Δεν έχεις διαβάσει πόσες εντολές εκτελούν πολλά από τα σκυλάκια του φόρουμ;Τόσοι εκπαιδευταράδες μαζεμένοι σ'ένα φόρουμ. Συγκλονιστικό !!!
ευχαριστωΤόσοι εκπαιδευταράδες μαζεμένοι σ'ένα φόρουμ. Συγκλονιστικό !!!
Κάτι πήρε το μάτι μου. Στρατιωτάκια αμίλητα, ακούνητα, αγέλαστα λέει ε;!Δεν έχεις διαβάσει πόσες εντολές εκτελούν πολλά από τα σκυλάκια του φόρουμ;
Οι περισσοτεροι εκπαιδευτες που κυκλοφορουν δεν νομιζω να ετοιμαζουν σκυλο για ΒΗ συχνα, οποτε αν θες να κανεις ΒΗ καλο ειναι να ξεκινησεις ΒΥ με καποιον που θα μπορει να συνεχισει μετα για ΒΗ.Ρε παιδια ερωτηση , αμα θελησει καποιος να ασχοληθει με ΒΗ κατα την γνωμη σας θα πρεπει πρεπει να το κανει με τον ιδιο εκπαιδευτη της βασικης? και ξερετε ποσο θα κοστησει η εκπαιδευση για ΒΗ?
Ο ταξας δεν εχασε ποτεΚάτι πήρε το μάτι μου. Στρατιωτάκια αμίλητα, ακούνητα, αγέλαστα λέει ε;!
Μόνο το μετά...που τρέχουν σε πλήρη απόγνωση, να διορθώσουν τα αυτοσχέδια κατορθώματά τους, ξεχνάνε να αναφέρουν.
2 επιλογες εχειςΡε παιδια ερωτηση , αμα θελησει καποιος να ασχοληθει με ΒΗ κατα την γνωμη σας θα πρεπει πρεπει να το κανει με τον ιδιο εκπαιδευτη της βασικης? και ξερετε ποσο θα κοστησει η εκπαιδευση για ΒΗ?
βρε καταλαβα σου λεω χα χατα γραπτα μενουν τασο και μπορει ανα πασα στιγμη καποιος μπορει να δει
τι εγραφε καποιος πριν 2 μηνες τι γραφει τωρα και τα λοιπα.
παντως προβλημα με εσενα δεν εχω.
ιστορικη μερα σημερα τα 10ποστ μου!
ευχαριστω*lingua*
ποσα μαθήματα κάνατε και ποσο πλήρωσες για ιδαίτερο μάθημα?Ναι.
Αν κατάλαβα καλά, η mad00lini εννοεί ότι έκανε η ίδια εκπαίδευση στη Vodka. Από την πλευρά της εκπαιδεύτριας μιλάει, όχι από την πλευρά της μαθητευόμενης. Αρα δεν πλήρωσε. Και δεν πήρε και λεφτά..ποσα μαθήματα κάνατε και ποσο πλήρωσες για ιδαίτερο μάθημα?
μα εδώ μιλάμε για κόστος και μαθήματα το αν έχει εκπαίδευση μονη ένα σκυλί ανήκει σε άλλο θέμαΑν κατάλαβα καλά, η mad00lini εννοεί ότι έκανε η ίδια εκπαίδευση στη Vodka. Από την πλευρά της εκπαιδεύτριας μιλάει, όχι από την πλευρά της μαθητευόμενης. Αρα δεν πλήρωσε. Και δεν πήρε και λεφτά..
Δεν εχω σκυλο!! Θα εχω απο ιουνιο και θα ειναι ενα ελβετικο ποιμενικο, οποτε δεν εχω να γκρεμισω κατι μιας και θα ειναι κουταβι . Τωρα ποσο θελω να το πιεσω κτλπ δεν μπορω να απαντησω γιατι εμπειρια απο αλλα σκυλια δεν εχω μιας και θα ειναι το πρωτο . Θα δειξει2 επιλογες εχεις
η πρωτη ειναι παιρνεις σβαρνα τα κλαμπ και βλεπεις(συνδρομη το μηνα απο 50-100 ευρω)
η δευτερη με εκπαιδευτη στον χωρο σου.
τιμη δεν μπορω να σου πω διοτι,δεν ξερω ποσο παιρνει ο εκπαιδευτης στον χωρο σου
και δευτερον εξαρταται απο πολους παραγοντες...
πρωτα απο εσενα,κατα ποσο θα δουλευεις τον σκυλο σου,κατα ποσο εισαι διαθετιμενος να πιεσεις η οχι τον σκυλο σου,(πχ δεν σου κανει το πλατς,το βαζεις να το κανεις θελει δεν θελει?του το δειχνεις πιο ηρεμα και ας κανεις 2-3 μαθηματα?)
και τι σκυλο εχεις!!τι δουλεια εχεις κανει πιο πριν,μπορει ο εκπαιδευτης να πρεπει να γκρεμισει κατι και να το ξαναφτιαξει απο την αρχη.
ενα 4-5 μηνο στο χαλαρο το θελεις για ΒΗ