και τα δυο,οπος τυχι,αν ειναι πολυ καλος ανθροπος,και ξερω οτι σκυλι για αυτον θα ειναι τα παντα....απο περιεργια..αν θες απαντας...τα κουταβακια τα πουλας η τα δινεις???
δεν ειμαι εκτροφειο,ουτε με ενδιαφερι να γεινω,τα σκυλια μου τα εχω γιατι τα αγαπω πολυ*agapoylas*,και ειναι το παν στην ζωη μου. Και βεβεα εχουν χαρτια του ΚΟΕ.Και την γεννα κανω οταν μου ζητανε κουταβια.Έχεις επωνυμία εκτροφείου? Δηλώνεις τα σκυλιά στον ΚΟΕ?
πιο πολυ σε κοντινα πρωσοπα,αν καπιος δεν μου αρεσει δεν θα δωσο κουταβια ποτε ανικξαρτητως χρηματον.Καλώς ήρθες!
Είσαι ***!
Βάζεις και αγγελίες η μόνο σε κοντινά πρόσωπα (απο στόμα σε στόμα) τα δίνεις;
ειναι 4,6 ετον κι αυτη ειναι 3 γεννα.Καλώς ήρθες!
Είσαι***!
Βάζεις και αγγελίες η μόνο σε κοντινά πρόσωπα (απο στόμα σε στόμα) τα δίνεις;
Πόσες γέννες έχει κάνει το θηλυκό;
τι ενοειτε? μονο τα εκτροθεια με τα κλουβια τους και ξεζημομα τον θυληκον μπορουν να κανουν κουταβια,γινεται να βγαλεις pedigree να δεν εχεις αδεια εκτροφειου;
προτη γεννα ειταν πολυ μικρι μονο3 κουταβακια ,δευτερι ειταν 6 και τωρα εκανε 6,θα κανω το πολυ αλλη μια ,αν μου το ζητεισουν,και τερμα.εγω πεοστευω οτι το σκυλι δεν πρεπει να κανει γεννες μετα απο 6 ετον.το αρσενικο εχει φυλι μου.ο εκτροθεας κανει λευτα με σκυλια εγω ειμαι 25 χρωνια στο 'Greenpeace'.και τα αδεσποτα φροντιζω με δικα μου χρηματα,δεν μου τα χαρειζει κανειςΕγώ έχω μπερδευτεί.
Λες ότι δεν είσαι εκτροφέας κι όμως εκτρέφεις.
Η σκύλα σου έχει ήδη κάνει πολλές γέννες...
Επιβήτορες πού βρίσκεις?
Τι διακρίσεις έχει?
αν η απαντηση ειναι καμια και καμια κανεις μεγαλο λαθος που ζευγαρωνεις τα σκυλια σου! ***! μπορει τα κινητρα σου να τα καλητερα αλλα η αγνοια σου εχει καταστροφικα αποτελεσματα.Τι διακρίσεις έχουν τα σκυλιά?
Από εξετάσεις τι έχετε κάνει με τη φίλη σου (όχι γενικότητες, συγκεκριμένα).
γιατι κανεις σαν εκτροθειας που βρεικε ανταγονιζμω?εισε ?η ερωτησεις δεν με περαζουν γιατι δεν εχω να κρηψω κατι.γιατρικες εξετασεις εχουν γεινει τα παντα(και ακτινιγραφιες) και γεινουνται καθε χρωνο οπος και καθαριζμος δονδιον.υπακουη αρηστη(ειμαι προην εκπεδευτρια) τα αλλα δεν ξερω τι ενοεις.Τι διακρίσεις έχουν τα σκυλιά?
Από εξετάσεις τι έχετε κάνει με τη φίλη σου (όχι γενικότητες, συγκεκριμένα).
Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αν θες απαντάς.
Τα περί αδέσποτων είναι τελείως άσχετα με αυτά που συζητάμε.