Έχω παρακολουθήσει το θέμα και τυχαίνει να ξέρω αρκετές λεπτομέρειες. Υπάρχει σχετικό φωτογραφικό υλικό το οποίο είναι άκρως διαφωτιστικό. Θα ζητήσω την άδεια να το χρησιμοποιήσω και τότε θα μπορέσει ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του…
Για να μην βγάζουμε λοιπόν αυθαίρετα συμπεράσματα, καλό είναι να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που γράφουμε, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε συγκεκριμένες υποθέσεις, όπως είναι αυτή της Κερατέας. Εάν δεν γνωρίζουμε, δεν μιλάμε.Simeonaras said:δεν ειμαι απο αθηνα και δεν γνωριζω τι γινετε εκει κατο με τις μαχες ξερω ομως πως στο θεμα με το σκα'ι' δεν πιστευω πως καπιος λεγετε κυνομαχος επειδη εχει 5 η 6 η 7 πιτ σε ενα κτιμα!
εσυ δηλαδη που δεν ξερεις...ειδες οτι τα σκυλια δεν ηταν μαχιμα?δεν γνωριζω τι γινετε εκει κατο με τις μαχες ξερω ομως πως στο θεμα με το σκα'ι' δεν πιστευω πως καπιος λεγετε κυνομαχος επειδη εχει 5 η 6 η 7 πιτ σε ενα κτιμα!
Ακριβώς με το ίδιο σκεπτικό οι δικηγόροι υπεράσπισης βαπτίζουν τους εμπόρους ναρκωτικών «χρήστες», τους βιαστές «εραστές» και τους δολοφόνους «ψυχοπαθείς».denis said:Και γιατί είναι απαραίτητα σκυλιά για κυνομαχίες??
Δεν λέω ότι δεν είναι, αντιλαμβάνομαι όμως τί λέει και ο simeon ...
Πρεπει να εισια πολυ προσεκτικη LUNA ...LUNA07 said:Το επιπεδο τους ειναι μια χαρα γιατι πλεον κρυβονται καλυτερα και δεν την ξαναπατανε να τους συλλαβουν- Βεροια και Αλεξανδρεια γινεται χαμος.Ασχετο πριν λιγο καιρο πηγα μια βολτα προς κατι κτηματα κοντα στο σπιτι μου με τα μωρα και σε ενα σημειο ειχε πολυ λασπη σαν βουρκος,επεσα μεσα με το αμαξι και δεν εβγαινε με τιποτα,πηρα τα παιδια και περπατησα μπας και βρω κανεναν να με βοηθησει.Ξαφνικα ακουσα φωνες και γαυγισματα και ειδα ενα κτιριο στα λιγα μετρα τυπου αποθηκης με φορτηγα και πλησιασα να ζητησω βοηθεια.Οταν εφτασα στην γκαραζοπορτα ειδα κατι τυπους να σερνουν δυο σκυλια μες τα αιματα,μπαινω στον προαυλιο χωρο μιλαω με καποιον για το προβλημα μου,και κοιταζω διαρκως τα σκυλια που τα σερνουν στο πισω μερος του οικοπεδου,λεω τι επαθαν τα σκυλια?πεταγετε ενα παληκαρι μου λεει φυγε δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε και φυγε να μην μπλεξεις.Μετα πηρα εναν φιλο με τζιπ τηλεφωνο να με τραβηξει του ειπα τα καθεκαστα,ξαναπερασαμε απο εκει αλλα ηταν ολα σφραγισμενα.Πηρε τις αρχες το δηλωσε και πηγαν για ελεγχο,εντελλει μαθαμε οτι την δουλεια αυτη την εκαναν αλλοδαποι υπαλληλοι οταν ελειπε το αφεντικο και οτι τους εδιωξε τωρα τι αλλο να ψαξεις?και τι αλλο να κανεις?
δηλαδη φιλε oscar θες να μου πεις οτι δεν ειναι εφικτο να μαλωνανε για την κυριαρχια του χωρου? δεν εχεις πεσει ποτε σε μαχη στον δρομο? η μηπως τα δικα σου σκυλια δεν εχουν ποτε αρπαχτει!ROTTIE εγω δεν ειπα πως αυτος δεν ειναι κυνομαχος αλλα ουτε και μπορω να πω οτι ειναι! οπως ειπε και ο denis δεν ειδα καμια αρενα! αλλα το θεμα μου δεν ηταν αυτο! φοβαμαι ROTTIE πως δεν καταλαβες το προβλημα μου! η φιλοζωικη που ευχαριστησες γιατι δεν κυνηγαει τους δημοσιογραφους? φοβουνται? δεν ειναι η δουλεια της η προστασια των κακοποιημενων ζωων? αυτο δεν ειναι κακοποιηση των ζωων? ξαναδιαβασε το ποστ μου και θα καταλαβεις πιο ηταν και ειναι το προβλημα μου! και αφου τους ξερεις της φιλοζωικης να τους το πεις! δηλαδη ποιανουμε τον κονοπα και αφηνουμε τον ελεφαντα?oscar said:εσυ δηλαδη που δεν ξερεις...ειδες οτι τα σκυλια δεν ηταν μαχιμα?δεν γνωριζω τι γινετε εκει κατο με τις μαχες ξερω ομως πως στο θεμα με το σκα'ι' δεν πιστευω πως καπιος λεγετε κυνομαχος επειδη εχει 5 η 6 η 7 πιτ σε ενα κτιμα!
κουβεντα να γινεται simeonaras ..
rottie τι εχεις βρει? ανεβασε τα!