Κυνηγούν τα Ντόγκο στην Ελλάδα;

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Δεν σε μέμφομαι, ούτε σε ειρωνεύομαι.
Αστειευόμουν με αφορμή το θέμα με τα Μπούλντογκ (και όχι με τα ίδια τα Μπουλντογκ)!

Μπες στον κόπο...
Δώσε στην αναζήτηση την λέξη "dogo" και διάβασε όλες τις αναρτήσεις που υπάρχουν στα θέματα που θα σου βγάλει. Παρατήρησε την πορεία και την κατάληξη των συζητήσεων.
Αφού το κάνεις, πράξε το ίδιο με τις λέξεις "ντόγκο" (με τόνο) και "ντογκο" (χωρίς τόνο).

Μετά, αν έχεις ακόμα απορίες, έλα στο σπίτι κάποιου που έχει Ντόγκο! Νομίζω πως μόνο έτσι θα σου λυθούν όλες!

Φιλικά πάντα,
:)

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
ρε παιδια αυτα τα πετρος σωτηρης χρηστος θανασης δεν μπορειται να τα ελλατωσετε?αδυνατο να παρακολουθησω ποιος λεει τι καθε φορα

(δεν κανω πλακα)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Σωτηρη, εκανα μια ερωτηση από καθαρή και ειλικρινη περιεργεια
Ωστοσο, δεν εχω το μεγα ενδιαφερον για την φυλη, ουτε με ενδιαφερει η καταληξη των συζητησεων ώστε να καταφυγω σε εκτενη αναζητηση.
Τα βασικα χαρακτηριστακα ζητησα να μαθω και όχι να γνωρισω τα παντα.
Μαλλον θα μεινω με την απορια.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
ρε παιδια αυτα τα πετρος σωτηρης χρηστος θανασης δεν μπορειται να τα ελλατωσετε?αδυνατο να παρακολουθησω ποιος λεει τι καθε φορα

(δεν κανω πλακα)
Γιαννη, η χρηση του αληθινου ονοματος δημιουργει οικειότητα, προκαλει συσφιξη της σχεσης μεταξυ των μελων και μειωνει τις παρεξηγησεις.
Είναι πολύ πιο ζεστο το ονομα από ένα ψυχρο και ψευτικο username.

Παραδειγμα. Διαφωνεις μαζι μου και μου λες:

Αρη λες μ@^Ακι3$
ή
harryf3 λες μ@^Ακι3$

Η επιλογη Νο1 δεν είναι πολύ πιο φιλική?

Χαιρομαι που σε επεισα :D

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
αν θελαμε να απευθυνονται σε μας με τα μικρα μας ονοματα, γιατι βαλαμε νικ νειμς?
κι εμενα με κουραζει αυτο, πολλες φορες μπερδευομαι (ποιος θανασης).
τα καινουργια μελη, ειναι αδυνατον να καταλαβουν ποιος ειναι ποιος.
τελος παντων, ειμαστε εκτος θεματος, αλλα ηθελα κι εγω να το πω επι τη ευκαιρια:)