Κυνηγητο Ουρας!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ειναι μια καλη ιδεα δεν μπορω να πω...ελπιζω να μην εχουμε παραραγουδα στο παρκο με κανα μη κοινωνικοποιημενο σκυλακι...
Αυτά δυστυχώς συμβαίνουν, τότε παίρνω το δικό μου και πάμε πιο μακριά να παίξουμε μόνοι μας. Ακόμα χειρότερα είναι όταν έχεις παρατράγουδα με μη κοινωνικοποιημένους ανθρώπους... :mad:

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
:nono:

Αντί να κάθεσαι να ρωτάς τα αυτονόητα μια Παρασκευή απόγευμα, θα μπορούσες την ίδια ώρα να τον εκτονώνεις με Β/Υ και μπόλικο τρέξιμο.

Ξέρεις εσύ ;)

:D:D:D

mousoudi

Active Member
9 Ιανουαρίου 2010
28
0
Εμένα κυνηγάει την ουρά της ενώ ταυτόχρονα της γρυλίζει. Κάνει 3-4 γύρες και μετά κάθεται κάτω και ξύνει την ουρά της με τα δόντια. Την ελέγχω τακτικά για ψύλλους ή τσιμπούρια, της ψεκάζω κι ένα σπρέι για εξωπαράσιτα προληπτικά, αλλά δε βρίσκω κάτι. Προτείνει κανείς τίποτα άλλο? :confused: Εν τω μεταξύ, η ουρά είναι το μόνο σημείο πάνω της που δε μ' αφήνει να χτενίσω. Υπάρχει περίπτωση να την τρώει από τις μπερδεμένες τρίχες? (Αφελής ερώτηση ίσως, αλλά δεν ξαναείχα σκύλο και δεν ξέρω πολλά..)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Καλωσήρθες κατ' αρχάς. Πρέπει να μας πεις, τι σκυλάκι έχεις, τι ηλικία έχει, πόσο καιρό το έχεις εσύ, πόσο καιρό το κάνει αυτό; από μικρό; από την αρχή που το έχεις; τον τελευταίο καιρό; Επίσης, είναι μαλλιαρός με πολύ φουντωτή ουρά; Εννοώ μπορείς να δεις το δερματάκι του κάτω από την γούνα; Μήπως έχει κάτι δερματικό και χρήζει θεραπείας. Αν όχι, μάλλον ανήκεις στις περιπτώσεις που περιγράφουν και τα παιδιά παραπάνω και η "θεραπεία" είναι εκτόνωση, απασχόληση κλπ. Τα κάνεις όλα αυτά;

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δαγκωνει τις τριχες του κατα 99% οχι το κυριως σωμα της ουρας του...
Φυσικα και το διακοπτω καθε φορα που το κανει...
Άλλο κυνηγάει την ουρα άλλο την δαγκώνει..
Αν δαγκώνει σημαίνει ότι κάτι τον τρώει.., αν σίγουρα δεν έχει ψυλλούς.., τότε πρέπει να το ψάξεις μπας και έχει κάποια δερματοπάθεια..
Σίγουρα πάντως και εφόσον δεν σε αφήνει να χτενίσεις εκείνη την περιοχή, υπάρχει κάποια ενόχληση..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul