ζητησει...![]()
Ελπίζω να είσαι καλάΧωρίς να τα πολυλογώ (???)...
Πολλούς κάλυψε η vrmodeΗ vrmode με καλύπτει...![]()
ειχα αγιου βερναρδου. οταν ηταν ενος ετους ειχαμε δωσει το λουρι να το κραταει ο μικρος μου αδερφος που τοτε ηταν 6 χρονων. ο σκυλος περιμενε να δει που θα παει ο μπομπιρας. πραγματικος ανθρωπος. και σκεψου απο εκπαιδευση ΜΗΔΕΝ. μονο το κατσε και το ελα ηξερε.Αν ο σκύλος δεν ήταν γιγαντόσωμης ράτσας ναι θα το έκανα.
Ηδη τώρα που είναι 35-36 η γυναίκα μου δεν μπορεί να τον κρατήσει αν πχ δει κανα σκύλο στο απέναντι πεζοδρόμιο. Φαντάσου να φτάσει 90 που είναι ο πατέρας του...
Του έχω μάθει τα βασικά, κάτσε κάτω κτλ...
Αλλά είναι λίγο ξεροκέφαλος (φταίει και η ηλικία).
Εγώ έχω ελάχιστο χρόνο και συν τοις άλλοις ο σκύλος είναι περισσότερο δεμένος με τη γυναίκα μου γιατί είναι σχεδόν όλη μέρα μαζί.ειχα αγιου βερναρδου. οταν ηταν ενος ετους ειχαμε δωσει το λουρι να το κραταει ο μικρος μου αδερφος που τοτε ηταν 6 χρονων. ο σκυλος περιμενε να δει που θα παει ο μπομπιρας. πραγματικος ανθρωπος. και σκεψου απο εκπαιδευση ΜΗΔΕΝ. μονο το κατσε και το ελα ηξερε.
οσο για την βολτα, πρεπει πρωτα να την τελειωποιησεις εσυ και μετα να παιρνεις και την γυναικα σου μαζι και να της δινεις το λουρι και να της λες τι θα κανει κτλ. οσο μεγαλο και αν ειναι το σκυλι πιστευω αν το δουλεψεις μπορεις. εκτος αν δεν εχεις χρονο ή σου περισσευουν τα λεφτα οποτε δουλεψε το μαζι με εκπαιδευτη να δεις και πως θα τον δουλεψει τον σκυλο.
Αυτό, ελπίζω να μην σημαίνει ότι είναι όλη την μέρα χάδια, αγκαλιές και φιλιά ε;...ο σκύλος είναι περισσότερο δεμένος με τη γυναίκα μου γιατί είναι σχεδόν όλη μέρα μαζί.
Της έχει τρελή αδυναμία.
Της είναι πολύ δύσκολο αλλά όταν πρέπει γίνεται αυστηρή...Αυτό, ελπίζω να μην σημαίνει ότι είναι όλη την μέρα χάδια, αγκαλιές και φιλιά ε;
Πες της να κάνει την καρδιά της πέτρα και να σκληρήνει λίγο την στάση της, αν είναι έτσι, μέχρι να μιλήσετε με εκπαιδευτή και να σας δώσει περαιτέρω οδηγίες χρήσεως.