Εχθές το πρωί (κυριακή) βρήκαμε ένα κουταβάκι στην μέση του δρόμου σταματήσαμε αφού καταλάβαμε ότι ήταν ζωντάνο και το πήγαμε στον ποιο κοντινό κτηνίατρο που εφημέρευε. Η κατάσταση του ήταν η εξής δεν είχε κάποια αιμοραγία ΄΄ηταν ξαπλωμένο στο πλάι με σηκωμένο το κεφάλι τα μπροστα πόδια τεντωμένα και τα πίσω χαλαρά. Πάμε λοιπόν στον..... κτηνίατρο και μας λέει θα κάνουμε μια ακτινογραφία. Δεν έχει κάνενα σπασμένο κόκαλο απο την κατάσταση του φαίνεται ότι έπαθε σπάστική τετραπλήγία Του λέω και τι κάνουμε ευθανασία μου λέει όχι θα του κάνω 2 ενέσεις και 1 ηρεμιστικη και άυριο ακόμη 2 και ας ελπίσουμε να γίνει καλά. Αφού όμως μέτα την ένεση συνέχιζε να κλαίει κάνουμε και 2 ηρεμηστική και μου δίνει και μία για το σπίτι σε περίπτωση που δεν κοιμηθεί.Αν ζήσει και αν δεν δείξει καλύτερα την τρίτη θα του κάνουμε ευθανασία μου δείνει και ζαχαρόνερο. Του λέω δεν μπόρεις να του βάλει ορό και να το κρατήσεις έδω Δεν χρειάζεται ντάντεμα μόνο θέλει μου λέει δίνω και 70ε πέρνω το σκυλάκι και φεύγω πάμε σπίτι δεν σταματούσε να κλαίει με τίποτα μετά οπο 3 ώρες πέρνω ξάνα τηλ τον.... και λέει κάνε και την άλλη ηρεμ. οκ την κάνω και τίποτα τα ίδια κλαίει και τσιρίζει ασταμάτητα πρόσπαθω να το ταίσω κα τίποτα. Φευγω και πάω να δώ άν υπάρχει κάπου εκεί η μάνα την βρήσκω και τις πάω το κουταβάκι μπάς και το θυλάσει δεν με πλησιάζει και σε λίγο κάθεται δίπλα του τα αφήνω για κάμια ώρα και επιστρέφω πουφ πάει το κουταβάκι χάθηκε ψάχνω πολύ ώρα άλλα πουθένα δεν το ακούω και σκεύτομαι το πήγε στην φωλιά τις. Πάω σήμερα το πρώι να τάισω την μάνα και να πάρω πίσω το μικρό για την αγωγή του. Βρήσκω την φωλιά και ακόμη 8 κουταβάκια άλλα πουθενα το μικρο. Το απόγευμα πάω σε έναν άλλο κτηνίατρο και του λέω το πέριστατικο και τι μου λέει¨ Το ποιο πιθάνο είναι έτσι να γεννήθηκε και ότι και να έκανες δεν θα ζούσε.
Και ο άλλος γιάτι όλλο αυτό για τα 70ε? Ποιος έχει δίκιο? Τα συπεράσματα δικά σας.
Κ
Και ο άλλος γιάτι όλλο αυτό για τα 70ε? Ποιος έχει δίκιο? Τα συπεράσματα δικά σας.
Κ