Κούραση

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εγώ απορώ γιατί κάποιοι άνθρωποι ρωτάνε αλλά δεν ακούνε τις απαντήσεις όταν δεν συμφέρουν...

Αλλο όταν πάμε στο γιατρό μόνο για εμβόλια, άλλο το τσεκαπ (εξετάσεις). Λες ο σκύλος είναι μια χαρά στην υγεία, χωρίς να το γνωρίζεις. Μπορεί να έχει χίλια δυο...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Παρακαλώ, αν μπορεί κάποιο staff member να ενώσει το παρόν νήμα με αυτό που παρέθεσε ο ntoulis. Ευχαριστώ

(@admin, @nikoscar )

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
rogerF, οι εξετάσεις δε γίνονται αν το σκυλί "έχει κάτι ασυνήθιστο" όπως αναφέρεις σε προηγούμενο ποστ σου, γίνονται ανά 6μηνο/12μηνο για να τσεκάρεις την υγεία του σκύλου. Δηλαδή ένας άνθρωπος 40 χρονών* (ή 30 ή και 20 λέω εγώ) για να πάει να κάνει εξετάσεις πρέπει να συμβεί κάτι; Πρέπει να περιμένουμε τα συμπτώματα για να κάνουμε μια γενική αίματος; Εκτός αυτού, ο σκύλος σου φαίνεται να έχει πρόβλημα αν μας λες οτι εδώ και έναν χρόνο βγαίνετε βόλτα και κουράζεται. Δεν είναι φυσιολογικό.

*χρησιμοποίησα τη συγκεκριμένη ηλικία γιατί κάπου εκεί, νομίζω, είναι η ηλικία του σκύλου σου
14 ανθρώπινα δεν είναι ο πρώτος σκυλίσιος και τα υπόλοιπα επί 7;

rogerF

Well-Known Member
4 Μαϊου 2014
257
74
Λάρισα
Θα παρω υπόψη όσα μου εχετε πει... Θελω να σας κανω αλλη μια ερώτηση. Ποιο θεωρείτε ειναι πιο αποτελεσματικό κατα τη σκνιπα, το scalibor ή μια αμπουλα advantix;

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Θα παρω υπόψη όσα μου εχετε πει... Θελω να σας κανω αλλη μια ερώτηση. Ποιο θεωρείτε ειναι πιο αποτελεσματικό κατα τη σκνιπα, το scalibor ή μια αμπουλα advantix;
Έχει απαντηθεί αλλού, πολλές φορές, αλλά και σε εσένα, σε άλλο θέμα, όπως σου είπα και στο θέμα της Φίφης.
Με το να τα ενώσει, εννοώ, να συμψηφιστούν τα θέματα, να ενωθούν, ωστε να μην είναι δυο ίδια θέματα ανοιχτά, από τον ίδιο θεματοθέτη με ίδιες απαντήσεις.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν ειναι θέμα συμπάθειας αλλά εντέλει κούρασης
Ανοιγεις απανωτά θρεντς κοινού θεματος, ρωτάς σε κάθε μέλος τι τροφή δινει στο σκυλι του στο άσχετο και αφού σου απαντησει μετά ξαναρωτάς για αμπουλες/κολάρα επισης στο ασχετο. Στο είπα και στα πμ, κάτσε διαβασε, μην αναζητάς μασημένη τροφή.
So ξεκίνα με εξετασεις αιματολογικές στο σκύλο σου και μην αναζητάς "διαγνώσεις" ονλάιν.

εκτος και αν εισαι τρολλ οποτε οκ, συνέχισε να κάνεις ό,τι κανεις!

rogerF

Well-Known Member
4 Μαϊου 2014
257
74
Λάρισα
Δεν ανοίγω απανωτά θρεντς και τυχαίνει σημερα να το κανω γτ πίστευα οτι το θέμα κούραση έπρεπε να μπει αλλού. Το τι θα ρωτάω σε κάθε μέλος και αν θα μου απαντάει ειναι δικο μου θέμα... Και δεν ειναι δουλεια κανενός να το κρίνει! :sneaky:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Είναι μια χαρά δουλειά καθε μέλους να το κρινει οταν ρωτάς off topic σε θρεντς αλλων.

Επισης ειναι η δεύτερη φορά όταν ήθελες να κάνεις και σύγκριση, barking/royal/acana.

rogerF

Well-Known Member
4 Μαϊου 2014
257
74
Λάρισα
Αυτο δεν ηταν διπλό ποσταρισμα.... Μια φορα το ανέβασα! Δεν ρώτησα τιποτα off topic σε θρεντς άλλων... Ρωτάω μονο σε μηνυματα και στο ΔΙΚΟ μου θρεντ!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Αυτο δεν ηταν διπλό ποσταρισμα.... Μια φορα το ανέβασα! Δεν ρώτησα τιποτα off topic σε θρεντς άλλων... Ρωτάω μονο σε μηνυματα και στο ΔΙΚΟ μου θρεντ!
το δικό μου, δικό σου σε ένα δημοσιο φόρουμ ειναι τελειως υποκειμενικό.
Ανοιγοντας θρεντς σε θεματα που εχουν απαντηθει ήδη άπειρες φορές, δειχνει ό,τι δεν εχεις ψαξει στο φόρουμ για τα συγκεκριμενα θεματα που σε απασχολουν. Πρωτα ψάχνουμε στο φορουμ για αυτα τα θεματα(ειδικα το ζητημα σκαλιμπορ κλπ, μονο τις τελευταιες μερες να ψαξεις έχει συζητηθει εξονυχιστικα..) και σε περιπτωση που δεν βρισκουμε απαντηση, τότε ανοιγουμε νεο θρεντ.

• Like
Reactions: Elli and Orilis

rogerF

Well-Known Member
4 Μαϊου 2014
257
74
Λάρισα
Ναι το καταλαβαίνω απλα εχω διαβάσει για το scalibor απλα ήθελα να ακούσω και τη δική σας γνωμη! Γι'αυτο δεν άνοιξα και κανουργιο θρεντ

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog