Κουταβακι rottweiller!!!

lizakirott

New Member
26 Φεβρουαρίου 2013
3
0
korydallos
Γιατί να μη μπορείς; :)
Κι εγώ κοπέλα είμαι, 1,63, 48kg, και κουμανταρω δυο. :)
Υπομονή χρειάζεται και πειθαρχία. Είναι πολύ καλά σκυλιά! Εγώ κατακαιρούς είχα: λυκοσκυλα, μολοσσούς (τρία μαζί), δυο Doberman, Pit Bull, Collie, Caucasian Shepherd, και κυνηγόσκυλα, και μια χαρά τα κατάφερνα με όλα. Εννοείτε χωρίς βία και χωρίς φωνές! Αλλά με πάρα πολύ υπομονή! Ειδικά όταν είναι κουτάβια μέχρι ενός χρόνων περίπου!
Πάντως αυτή την ράτσα δεν την αλλάζω με τίποτα! Πραγματικά είναι μαγικά σκυλιά!

Sent from my iPhone using Tapatalk
εδω κολλαει το μια γυναικα ολα τα μπορει λοιπον!!!!

Last edited by a moderator:

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Lizakirott το παν είναι η εμπειρία κι από κει και πέρα η θέληση και η επιβλητικότητα. Τα ύψος/κιλά/μαλλιά/περιφέρεια/μπούστο είναι λίγο περιττά κατ'εμέ.

Πχ. Εγώ 50 κιλά πάω βόλτα σκύλο 40 κιλών.
Ο κολλητός μου 90 κιλά, τον πάει βόλτα το σκυλί του 10 κιλά.

Καταλαβαίνεις διαφορά;

bellaciao

Member
28 Φεβρουαρίου 2013
8
0
ολα γινονται με την απαραιτητη πειθαρχια. δεν παιζει ρολο το μεγεθος στην προκειμένη περίπτωση αλλά μπορώ να πω οτι παιζει ρόλο η πειρα.αν ειναι ο πρωτος σκυλος που θα αποκτήσεις ίσως δυσκολευτείς λίγο στην αρχή.Αν όμως εισαι αποφασισμένη για την ρατσα γιατί οχι?
τα εμβόλια ξεκινάνε απο τις 45 μέρες και γινονται κάθε μηνα. θεωρητικά θα ειναι εμβολιασμένο οταν το πάρεις(προσοχή να έχει σφραγιδα κτηνιάτρου γιατι πολλές φορές τα κάνουν μονοι τους)και μετα θα σε ενημερώσει ο κτηνιατρός σου για τα υπόλοιπα.:)

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
ολα γινονται με την απαραιτητη πειθαρχια. δεν παιζει ρολο το μεγεθος στην προκειμένη περίπτωση αλλά μπορώ να πω οτι παιζει ρόλο η πειρα.αν ειναι ο πρωτος σκυλος που θα αποκτήσεις ίσως δυσκολευτείς λίγο στην αρχή.Αν όμως εισαι αποφασισμένη για την ρατσα γιατί οχι?
τα εμβόλια ξεκινάνε απο τις 45 μέρες και γινονται κάθε μηνα. θεωρητικά θα ειναι εμβολιασμένο οταν το πάρεις(προσοχή να έχει σφραγιδα κτηνιάτρου γιατι πολλές φορές τα κάνουν μονοι τους)και μετα θα σε ενημερώσει ο κτηνιατρός σου για τα υπόλοιπα.:)
πιστευω οτι αν το πρωτο της σκυλι ειναι ενα ροτ ισως θα χρειαστει βοηθεια εκπαιδευτη..αν ειναι πρωτο σκυλι σιγουρα δεν εχει τη πειρα που αναφερεις :)

Last edited:

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
πιστευω οτι αν το πρωτο της σκυλι ειναι ενα ροτ ισως θα χρειαστει βοηθεια εκπαιδευτη..αν ειναι πρωτο σκυλι σιγουρα δεν εχει τη πειρα που αναφερεις :)
Συμφωνώ απόλυτα. Όση πειθαρχία και να υπάρχει, αν δεν ακολουθείται από ανάλογη εμπειρία, θα γίνουν σίγουρα και λάθη. Και λάθη σε τέτοια σκυλιά δε δικαιολογούνται εύκολα..

