ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Θα μου επιτρέψετε να σχολιάσω το παραπάνω τηλεοπτικό από τη σκοπιά του επαγγελματία της επικοινωνίας, και μόνο.
Είναι πολύ καλή δουλειά, σε όλα τα επίπεδα, σκηνοθεσία, φωτογραφία, μοντάζ, μουσική επένδυση. Το αν κάποιοι, λίγοι μάλλον, πολύ ψαγμένοι σε θέματα σκύλου διαβάσουν σε δεύτερο-τρίτο επίπεδο όλα τα παραπάνω που γράψατε, δεν κάθιστά την ιδέα κακή.
τεχνικά είναι καλό, ηθικά είναι σαβούρα... παρουσιάζει έναν κόσμο για λίγους '' εκλεκτούς'' που μπορούν να τα έχουν όλα, υγεία, ομορφιά, χρήμα, lux γενικά, και επειδή μπιπ και δέρνουνε παίρνουν και ένα σκυλάκο, τον χωρίζουν από τον αδελφό του (καλά η μάνα μάλλον πλένει στη σκάφη) αλλά επειδή έχουν τα φράγκα και τα τάμπλετ και το 4G που με τόση αγνότητα στο πλευρό όλων, μπορούν και βάζουν το σκυλάκο να ''δει'' τον αδελφό του..

μία σαβούρα ηθική είναι, ένα ηθικό σκουπίδι, που περνάει την εικόνα μπιπ και δέρνω αν έχω φράγκα, και όλοι οι άλλοι να πάτε να μπιπ.. έτσι και χειρότερα το κατάλαβα εγω...

μου δείχνουν φανταστικούς ιδανικούς κόσμους ? τους γράφω ιδανικά φανταστικά σχόλια.. γενικά αυτή η μάρκα έχει κάνει και άλλα με τον Πίου (ωραίο idol που λένε, τον νταβαγαπούλα που είναι στην φυλακή, με τον Θεό, μία ληστεία, έναν με πριόνι κ.α)
όλα αγγελικά πλασμένα.. καλά μας κάνουν

• Like
Reactions: Aslan and johnk

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.363
10.510
Athens
Από την μεριά του θεατή και μόνο. Το σενάριο πάσχει. Δημιουργεί μια θλίψη (για τον χωρισμό των κουταβιών) που δεν ξεπερνιέται στο τέλος του, γιατί το κλάμα τους την επιτείνει. Και τον ίδιο αντίκτυπο έχει σε πολλούς που το συζητήσαμε. Αν τα σκυλιά ήταν ενήλικα, συναντιόντουσαν, έπαιζαν και ακολουθούσαν τα υπόλοιπα θα ήταν όντως ένα επιτυχημένο στόρι με θετική προώθηση του προϊόντος.
Συγκίνηση προκαλεί καλέ που είναι της μοδός τώρα σε πολλά τηλεοπτικά. Διότι λεφτά δεν έχουμε, το στυλάκι γιάπης με armani look μας τελείωσε εδώ και χρόνια, οπότε με τι άλλο να παίξει ο δύσμοιρος ο διαφημιστής και το προϊόν του; Σε συγκίνηση θα παίξει και σε τύπου "ξεχώρισε-be yourself" και άλλες τέτοιες παπαρούνες :D

• Like
Reactions: ntoulis and elpinor

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.363
10.510
Athens
τεχνικά είναι καλό, ηθικά είναι σαβούρα... παρουσιάζει έναν κόσμο για λίγους '' εκλεκτούς'' που μπορούν να τα έχουν όλα, υγεία, ομορφιά, χρήμα, lux γενικά, και επειδή μπιπ και δέρνουνε παίρνουν και ένα σκυλάκο, τον χωρίζουν από τον αδελφό του (καλά η μάνα μάλλον πλένει στη σκάφη) αλλά επειδή έχουν τα φράγκα και τα τάμπλετ και το 4G που με τόση αγνότητα στο πλευρό όλων, μπορούν και βάζουν το σκυλάκο να ''δει'' τον αδελφό του..

μία σαβούρα ηθική είναι, ένα ηθικό σκουπίδι, που περνάει την εικόνα μπιπ και δέρνω αν έχω φράγκα, και όλοι οι άλλοι να πάτε να μπιπ.. έτσι και χειρότερα το κατάλαβα εγω...

μου δείχνουν φανταστικούς ιδανικούς κόσμους ? τους γράφω ιδανικά φανταστικά σχόλια.. γενικά αυτή η μάρκα έχει κάνει και άλλα με τον Πίου (ωραίο idol που λένε, τον νταβαγαπούλα που είναι στην φυλακή, με τον Θεό, μία ληστεία, έναν με πριόνι κ.α)
όλα αγγελικά πλασμένα.. καλά μας κάνουν
Διαφωνώ - ο Πίου και ο Πρόεδρος ήταν όλα τα λεφτά!
@ntoulis εμείς κι εμείς εδώ μέσα ξέρουμε ότι δεν ψωνίζουμε από pet shop. Δες την καλή πλευρά του πράγματος - το φαντάζεσαι να είχαν στο τηλεοπτικό αντί γα το σπίτι μια βιτρίνα του πετ σίτυ όπου χωρίζουν τα κουτάβια?

Άσχετο - πάντως η Κάρλα εδώ μέσα έχει ξεσκιστεί να γαυγίζει και να σκαρφαλώνει στην τηλεόραση με το σποτ αυτό, μεγάλο σουξέ!

• Like
Reactions: ntoulis

kosmaki

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2015
367
793
38
Διαφωνώ - ο Πίου και ο Πρόεδρος ήταν όλα τα λεφτά!
@ntoulis
Άσχετο - πάντως η Κάρλα εδώ μέσα έχει ξεσκιστεί να γαυγίζει και να σκαρφαλώνει στην τηλεόραση με το σποτ αυτό, μεγάλο σουξέ!
θέλει λες 4g να της βάζεις να βλέπει τη διαφήμιση; Χωρίς να υποτιμώ τη Κάρλα, μάλλον δεν θεωρείται "δυναμικό κοινό":p:p:p:p:p