Κουταβακι rottweiller!!!

lizakirott

New Member
26 Φεβρουαρίου 2013
3
0
korydallos
γειά σας!!!είμαι καινούργιο μέλος!!!!σε λίγο καιρό θα πάρω ροττ 2 μηνών και θα ήθελα κάποιες πληροφορίες....επειδη ειμαι κοπελα με την σωστη εκπαιδευση θα μπορω να το κουμανταρω???και εμβολια απο πόσο μηνών??

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλως ηρθες!! :)
Και το πιο βασικο απο που θα το παρεις?? Πιστευω οτι ξερεις οτι αν θελουμε καθαροαιμο σκυλο πηγαινουμε μονο σε αγνωρισμενο εκτροφειο απο τον ΚΟΕ. Απο οτι βλεπω ομως απο την ερωτηση σου σημαινει οτι θα το παρεις απο καποιον ιδιοτη που αποφασισε να ζευγαρωσει την σκυλα του για να νιωσει την χαρα της μητροτητας ή για να γεμισει την τσεπη του χρηματα χωρις κοπο ή καποιoν που θα ζευγαρωσει τον αρσενικο του γιατι ειναι βαρβατος και τουμπανο και πρεπει να ζευγαρωσει λες και δεν εχουν γεμισει ήδη οι δρομοι και οι φιλοζωικες αδεσποτα. Φυσικα δεν στα λεω με κακια γιατι εσυ δεν εκανες κατι, αλλα θα κανεις αν αποφασισεις να ενισχυσεις την ανευθυνη γεννα. Το καλο ειναι ομως οτι αφου μπηκες εδω θα μαθεις πολλα :) Ξεκινα λοιπον διαβασμα και οτι απορια εχεις εδω ειμαστε !!

http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/αγαπητέ.εκτροφέα.της.πίσω.αυλής-13271/

http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/γιατι.δεν.ζευγαρώνουμε.τα.σκυλιά-273/

http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/αναπαραγωγή.ή.διαζευκτικό.εκτροφή;-13746/

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!

....επειδη ειμαι κοπελα με την σωστη εκπαιδευση θα μπορω να το κουμανταρω???
Το ότι είσαι κοπέλλα, από μόνο του, δεν λέει τίποτα. Τα πιο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να μας δώσεις, είναι πρόταιρη εμπειρία σου με σκυλιά τόσο δυναμικών φυλών, ύψος, βάρος και φυσική σου κατάσταση.

...και εμβολια απο πόσο μηνών??
Αυτό θα στο πει ο γιατρός που θα πας, αμέσως μόλις το παραλάβεις.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
αυτη η καραμελα με τα εκτροφεια δεν λεει να λυωσει τοσο καιρο που την πιπιλατε,,,, υπαρχουν και ιδιωτες που εχουν υγιη σκυλια και τα κουταβια τους βγαινουν μια χαρα .... και δεν το κανουν ολοι για να γινουν πλουσιοι,, απλα καλυπτουν εξοδα γιατι και αυτοι τα πανε σε κτηνιατρο και τους κανουν εξετασεις,,, δεν ειναι ολοι αεριτζηδες,, δεν ειναι ολοι ανευθυνοι,, και δεν ζητανε χιλιαρικα,,, και τα σκυλια τους ειναι καθαροαιμα,,,, και δεν κανουν γεννες καθε χρονο,,, απλα χαρτια δεν σου δινουν,,, με λιγο ψαξιμο βρησκεις σωστους ανθρωπους με σωστα σκυλια,,,

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Εσύ ferozasea, στους φίλους σου, να λες να παίρνουν τέτοια "καθαρόαιμα" σκυλιά.
Και να μην ξεχνάνε να τα πληρώνουν κιόλας. Γιατί "καθαρόαιμο" χωρίς κερατιάτικα δεν λέει.

Και άσε το φόρουμ, να πιπιλάει όσες καραμέλλες θέλει.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
feroza εδώ είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς τον εκτροφέα από το σωστό Εκτροφέα, που έχει να ψάξει 3-4-έστω 10 ανά φυλή. Θα είναι εύκολο να βρεί τη σωστή ΒΥΒ γέννα ανάμεσα στις χιλιάδες των ΒΥΒ? Κι εγώ πιστεύω ότι κάπου εκεί έξω κάποιο κάνουν σωστές γένες χωρίς να εχουν βγάλει επωνυμία εκτροφείου, αλλά προφανώς δεν είναι προσβάσιμοι ε΄τσι εύκολα. Μόνο στο "μιλητό". Άρα? Που θα στείλω κάποιον που ψάχνει για καθαρόαιμο? Στην τάδε τυχαία αγγελία?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Από τις απορίες που έχει, εγω έχω μια επιφυλαξη...

Ο Εκτροφέας (όπως τονεχω στο μυαλό μου, δεν ξερω αν υπαρχει κιολας) θα της έλεγε απ'ευθείας αν κάνει ή δεν κάνει για ροτ...