Diasa

Active Member
27 Φεβρουαρίου 2013
32
0
Συμφωνώ απόλυτα. Όση πειθαρχία και να υπάρχει, αν δεν ακολουθείται από ανάλογη εμπειρία, θα γίνουν σίγουρα και λάθη. Και λάθη σε τέτοια σκυλιά δε δικαιολογούνται εύκολα..
Και θα συμφωνήσω απόλυτα σε αυτα που λες!

Sent from my iPhone using Tapatalk

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
μην κολωνεις ,,, εδω στη γειτονια μια κοπελα εχει μεγαλωσει ενα γερμανικο ποιμενικο 2 ροτβαιλερ 4 μπουλ μαστιφ 6 κροκοδειλους και 8 πυθωνες και ειναι 1.75 και 45 κιλα και το καλοκαιρι θα γινει 16 ετων ==))

Ntina 1978

Active Member
19 Οκτωβρίου 2012
44
0
ειμαι σε δειλλημα γιατι εχω βρει εκτροφεα με πιστοποιητικα και ολα...απο την αλλη ενους γνωστου μου το rott εχει γεννηση και μου το δινει(χωρις κοστος) και απο οτι μου εχει πει ειναι καθαροαιμο.....παντως σας ευχαριστω βοηθησατε αρκετα!
Χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω και μακάρι το κουτάβι σου να είναι υγιές , η δική μου γνώμη είναι ότι τελικά όλοι αυτοί που μιλάνε για εκτροφείς έχουν απολυτό δίκιο .Εγώ την πάτησα χωρίς να το θέλω και έχω ένα κουτάβι που υποφέρει μια εβδομάδα τώρα. Άσε που μου έχουν φύγει τόσα χρήματα , και πόσα ακόμα δεν ξέρω , όσα και να αγόραζα το κουτάβι από έναν εκτροφέα με την όποια εγγύηση υγείας θα μπορούσε αυτός μου δώσει .

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Αν θες την γνωμη μου ,θα πρεπει να δωσεις ιδιαιτερη σημασια στους γονεις του κουταβιου οσο αφορα το θεμα ΥΓΕΙΑΣ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,(αντε και μορφολογιας) .

Ενας εκτροφεας απλα αυτα τα εχει σαν δεδομενα.Και οχι μονον αυτα.

Συνηθως οι ιδιωτες ζευγαρωνουν σκυλια που δεν θα επρεπε να ζευγαρωσουν.Χωρις καποια standards ας πουμε.

Boris

New Member
14 Μαρτίου 2013
3
0
Κατ'αρχήν γιατί θέλεις να παρεις rott;Ποιός είναι ο γνόμωνας για να αποκτήσεις το συγκεκριμένο σκυλι;Είχες άλλο σκυλί ποτέ ή είναι το πρώτο και αν ναι τι σκυλί;Θα ζει σε διαμέρισμα σε κήπο ή σε κτήμα;Είναι πολλά αυτα τα οποία πρέπει να γνωρίζεις για να πάρεις την απόφαση να πάρεις ένα εκπληκτικό σύντροφο και συνάμα φύλακα σαν το rott που όμως στα χέρια κάποιου άπειρου ιδιοκτήτη θα έχει καταστροφικές συνέπειες.Θα σου έλεγα πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση να έρθεις σε επαφή με μια σοβαρή σχολή και να ενημερώθείς αν έχεις απορίες.Ωστόσο το rott εάν πρέρχεται απο καλή εκτροφή και μετά απο σχετική εκπαίδευση είναι ένα πολύ ισορροπημένο σκυλί.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.025
Νεότερο μέλος
DinaT