Κουταβι και πανα.

casper1

New Member
19 Νοεμβρίου 2013
4
0
Καλημερα σε ολη την παρεα.Εχω ενα κουταβι σιχ τσου 2 μηνων και κατι.εδω και 2 βδομαδες τον εχω στο παρκο για μαθει την πανα.Βεβαια οταν κανει κακα και τσισα τον βγαζω εξω για παιχνιδι και χαδακια.Ομως δεν λεει να μαθει την πανα του και οταν ειναι εκτος παρκου αν μου ξεφυγει απο την προσοχη τα κανει οπου βρει.Την πανα οταν ειναι εκτος παρκου να την εχω μεσα η να την βγαζω εξω?Επισης εχω καταβαλει πως ειναι αρκετα πισματαρης.Τι κανω λαθος και δεν μπορει να μαθει την πανα?:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Το κουτάβι σου από που το πήρες; Από pet shop;

Το "πρόβλημα" της πάνας, υπάρχει σε άπειρα θέματα.
Κάνε πρώτα μια αναζήτηση.

salonika

Active Member
14 Οκτωβρίου 2013
30
2
θεσσαλονίκη
Καλημερα σε ολη την παρεα.Εχω ενα κουταβι σιχ τσου 2 μηνων και κατι.εδω και 2 βδομαδες τον εχω στο παρκο για μαθει την πανα.Βεβαια οταν κανει κακα και τσισα τον βγαζω εξω για παιχνιδι και χαδακια.Ομως δεν λεει να μαθει την πανα του και οταν ειναι εκτος παρκου αν μου ξεφυγει απο την προσοχη τα κανει οπου βρει.Την πανα οταν ειναι εκτος παρκου να την εχω μεσα η να την βγαζω εξω?Επισης εχω καταβαλει πως ειναι αρκετα πισματαρης.Τι κανω λαθος και δεν μπορει να μαθει την πανα?:D
καλημερα!εμενα στην πανα παει μονο για τσισα..:(

casper1

New Member
19 Νοεμβρίου 2013
4
0
Οχι δεν το πηρα απο pet shop.Μου το εδωσε μια φιλη που γεννησε η σκυλιτσα της.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
H δεύτερη χειρότερη περίπτωση :(

Δεν βάζουμε τα σκυλιά μας να γεννοβολάνε, πες σε παρακαλώ πολύ στην φίλη σου.

casper1

New Member
19 Νοεμβρίου 2013
4
0
Υπαρχουν ομως και ανθρωποι που χαριζουν τα κουταβια τους σε ανθρωπου που πραγματικα αγαπανε τα ζωα.Για μενα ειναι μεγα λαθος να πας και να παρεις κουταβι απο pet shop.Ολοι ξερουμε τις συνθηκες που παραλαμβανουν τα ζωντανα.Οποτε καλυτερα να αποκτησεις ενα κουταβι απο καποιον που ζευγαρωσε το δικο του.:rolleyes:

casper1

New Member
19 Νοεμβρίου 2013
4
0
καλημερα!εμενα στην πανα παει μονο για τσισα..:(
Και τα κακα του που?Ποσο ειναι το δικο σου?

Ioannaze

Member
19 Νοεμβρίου 2013
8
0
καλημερα! εμενα η δικια μου στην αρχη πηγαινε σε οποιοδηποτε χαλι η πατακι αλλα με τιποτα στην πανα, ετσι τις πρωτες φορες που πηγαινε στην πανα της εδινα μια λιχουδια, σαν επιβραβευση και ετσι τη συνηθισε.. βεβαια τους πρωτους μηνες αρκετες φορες "ξεχνιοταν" και πηγαινε και αλλου αλλα πλεον οπου και να παμε η οπου και να τοποθετησω την πανα παει εκει.. νομιζω οτι απλα θελει υπομονη και επιβραβευση οποτε τα κανει στην πανα!