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
αυτη η καραμελα με τα εκτροφεια δεν λεει να λυωσει τοσο καιρο που την πιπιλατε,,,, υπαρχουν και ιδιωτες που εχουν υγιη σκυλια και τα κουταβια τους βγαινουν μια χαρα .... και δεν το κανουν ολοι για να γινουν πλουσιοι,, απλα καλυπτουν εξοδα γιατι και αυτοι τα πανε σε κτηνιατρο και τους κανουν εξετασεις,,, δεν ειναι ολοι αεριτζηδες,, δεν ειναι ολοι ανευθυνοι,, και δεν ζητανε χιλιαρικα,,, και τα σκυλια τους ειναι καθαροαιμα,,,, και δεν κανουν γεννες καθε χρονο,,, απλα χαρτια δεν σου δινουν,,, με λιγο ψαξιμο βρησκεις σωστους ανθρωπους με σωστα σκυλια,,,
και πως αποδεικνύεται η καθαροαιμία χωρίς "χαρτιά"? επειδή μοιάζουν με κάτι δεν είναι απόδειξη.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εχουν χαρτι απο εκτροφειο για τα δικα τους,,, απλα πραγματα,,, σου δειχνουν πιστοποιητικα,,, και εξετασεις,,, εξαλλου μπορεις να παρεις και κτηνιατρο μαζι να το δει,,, δεν αρνουνται οσοι ειναι σωστοι,,,

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
1)επειδη ειμαι κοπελα με την σωστη εκπαιδευση θα μπορω να το κουμανταρω???και
2)εμβολια απο πόσο μηνών??
1)Nαι.
2)Θα σε πληροφορήσει ο κτηνίατρος, λογικά θα έχει ήδη κάνει εμβόλιο το κουτάβι όταν το παραλάβεις.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Το οτι τα εχουμε πει σε αλλους δεν σημαινει οτι ξαφνικα θα σταματησει η πληροφοριση οκ? :rolleyes:
Εμεις τα λεμε, απο εκει και περα ο καθενας ειναι υπευθυνος για την επιλογη του.

lizakirott

New Member
26 Φεβρουαρίου 2013
3
0
korydallos
ειμαι σε δειλλημα γιατι εχω βρει εκτροφεα με πιστοποιητικα και ολα...απο την αλλη ενους γνωστου μου το rott εχει γεννηση και μου το δινει(χωρις κοστος) και απο οτι μου εχει πει ειναι καθαροαιμο.....παντως σας ευχαριστω βοηθησατε αρκετα!

anodinos1

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2011
189
2
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εγώ πάλι πιστεύω ότι μόνο από εκτροφέα είσαι κάπως ποιο ήσυχος .Έχω καθαρόαιμο αν βρω και μια θηλύκια καθαρόαιμη και δηλώσω και την γέννα αυτόματα έγινα και εκτροφέας με τι βάσης με τι γνώσεις .Ένας γνωστός ζευγάρωσε δυο καθαρόαιμα και έκανε πέντε κουτάβια τα δυο έβγαλαν δερματικά και ένα άλλο πρόβλημα ακοής που είναι επιρρεπείς η φυλή τα κουτάβια έχουν χαρτιά αυτό δε σημάνει ότι είναι και κατάλληλα για αναπαραγωγή.

Last edited by a moderator:

Diasa

Active Member
27 Φεβρουαρίου 2013
32
0
επειδη ειμαι κοπελα με την σωστη εκπαιδευση θα μπορω να το κουμανταρω???
Γιατί να μη μπορείς; :)
Κι εγώ κοπέλα είμαι, 1,63, 48kg, και κουμανταρω δυο. :)
Υπομονή χρειάζεται και πειθαρχία. Είναι πολύ καλά σκυλιά! Εγώ κατακαιρούς είχα: λυκοσκυλα, μολοσσούς (τρία μαζί), δυο Doberman, Pit Bull, Collie, Caucasian Shepherd, και κυνηγόσκυλα, και μια χαρά τα κατάφερνα με όλα. Εννοείτε χωρίς βία και χωρίς φωνές! Αλλά με πάρα πολύ υπομονή! Ειδικά όταν είναι κουτάβια μέχρι ενός χρόνων περίπου!
Πάντως αυτή την ράτσα δεν την αλλάζω με τίποτα! Πραγματικά είναι μαγικά σκυλιά!

Sent from my iPhone using Tapatalk

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Εγώ κατακαιρούς είχα: λυκοσκυλα, μολοσσούς (τρία μαζί), δυο Doberman, Pit Bull, Collie, Caucasian Shepherd, και κυνηγόσκυλα,...
:!:

Εντυπωσιακό "βιογραφικό" !!!
Δεν μας κάνεις μια παρουσίασή σου, στα νέα μέλη, να σε καλωσορίσουμε και να μας πεις, πότε πρόλαβες να ζήσεις με τόσα σκυλιά και πως τα απέκτησες;

Diasa

Active Member
27 Φεβρουαρίου 2013
32
0
Πολύ ευχαρίστως! :)
Αλλά συγνώμη που σου το λέω, διακρίνω μια μικρή ειρωνία ή μου φάνηκε? ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.025
Νεότερο μέλος
DinaT