Κτηνίατροι απο το εξωτερικό

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
Καλημέρα!
μηπως γνωριζει καποιος αν επιτρεπεται κτηνίατροι απο το εξωτερικο να προσφερουν τις υπηρεσιες τους για τα αδεσποτα(στειρωσεις κτλ)δωρεαν η σε χαμηλη τιμη οταν προσκαλουνται απο φιλοζωικα σωματεια? αν ναι πρεπει να εχουν αδεια ασκησεως επαγγελματος απο ελλαδα? και τελος υπαρχει καποια νομοθεσια που να το επιτρεπει ειτε σε παλιοτερα νομοσχεδια η στο νεο νομοσχεδιο για τα ζωα?
ευχαριστω πολυ!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Κάτι τέτοιο έχει γραφτεί στο νέο σχέδιο νόμου, που συζητείται αυτές τις μέρες.
Αν θέλεις, ρίξε μια ματιά, στην σχετική συζήτηση. Κάπου θα το βρεις.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Δεν το ξέρω.
Φαντάζομαι όμως, ότι είναι ένας προβληματισμός, με πάρα πολλές παραμέτρους :rolleyes::cool:

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Καταθέτεις δήλωση εισοδήματος στη ΔΟΥ που ανήκεις με στοιχεία του παρέχοντος την υπηρεσία και σου λέει η ΔΟΥ αν οφείλεται φόρος η όχι, όσον αφορά το φορολογικό θέμα, και αντίστοιχα ο παρέχων την υπηρεσία τό δηλώνει στη ΔΟΥ που ανήκει στη χώρα του, απο εκεί ξεκινάς

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Αν πληρωθούν για τις υπηρεσίες τους από κάπου, γιατί πιθανόν να τις προσφέρουν και αφιλοκερδώς, θα είναι προφανώς από τα φιλοζωικά σωματεία, τα οποία ως μη νομικά πρόσωπα, δεν υποβάλλουν δηλώσεις.

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Και κάτι άλλο , αλλο έρχομαι εγω επαγκελματίας απο τη ταδε χώρα της Ευρωοπαικής Ενωσης που δεν χρειάζομαι αδεια για την ασκηση του επαγκέλματος και προσφέρω υπηρεσίες εδω, και άλλο να προσφέρω υπηρεσίες σε κάτι που χρειάζεται ειδική άδεια, το αν ο κτηνιατρος προσφέρει υπηρεσίες εδω, δεν είμαι ο αρμόδιος για να πω αν χρειάζεται ειδική άδεια η όχι, και κάτι άλλο, αλλο το οτι συμβουλέω αφιλοκερδώς και άλλο το ότι εχω εισόδημα, εστω και μικρό

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Μπορεί να είναι βλακώδης η ερώτηση μου αλλά τόση ανεργία υπάρχει, συντρέχει λόγος να φωνάζουμε αλλοδαπούς να κάνουν τις δικές μας δουλειές; Κάπως έτσι ξεκίνησε κι απ' το 89 που ο αγρότης δε μπορούσε να μαζεύει την κοπριά κι έπαιρνε το Ρώσο για τη δουλειά, μετά δεν μπορούσε να προσέχει ούτε τις αγελάδες και πάει λέγοντας φτάνοντας πλέον να ζούμε όλοι υπό ένα συνεχή φόβο.

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
οι αλλοδαποι κτηνιατροι ερχονται και στειρωνουν αδεσποτα απο τα καταφυγεια δωρεαν, ξερεις κανεναν ελληνα κτηνιατρο να στειρωνει δωρεαν?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Το να βρεθείς λόγω της καλής σου διαθεσης ώς κατηγορούμενη για φοροδιαφυγή η ως συνεργός σε άτομα που απέκτησαν παρανομα εισόδημα εδω, μην έχοντας σχετικές άδειες πχ.
Εννοείς προφανώς τους εθελοντές αλλοδαπούς κτηνιάτρους. Ομως αν όλο αυτό γίνεται δωρεάν, γιατί να υπάρχει πρόβλημα;
Αλλά και δωρεάν να μην γίνεται, η φοροδιαφυγή και η συνέργια όπως λες, σε αυτή την περίπτωση, δεν θα έπρεπε να είναι σε κανενός την σκέψη.
Ας ξεκινήσουν από κάπου αλλού και όοοοοταν τελειώσουν, ας πιάσουν και αυτούς...

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
οι αλλοδαποι κτηνιατροι ερχονται και στειρωνουν αδεσποτα απο τα καταφυγεια δωρεαν, ξερεις κανεναν ελληνα κτηνιατρο να στειρωνει δωρεαν?
Ξέρω αλλά προτιμώ να σου στείλω πμ :)

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Εννοείς προφανώς τους εθελοντές αλλοδαπούς κτηνιάτρους. Ομως αν όλο αυτό γίνεται δωρεάν, γιατί να υπάρχει πρόβλημα;
Αλλά και δωρεάν να μην γίνεται, η φοροδιαφυγή και η συνέργια όπως λες, σε αυτή την περίπτωση, δεν θα έπρεπε να είναι σε κανενός την σκέψη.
Ας ξεκινήσουν από κάπου αλλού και όοοοοταν τελειώσουν, ας πιάσουν και αυτούς...
Πολά μπορεί να σκεφθεί ο νους του ανθρώπου όταν βλέπει οτι χάνει εισόδημα, για καλοσκέψουτο, και δεν είναι καθόλου ευχάριστο απο εκεί που πας να κάνεις το καλό να βρεθείς κατηγορούμενος

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν