Κυνοφιλικό Πρωτάθλημα 5Χ5

Dinosd

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2008
188
0
51
TIRNAVOS (LARISSA)
δεν ειμαστε συγκρινομενα μεγεθη! ο τυπος τρωει για ορεκτικο αυτα που τρωω εγω στις καλες μου μερες. μονο ο ντινος τον κοιταει στα ματια
Για την μπαλίτσα καλή η ιδέα αλλά είναι κομματακι μακρυά η Αθήνα.

Για τα σουβλάκια, όλο για μεγέθη ακούω και τελικά μόνο εγώ τρώω σουβλάκια.

Κανονίστε καμιά συγκέντρωση σε ψησταρία (και όχι σε καφετέρια) και τότε ελπίζω να βρώ συναγωνιστή.

Dinosd

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2008
188
0
51
TIRNAVOS (LARISSA)
Για την μπαλίτσα καλή η ιδέα αλλά είναι κομματακι μακρυά η Αθήνα.

Για τα σουβλάκια, όλο για μεγέθη ακούω και τελικά μόνο εγώ τρώω σουβλάκια.

Κανονίστε καμιά συγκέντρωση σε ψησταρία (και όχι σε καφετέρια) και τότε ελπίζω να βρώ συναγωνιστή.
μονο ο ντινος τον κοιταει στα ματια

αχαχαχαχαχαχα :D :D
Μη γελάς εσύ, μόνο τη φήμη έχεις (ότι τρως πολλά σουβλάκια):p:p:p

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
UPDATE:
Μέχρι στιγμής έχουν δείξει σημαντικό ενδιαφέρον 4 ομάδες (δύο σωματεία και 2 εταιρίες τροφών) ενώ υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλο ένα σωματείο.

Το ζητούμενο είναι 12 ομάδες κατ' ελάχιστον (και αντίστοιχοι διαιτητές)

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
σαν φορουμ μπορουμε να δηλωσουμε?
ποιος θα το οργανωσει απο εδω μεσα?

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Σχεδιάζεται λοιπόν ένα Κυνοφιλικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5Χ5 με την συμμετοχή ομάδων Κυνοφιλικών Σωματείων αλλά και Κυνοφιλικών Κοινοτήτων. Ως εκ τούτου είναι κατανοητό πως μπορεί να συμμετάσχει και το dogforum με δική του ομάδα.
;)

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Επίσημα σαν dogforum.gr δεν μας ενδιαφέρει, στην παρούσα φάση, η συγκεκριμένη διοργάνωση.

Σε προσωπικό και ιδιωτικό επίπεδο δεν είναι ανάγκη να αναφέρουμε πως ο καθένας μπορεί να κάνει όπως επιθυμεί.

Ευχαριστούμε πολύ και καλή διασκέδαση στους συμμετέχοντες!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
ε, ας μαζευτείτε όσοι θέλετε από εδώ με άλλο όνομα συμμετοχής... εκεί θα κολλήσετε;;)

γνώμη μου. Εγώ πάντως, αν κ δεν ξέρω ποδόσφαιρο, θα είμαι εκεί (με τη λώρα) για υποστήριξη.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Επίσημα σαν dogforum.gr δεν μας ενδιαφέρει, στην παρούσα φάση, η συγκεκριμένη διοργάνωση.

Σε προσωπικό και ιδιωτικό επίπεδο δεν είναι ανάγκη να αναφέρουμε πως ο καθένας μπορεί να κάνει όπως επιθυμεί.

Ευχαριστούμε πολύ και καλή διασκέδαση στους συμμετέχοντες!
Δεν είναι απαραίτητο να κατέβει το dogforum.gr, αλλά θα μπορούσαν μέλη του dogforum να κατέβουν και να ονομάσουν την ομάδα τους έτσι (εφόσον δεν υπάρχει θέμα με το όνομα), με την λογική πως αυτό ενώνει την συγκεκριμένη ομάδα.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
ε, το όνομα Promitheas βρίσκεται...
Ας δούμε πόσοι ενδιαφέρονται πρώτα για το εγχείρημα, να μαζευτούν οι συμμετοχές κ μετά θα βρούμε όνομα: πχ dogkicks, dogfoot, goaldog... χαχαχα

Θα κάνω κ πανό. :D

Torres

Active Member
1 Απριλίου 2009
25
0
!

Εγώ ατομικά θέλω να δηλώσω συμμετοχή γιατι έχω cane corso και αντε τωρα να ψάχνω να βρώ άλλους 4 να κανουμε ομάδα:maria::shock::rolleyes:

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
αριστερο μπακ-χαφ
με ποδι διαβητη
εξαισιο κοντρολ
παιζω με ανεση ολες της θεσεις
εκτος απο φουνταριστος
τα ατου μου!!!!
παμε και στα κατα
1 ημιχρονο τρεχοντας το βγαζω
δωροδοκουμε ευκολα:p
τραυματιζομαι ευκολα:p

εαν καποιος το οργανωσει ειμαι μεσα
βασικος αλαγη εξεδρα δεν με νοιαζει
παντως ο αντμιν μας το εκοψε
αντι να πει δωρο απο το φορουμ οι φανελες:p
(πλακα κανω)

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
αριστερο μπακ-χαφ
με ποδι διαβητη
εξαισιο κοντρολ
παιζω με ανεση ολες της θεσεις
εκτος απο φουνταριστος
τα ατου μου!!!!
Μια μεταγραφή για ομάδα με γαλάζιες φανέλες και μάυρό σορτσάκι αλλά και με Αργεντίνικο τεμπεραμέντο πως την βλέπεις?

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Δεν είναι απαραίτητο να κατέβει το dogforum.gr, αλλά θα μπορούσαν μέλη του dogforum να κατέβουν και να ονομάσουν την ομάδα τους έτσι (εφόσον δεν υπάρχει θέμα με το όνομα), με την λογική πως αυτό ενώνει την συγκεκριμένη ομάδα.
Δεν θα θέλαμε να συνδεθεί το όνομα του φόρουμ με μια διοργάνωση που δεν θα ασχοληθούμε και εμείς ώστε να μπορούμε να γνωρίζουμε ή να διασφαλίσουμε πως τα πράγματα θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις δικές μας απαιτήσεις.

Η διοργάνωση μπορεί να είναι άψογη και πραγματικά ευχόμαστε να περάσετε καλά, αλλά αφού δεν θα σχοληθούμε δεν θέλουμε να υπάρξει και ομάδα dogforum.gr ή παράγωγα.

Ευχαριστούμε πολύ!

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
εγω θα ερθω και μετα απο σκεψη,διαβασμα
και γνωμες-συμβουλες απο κατοχους θα ηθελα ενα dogo
για να δουμε
απο ποστ μου στο θεμα
Σεμινάριο για υποψήφιους ιδιοκτήτες - Αναγκαίο; Χρήσιμο;

εαν μπεξω με εσας το πηρα :)

παντως να μαζευτουμε για μια προπονηση και βλεπουμε

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Λοιπόν...
μπορούν να δημιουργηθούν κοινότητες μέσα από το φόρουμ και να παίξουν. Η ονομασία μπορεί να είναι οποιαδήποτε που δεν έρχεται σε αντίθεση με Ομίλους ή Κοινότητες υπαρκτές. Δηλαδή μπορεί να υπάρξει Ομάδα που θα λέγεται "F.C. Koprites", "Pet Shop Boys" (που είναι ο diablo2?) ή "Κοινότητα Μπουλμάστιφ".

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog