"Κόκαλα", "παπουτσάκια" και λοιπά παιχνιδάκια

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Πολύ παχυντικό.
Γιαουρτάκι όμως και μετά κατάψυξη μάλλον θα του αρέσει!

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
το kong οντως κραταει τα σκυλια να μη βαριουνται...
εμεις βγαζουμε του γομφιους τωρα και τα κοκκαλακια πανε κι ερχονται :)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
To τελευταίο kong που του πήρα είναι σε σχήμα μεγάλου κόκκαλου με 2 τρύπες στις άκρες. Έβαλα στις τρύπες ξηρά τροφή και του το έδωσα..ρε παιδιά αυτό δεν είναι παιχνίδι ,είναι μαρτύριο. Ότι και να κάνει δεν βγαίνουν οι κροκέτες από κει μέσα. Στο τέλος πηρα κροκετούλες του τις έδωσα για να νομίζει ότι τις έβγαλε και το πήρα. Νομίζω πως θέλει γέμισμα με κάτι σε μορφή πάστας. Τι μπορώ να βάλω εκτός από φυστικοβούτυρο και ειδικο για kong που είναι ανθυγιεινά;
Κυβέλη είναι σαν αυτό?CIMG0038..jpg
Αν ναι... Μην ανησυχείς, δεν είναι βασανιστήριο, είναι παντελώς σκόπιμη η δυσκολία. Θα τον απασχολήσει για αρκετή ώρα μέχρι να βρεί τον τρόπο να βγάλει την ξηρά, αλλά όταν τον βρεί, το "βασανιστήριο κρατάει max 2 λεπτά.

Είναι αρκετά ανθεκτικό, αλλά το κλασσικό το βρίσκω...αθάνατο!

(Συγγνώμη για την ποιότητα της εικόνας, αλλά δεν την κατέχω την συγκεκριμένη φωτογραφική καθόλου)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Κυβέλη είναι σαν αυτό?View attachment 22567
Αν ναι... Μην ανησυχείς, δεν είναι βασανιστήριο, είναι παντελώς σκόπιμη η δυσκολία. Θα τον απασχολήσει για αρκετή ώρα μέχρι να βρεί τον τρόπο να βγάλει την ξηρά, αλλά όταν τον βρεί, το "βασανιστήριο κρατάει max 2 λεπτά.

Είναι αρκετά ανθεκτικό, αλλά το κλασσικό το βρίσκω...αθάνατο!

(Συγγνώμη για την ποιότητα της εικόνας, αλλά δεν την κατέχω την συγκεκριμένη φωτογραφική καθόλου)

Έτσι είναι κρητικοπούλα και ο μπουνταλάς δεν έβρισκε την ξηρή μέσα σε 2 λεπτά!

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
εγω τους βαζω μεσα γιαουρτακι ή τυρι κρεμα μετα λιγο στην καταψυξη κι ετοιμο......!!!! και τουσ αρεσει καλυτερα αλλα και δροσιζεται η γλωσσα που ειναι καλοκαιρακι!!!!!!!

avapimou

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
176
24
νικαια
!!!!!! τελειο το ποστ!!!!! εψαχνα κατι για να τον απασχολω να μη βαριεται μονος τελεια θενξ!

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
αυτο εχω παρει κι εγω και δεν το προτιμαει.. μια βλακεια μου φαινεται κι εμενα εδω που τα λεμε. ειναι ομως ενα αλλο στρογγυλο που κυλαει, βγαζει εναν ηχο και ριχνεις μεσα σε μια τρυπα την τροφη, αυτο μαλιστα, ξετρελαθηκε!

οσο για παπουτσακια κοκαλάκια και σια, παν μετρον αριστο.

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Εμένα ποτέ δεν έχει φάει ολόκληρο κόκκαλο από rawhide... Λίγο την ακρούλα καταφέρνει να χαλάσει, μετά περνάει η βδομάδα και το πετάω. Μαλακίες στο τετράγωνο, αλλά όταν βαριέται το δαγκώνει.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog