Η κατασταση με τα αδεσποτα, δυστυχως ειναι Τραγικη. Σε μια χωρα, που ειναι Τραγικη...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5
Η κατασταση με τα αδεσποτα, δυστυχως ειναι Τραγικη. Σε μια χωρα, που ειναι Τραγικη...
Με μερικούς από τους συμπατριώτες μας τραγικότατους...Σήμερα μου είπε μια αδελφική μου φίλη για ένα συγγενή τους που τους διηγόταν γελώντας πως πέταξε τον σκύλο του μετά από χρόνια που ήταν μαζί τους..την πρώτη φορά γύρισε, μετά τον πήγε και τον άφησε ακόμα πιο μακριά για να μην βρει ξανά το δρόμο προς αυτό που θεωρούσε οικογενειά του.Η κατασταση με τα αδεσποτα, δυστυχως ειναι Τραγικη. Σε μια χωρα, που ειναι Τραγικη...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5
Η συνήθης και πιο ''αποτελεσματική'' τακτικη. Όσο πιο μακρια, τοσο πιο καλα...Αυτο στην επαρχια. Στην Αθηνα το σκυλι και σε μια αλλη περιοχη να το αφησεις θα χαθει μεσα στους δρομους και τα αυτοκινητα. Θα χαθει πολυ πιο ευκολα, θα σκοτωθει πολυ πιο ευκολα...Με μερικούς από τους συμπατριώτες μας τραγικότατους...Σήμερα μου είπε μια αδελφική μου φίλη για ένα συγγενή τους που τους διηγόταν γελώντας πως πέταξε τον σκύλο του μετά από χρόνια που ήταν μαζί τους..την πρώτη φορά γύρισε, μετά τον πήγε και τον άφησε ακόμα πιο μακριά για να μην βρει ξανά το δρόμο προς αυτό που θεωρούσε οικογενειά του.
Το περιστατικό έγινε χρόνια πριν.
ε του στυλ " τη λενε Μικυ, ειναι το καλυτερο σκυλι του κοσμου αλλα ειμαστε αναγκασμενοι να την αποχωριστουμε"????
...ειναι σπανιος χαρακτηρας, πολυ υπακουος-τρυφερος-αγαπησιαρης, λατρευει την οικογενεια και τα παιδια, του αξιζει να βρει ενα καλο σπιτι.ε του στυλ " τη λενε Μικυ, ειναι το καλυτερο σκυλι του κοσμου αλλα ειμαστε αναγκασμενοι να την αποχωριστουμε"