Μάλλον δεν το εξήγησα καλά, δεν είναι σγουρό απλά χωρίζεται σε τούφες ακόμα και 5 λεπτά μετά το χτένισμα. Θα βάλω φώτο αν τα καταφέρω.
Τον μικρό τον έχω υιοθετήσει πριν 4 μήνες, η οικογένεια που τον είχε μου είπε ότι τον είχαν φέρει από Ουγγαρία, πως και τι δεν ξέρω, από χαρτιά μου έδωσε μόνο το βιβλιάριο-διαβατήριο, οπότε άγνωστο από που προέρχεται.
Η τρίχα του όχι δεν έχει γίνει μία μάζα, απλά σε μερικά σημεία έχει κάνει τζίβες και κυρίως στο λαιμό που φοράει λουράκι+σκάλιμπορ. Θα τον κάνω μπάνιο την άλλη βδομάδα γι' αυτό έλεγα αν του ψαλιδίσω λίγο τις άκρες και με το μαλακτικό θα είναι πιο εύκολο να τις λύσω.
Επειδή και καλοκαίρι έρχεται και εκτός από διακοπές θα πηγαίνουμε και αρκετά εξοχή, να πω την αλήθεια προτιμώ να έχει λίγο πιο κοντά μαλλάκια από το να τον κυνηγάω μην πάει σε χόρτα-άμμο-χώματα και να τον περιορίζω λόγω μαλλιού.
Με το να επανέλθει εννοώ να ξαναγίνει ίσιο. Σε κάποιο thread είχα διαβάσει ότι αν κουρευτεί με μηχανή σγουραίνει το μαλλί του γι' αυτό αν χρειαστεί μόνο ψαλίδι. Εγώ ξέρω μόνο για πέρυσι ότι τον είχαν κουρέψει με μηχανή, πιο πριν δε γνωρίζω.
Ιδού το αγόρι μου!
Περιμένω συμβουλές, ευχαριστώ!
edit:Η φώτο είναι 2 μήνες πριν το μαλλάκι του τώρα είναι πιο μακρύ