Κροτοφοβία & thundershirt

Status
Κλειδωμένο θέμα

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Έχει δοκιμάσει κανείς στο σκύλο του το συγκεκριμένο γιλέκο;

Πρόκειται να το παραγγείλω για τη Λώρα, αφού ταλαιπωρείται κάθε Ανάσταση λόγω πυροτεχνημάτων - οτιδήποτε για να την κάνω να νιώσει λίγο πιο άνετα.
Μιλώντας με έναν γνμωστό μου εκπαιδευτή, ο οποίος το'χει δοκιμάσει σε μερικούς σκύλους, μού είπε ότι μειώνεται η φοβία 50-60% κ ότι αυξάνεται μέσω αυτού η αυτοπεποίθησή τους.

Μετά τις γιορτές, βέβαια, θα αρχίσω να της κάνω κ κάποια άλλα μαθήματα που να αφορούν στην κροτοφοβία, αλλά το θέμα μας τώρα είναι το Πάσχα.

Να σημειώσω ότι η μικρή έχει θέμα μόνο με τις κροτίδες (καταιγίδες, μπουμπουνητά, καθώς κ άλλοι δυνατοί θόρυβοι της είναι αδιάφοροι...)

Thundershirt

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
να ρωτησω κατι; μειωνει την φοβια μονο οταν το φοραει; αν το βγαλει δηλαδη;. εγω να σου προτεινω κατι χωρις να ξερω αν ειναι το σωστο αλλα πιστευω προσωπικα εγω οτι κανει δουλεια για κροτοφοβια, πηγαινα τον black συχνα εξω απο σκοπευτηριο,και σε πιστες μοτοκρος που γινεται χαμος βεβαια και παιζαμε με το μπαλακι και το πηρε ολο αυτο μια χαρα δεν μου εχει δειξει ποτε σημαδια κροτοφοβιας.ξαναλεω αυτο ειναι προσωπικη μου εκτιμηση και δεν ξερω αν το προτεινουν εκπαιδευτες

Status
Κλειδωμένο θέμα