Κροκόδειλος στην Αχαρνών.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Και εν μέσω κοτσυφακίων, αλεπουδακίων, Μαυρόγυπα, κούκων, σπουργιτιών, νανόμπουφων.... ένας κροκοδειλάκος που σουλατσάριζε στην Αχαρνών, μεταφέρθηκε στην ΑΝΙΜΑ από τους ανθρώπους του Τμήματος Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων και αύριο θα πάει στο γιατρό, γιατί έχει τραύματα στο κεφάλι. Μετά, θα δούμε....

Αναρωτιεμαι μεχρι που θα φτασει η ανθρωπινη βλακεια? Το απειρο ξερω... Τι αλλο θα δουμε τα επομενα χρονια :mad:

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Δηλαδή που βρέθηκε,δεν κατάλαβα ..κατασχέθηκε απο κάπου η χύμα στο δρόμο?
Έχετε τα μάτια σας 14 πάντως μη βρούμε και τα χελωνονιτζάκια στην Αθήνα,είμαι fan.

• Like
Reactions: MarilenaG

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
O Χριστός και η Παναγία !!
Οι αστικοί μύθοι ζωντανεύουν !
Σε λίγο θα έχουμε και κροκόδειλους στους υπονόμους της Αθήνας !

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Σε λίγο θα έχουμε και κροκόδειλους στους υπονόμους της Αθήνας !
Θα προτιμούσα να ήταν στον υπόνομο κάτω απο τη Βουλή!!*demonio*! Μη σου πω και μέσα στη Βουλή!!!*demonio*

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Χα χα χα χα. Τι φταίει τό έρημο τό ζωντανό. Ούτε δευτερόλεπτο δέν θά ζούσε εκεί!!!!!!

Τώρα άραγε πώς βρέθηκε στο δρόμο, τό είχε κάποιος για πετ καί τό πέταξε?

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Και πως βρέθηκε ο κροκόδειλος στην Αχαρνών βρε παιδιά??? Έκοβε βόλτες μόνος του στο δρόμο??
Και απο που εφυγε? Γίνεται κάποιος να έχει για κατοικίδιο έναν κροκόδειλο???

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Και πως βρέθηκε ο κροκόδειλος στην Αχαρνών βρε παιδιά??? Έκοβε βόλτες μόνος του στο δρόμο??
εδω αλλοι εχουν σκυλο για κατοικιδιο

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
...
Αυτο σκεφτόμουν και εγώ !! επιτρέπεται να έχεις κροκόδειλο για κατοικίδιο ??
Τα πετ σοπ δεν νομίζω να τα φέρνουν !
Σίγουρα είναι κροκόδειλος ? μου φαίνεται απίθανο .

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Δεν καταλαβαινω για ποιο πραγμα ακριβως συζηταμε... καποιοι εχουν γερακια για πετ, καποιοι πυθωνες, καποιοι ιγκουανα και καποιοι κροκοδειλους. Πιθανοτατα το ζωντανο κατεληξε στο δρομο απο ανευθυνοτητα, οπως αγοραστηκε απο τον ιδιο λογο. Τσιρκα δεν υπαρχουν πια... απαγορευτηκαν απο το Νομο. Και ο μονος ζωολογικος ειναι στα Σπατα , το Αττικο, που εχει εναν κροκοδειλο 3 μετρα. Αυτο βρεθηκε σε πεζοδρομιο στην Αχαρνων... τοσο απλα.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Δεν νομίζω οτι η έκπληξή μας είναι αδικαιολόγητη! Κροκόδειλος να βολτάρει στην Αθήνα μόνο κάτι συνηθισμένο δεν είναι!
Αλλά η απορία μου εμένα είναι άλλη. Δεν είναι παράνομο να έχεις ένα τέτοιο κατοικίδιο? Απο πού μπορεί να το αγόρασε κάποιος? Αυτά δεν μεγαλώνουν? Δεν μιλάμε για ένα φίδι ή κάποιο άλλο εξωτικό ζώο που θα μπορούσε κάποιος να έχει μέσα στο σπίτι του! Οι κροκόδειλοι γίνονται τεράστιοι! Εκτός και αν υπάρχουν είδη που παραμένουν μικρά. Αυτό πάντως δεν το έχω ξανακούσει!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Μα...πρώτη φορά ακούτε για κατοχή διάφορων απαγορευμένων ας πούμε "κατοικίδιων"?
Δεν έχετε ακούσει για παράνομες εισαγωγές ζώων, πτηνών κλπ κλπ?
Σωρό οι παλαβοί που κυκλοφορούν...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Απαντησεις σε ολα αυτα φανταζομαι θα μπορουμε να βρουμε μονο σε φορουμ για ερπετα:)

Και οπως ειπε και η Αγαθη.. παλαβοι να φαν και οι κοτες....

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
...
Αυτο σκεφτόμουν και εγώ !! επιτρέπεται να έχεις κροκόδειλο για κατοικίδιο ??
Τα πετ σοπ δεν νομίζω να τα φέρνουν !
Σίγουρα είναι κροκόδειλος ? μου φαίνεται απίθανο .
ενας γνωστος μας ειχε και σε δυο μηνες τον εδωσε.ολο χαζομαρες ειμαστε εμεις οι ανθρωποι.

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
ενας γνωστος μας ειχε και σε δυο μηνες τον εδωσε.ολο χαζομαρες ειμαστε εμεις οι ανθρωποι.
άλλο χαζομάρα, άλλο εγκλημα.

όπως για κάθε φυλάκιση της άγριας ζωής έτσι και εδω μιλάμε για έγκλημα κατά της φύσης.

posavats

Well-Known Member
19 Απριλίου 2012
59
1
Μου θυμιζει σκηνη απο το σήριαλ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΟΥ που η μάμα του συγκατοίκου ρωτάει τον κοκκινομάλη μοικανα με τη σαυρα:
Μα πες μου παιδι μου ετσι να καταλάβω και εγώ, τι σου προσφέρει αυτο το ζωντανο, την παρέα του, το κρέας του, το τυρι του?
//////
Εγώ τέτοια πετ για το σπιτι ή για έκθεμα στο μαγαζι σορρυ δεν τα καταλαβαινω. Την άγρια φυση πρεπει να τη σεβομαστε.Δεν ειναι ολα σκυλιά, γατια που ειναι οικοσιτα. Εγώ προσωπικα δεν συμφωνω για πετ ουτ για τα φιδια , σαυρες μικρες, δελφινια/φαλαινες κλεισμενες σε πισινες για να κάνουν νουμερα και να παιζουν με την μπαλα, να μπαινουν σε στεφάνια φωτιάς και να χειροκροτουμε .Απο μικρη στο δημοτικο τουλαχιστον μου έκοβε και δεν πηγαινα σε τσιρκα με ζώα. Απο μονη μου, πριν βγουν οι οργανώσεις στην Ελλαδα.
Ευτυχως που υπαρχει και το ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ που μαζευει τα "αδεσποτα" άγρια ζώα.

Last edited: