Κόστος εκπαίδευσης

Ravendark

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2012
325
3
Χαλκίδα
Καλημέρα,

Έχω έρθει σε επαφή με μια εκπαιδεύτρια (θετικής) για την βασική υπακοή του αρκούδου.

Είναι 6 μηνών τώρα.

Οι εντολές (ελπίζω να μην ξεχνάω καμία)

1. Έλα
2. Μείνε
3. Κάτσε
4. Κάτω
5. Άστο
6. Πάμε
7. Σωστή βόλτα

Η εκπαίδευση θα είναι μια ώρα την εβδομάδα και τον υπόλοιπο καιρό θα δουλεύουμε εμείς αυτά που μαθαίνουμε κάθε φορά.

Η κοπέλα αυτή ζητάει 40 ευρώ την ώρα...
Δεν έχω εμπειρία αλλά μου φαίνονται πολλά.

Γνώμες;

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Εγω προτιμω εκπαιδευτες με εγκαταστασεις να πηγαινω εγω εκει και να υπαρχει φιξ τιμη για ολο το πακετο., να δουλευω ατομια στην αρχη και οταν προχωραμε να υπαρχουν και ομαδικα μαθηματα για να εξοικειωνεται ο σκυλος με αντιπερισπασμους.

Συνηθως το μαθημα ειναι 20-30 λεπτα και θεωρητικα η τιμη ειναι 20 ευρω. Οποτε η τιμη της δεν ειναι εξωφρενικη και φανταζομαι απο τη μια ωρα η μιση παιζει να ειναι θεωρια. Σημασια εχει ποσα μαθηματα θα χρειαστειται και αυτο θα εξαρτηθει απο εσενα κυριως και μετα απο την επιθυμια του σκυλου.

Εν γενει να ξερεις οτι χρειαζεται πολλη καθημερινη δουλεια απο εσενα για να δεις αποτελεσμα στο σκυλο. Η τιμη απο μονη της δεν μπορει να πει κατι ομως.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Για μένα τα 40 είναι πολλά για μία ώρα και μάλιστα μαύρα..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.826
20.166
Από Αθήνα θα έρχεται;
Γενικώς, το θεωρώ νορμάλ τιμή.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Κι εγώ ιδιαίτερα κάνω, αλλά αν τους πω 40 ευρώ την ώρα θα με πάρουν με τις ντομάτες. Θα μου πεις άλλο σκυλί κι άλλο παιδί..

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα και ανόμοιες αγορές. Ίδια προσφορά υπάρχει σε καθηγητές και ίδια σε εκπαιδευτές? Σε καμία περίπτωση δεν υποβιβάζω το έργο και την αξία του καθηγητή αλλά καλό θα είναι να μη το συγκρίνεις.

ΈλεναΚικ

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
101
0
38
Χαλκίδα
ίσως έχουμε μιλήσει με την ίδια εκπαιδεύτρια.. δεν έχουμε κάνει ραντεβού ακόμα όμως για την τιμή μιας κι εμένα με ενδιαφέρει να με βοηθήσει στην επαφή με τον ανιψιό μου που είναι 2,5 ετών κ το τρενάρω ακόμα..

Ravendark

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2012
325
3
Χαλκίδα
οι ώρες είναι 10. 10 εβδομάδες δλδ... συνεπώς 400 ευρώ.

Απλά μου φαίνονται λίγες οι ώρες-μαθήματα.

Εννοείται ότι θέλει πολύ δουλειά από εμάς...το γνωρίζω αυτό.
Βέβαια η ίδια εγγυάται επιτυχία με το πρόγραμμά της.

Επίσης δεν υπάρχει στη λίστα εντολή "μη ή όχι" γιατί μετά το τέλος της εκπαίδευσης ο σκύλος θα έχει αλλάξει δραματικά και δεν θα έχει ας το πούμε "unwanted" συμπεριφορά...

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Με δύο σκυλιά το μήνα δηλαδή λύνει το οικονομικό της. Βρε θα το σκεφτώ να αλλάξω επάγγελμα..

Επειδή έχω ακούσει και χαμηλότερες τιμές, πχ 20 ευρώ την ώρα για mondioring (δεν ξέρω αν η Β.Υ. είναι δυσκολότερη από το mondioring), γι' αυτό επιμένω πως τα 40 είναι πολλά.

Ravendark

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2012
325
3
Χαλκίδα
ίσως έχουμε μιλήσει με την ίδια εκπαιδεύτρια.. δεν έχουμε κάνει ραντεβού ακόμα όμως για την τιμή μιας κι εμένα με ενδιαφέρει να με βοηθήσει στην επαφή με τον ανιψιό μου που είναι 2,5 ετών κ το τρενάρω ακόμα..
Μαρία είναι το μικρό της

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
ravendark αν δεν μπορεις να δεις δουλεια της σε τριτο σκυλο (οχι το δικο της) δεν εχουν τοση σημασια οι εγγυησεις της.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Με δύο σκυλιά το μήνα δηλαδή λύνει το οικονομικό της. Βρε θα το σκεφτώ να αλλάξω επάγγελμα..

Επειδή έχω ακούσει και χαμηλότερες τιμές, πχ 20 ευρώ την ώρα για mondioring (δεν ξέρω αν η Β.Υ. είναι δυσκολότερη από το mondioring), γι' αυτό επιμένω πως τα 40 είναι πολλά.
Δηλ 40€ μια φορά την εβδομάδα με δυο σκυλιά 80€ την εβδομάδα άρα το μήνα 320€. Ε δε νομίζω οτι λύνει κανείς έτσι πρόβλημα οικονομικό.

Έχεις ακουσει 20€ την ώρα mondioring σε ιδιαίτερο ή σε club? Και σε τι χώρο?

Ravendark να φανταστώ οτι μιλάμε για καθαρά θετική προσέγγιση, σωστά?

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.122
1.393
κι εμενα normal τιμή μου φαίνεται... το μονο που με χαλάει είναι το μια φορα την εβδομάδα...
εγώ έκανα το λιγότερο 2 ιδαίτερα την εβδομάδα στην αρχή και μετά τα αραιώσαμε.
10 δεν είναι καθόλου λίγα αν πραγματικά δουλέψεις κι εσύ με το σκυλί σου πολύ εκείνο το διάστημα

madoolini δεν είναι όλοι μαύροι κι άραχνοι...εγώ πήρα απόδειξη και χωρίς καν να την ζητήσω για τα ιδιαιτερα!

Last edited:

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Δηλ 40€ μια φορά την εβδομάδα με δυο σκυλιά 80€ την εβδομάδα άρα το μήνα 320€. Ε δε νομίζω οτι λύνει κανείς έτσι πρόβλημα οικονομικό.

Έχεις ακουσει 20€ την ώρα mondioring σε ιδιαίτερο ή σε club? Και σε τι χώρο?

Ravendark να φανταστώ οτι μιλάμε για καθαρά θετική προσέγγιση, σωστά?
Μια χαρά λεφτά μου ακούγονται για αφορολόγητα.

Μοndioring σε club, αλλά δε γνωρίζω αν γίνονται ιδιαίτερα ή ομαδικά. Όπως και να έχει μιλάμε για μια τεράστια διαφορά.

Εντάξει, το παιδί ρώτησε αν του φαίνονται πολλά η λίγα. Εμένα μου φαίνονται πολλά και θα τα έδινα μόνο αν είχα σοβαρό πρόβλημα. Αν τώρα το παιδί θέλει να τα δώσει ας τα δώσει..Ώχου αδερφέ.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Mad00lini μιλάμε για ΒΥ σε κουτάβι! Τι σοβαρό πρόβλημα λες?

Οφείλεις να τα έχεις υπολογίσει αυτά όταν αποκτάς σκύλο! Τώρα για το αν 40€ είναι λίγα ή πολλά ο καθένας ξέρει πόσα μπορεί να διαθέσει.