Βερνα και εγώ κάτι ξέρω απο λαμπραντορ. Εαν θυμάμαι καλά ο εκτροφέας σου σου σύστησε εξτρά ασβέστιο για τα κουτάβια? Πεντιγκρί έχεις? Ποιό εκτροφείο είναι?
Είσαι ευχαριστημένη απο την υποστήριξη μετά την πώληση απο τον εκτροφέα σου?
Εαν θέλεις απαντάς.
Ναι, για το ασβέστιο, γενικώς στη Σερβία πολλοί το συνηστούν. Σε ένα άλλο φόρουμ, σερβικό, ειδικό για λαμπραντορ, είδα πως ΟΛΟΙ δίνουν ασβεστιο στα σκυλιά τους.
Οσο για το εκτροφείο, ονομάζεται BLACK-SNOW FLAKE, αναγνωρισμένο απο τον ΚΟΣ, αν θες, δες και εδώ
http://www.ksrs.org.yu/display/odgajivacnice/index.php?id=-1&mesto=&naziv=&offset=1900
Πεντιγκρί έχω βέβαια, είδα και τους γονείς του σκύλου μου, τα αδέρφια του, κλπ κλπ... Αν θες να δεις το πεντιγκρι ακολουθησε το λινκ που εχω στην υπογραφη.
Ο πατερας του Κουκη (Aron from the Blind Mans Strite) τωρα βεβαια εχει περισσοτερα βραβεια σε εκθεσεις απο το 2006. Δεν λεω οτι ειναι η καλυτερη ποιοτητα το σκυλι μου, αλλα και για CH σκυλια η τιμη απλα αποκλειεται να ειναι πανω απο 200-300 ΕΣΤΩ 400 ευρω.
Οσο για τη στιρηξη... εγω την επαιρνα τηλ. στην αρχη, μια χαρα ημαστα, ε, μετα, δε χρειαστηκα και τιποτα ιδιαιτερο για το σκυλι.
denis,
δεν ξερω για ροτ, δεν εχω ζητησει ποτε πληροφοριες και δεν ξερω τους εκτροφεις, οποτε, δεν μπορω να πω τιποτα... και δεν ξερω για το ποσο πουλανε τα κουταβια στο εξωτερικο.