Κρίση και αδέσποτα. Πάνω από 1.000.000 πανελλαδικά

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Το οτι εχουν μειωθεί οι υιοθεσίες σε μεγάλο ποσοστό το καταλαβαίνω! Αλλά το οτι εγκαταλείπουν τα κατοικιδια τους αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω με τπτ!! Όλους μας έχει επηρεάσει η κρίση, άλλους περισσότερο, άλλους λιγότερο! Και υπάρχουν πολλοί τρόποι να μειώσεις τα έξοδα του σκύλου ανα μήνα!
Αλλά δυστυχώς η εγκατάληψη είναι πλέον η εύκολη λύση!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Η κατασταση με τα αδεσποτα, δυστυχως ειναι Τραγικη. Σε μια χωρα, που ειναι Τραγικη...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5
Με μερικούς από τους συμπατριώτες μας τραγικότατους...Σήμερα μου είπε μια αδελφική μου φίλη για ένα συγγενή τους που τους διηγόταν γελώντας πως πέταξε τον σκύλο του μετά από χρόνια που ήταν μαζί τους..την πρώτη φορά γύρισε, μετά τον πήγε και τον άφησε ακόμα πιο μακριά για να μην βρει ξανά το δρόμο προς αυτό που θεωρούσε οικογενειά του.
Το περιστατικό έγινε χρόνια πριν.
Δεν πιστεύω ότι κανένα οικονομικό πρόβλημα θα σε οδηγήσει να εγκαταλείψεις τον σκύλο σου στον δρόμο. Να τον δώσεις ίσως, όχι να τον παρατήσεις στον δρόμο όμως ποτέ.
Όχι ότι δεν ήξερα ότι γινόταν, αλλά να ακούω ότι το έλεγε και παραέξω είναι πραγματικά τραγικό..

Giorgos1998

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
127
0
Παιδιά εγώ είμαι άσχετος απο όλα αυτά.Μία ερωτησούλα ένας σκυλος π.χ 25 κιλών πόση τροφή χρειάζεται?

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Με μερικούς από τους συμπατριώτες μας τραγικότατους...Σήμερα μου είπε μια αδελφική μου φίλη για ένα συγγενή τους που τους διηγόταν γελώντας πως πέταξε τον σκύλο του μετά από χρόνια που ήταν μαζί τους..την πρώτη φορά γύρισε, μετά τον πήγε και τον άφησε ακόμα πιο μακριά για να μην βρει ξανά το δρόμο προς αυτό που θεωρούσε οικογενειά του.
Το περιστατικό έγινε χρόνια πριν.
Η συνήθης και πιο ''αποτελεσματική'' τακτικη. Όσο πιο μακρια, τοσο πιο καλα...Αυτο στην επαρχια. Στην Αθηνα το σκυλι και σε μια αλλη περιοχη να το αφησεις θα χαθει μεσα στους δρομους και τα αυτοκινητα. Θα χαθει πολυ πιο ευκολα, θα σκοτωθει πολυ πιο ευκολα...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Σημερα ευημερει μια νεα τακτικη. Τα αφηνουν σε τοποθεσιες που σιγουρα καποιος βλακας θα τα μαζεψει. Πλατειες, παρκα, δεμενα σε κεντρικες οδους, εξω απο καταφυγια κλπ Καποιες φορες και με την προικα τους ή συγκινητικα σημειωματα.....

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
ε του στυλ " τη λενε Μικυ, ειναι το καλυτερο σκυλι του κοσμου αλλα ειμαστε αναγκασμενοι να την αποχωριστουμε"

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
ε του στυλ " τη λενε Μικυ, ειναι το καλυτερο σκυλι του κοσμου αλλα ειμαστε αναγκασμενοι να την αποχωριστουμε"
...ειναι σπανιος χαρακτηρας, πολυ υπακουος-τρυφερος-αγαπησιαρης, λατρευει την οικογενεια και τα παιδια, του αξιζει να βρει ενα καλο σπιτι.