Κουτάβι Great Dane (Μεγάλο Δανό)

DeathAngel

Member
11 Νοεμβρίου 2015
7
0
45
Πιστεύω ότι βρίσκεσαι σε μονόδρομο: ΝΑ τον αποφύγεις τον "κίνδυνο"!!!
αυτό είναι το θέμα.... ο μονόδρομος.... ύστερα και από ΒΥΒ και πετσοπς είναι ρώσικη ρουλέτα....

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
@DeathAngel στα εγραψα για πετσοπ και ιδιώτες/ΒΥΒ, μεσάζοντες κλπ.
Δεν θα έπρεπε καν να είναι ακόμα στο μυαλό σου αυτά. Σου έδωσα ενα πάτημα να ψαχτείς για τους ιδιώτες και τα puppymills και απλά λες "θα ήθελα να αποφύγω". Δυνητικός μέλλοντας? Ε όχι, είναι σαν ενώ να σε ενημερώσαμε να λες "οκ αφού δεν έχω άλλη επιλογή, θα το παρω ετσι".
"Θα αποφύγω" έπρεπε να λες.....
Ήδη σου έγραψαν ότι η φυλή που θες εχει εξαιρετικά χαμηλό προσδόκιμο ζωής. Τι συζητάμε?

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Έχεις ψαχτεί καθόλου για τη φυλή; Εννοώ έχεις διαβάσει 5-10 πράγματα έστω στο ίντερνετ;

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Σε άλλες περιπτώσεις προσπαθούμε να πείσουμε ότι δεν είναι καλή επιλογή τα puppy mills και οι byb ...εδώ τα λες μόνος σου.
Κανείς δεν πρόκειται εδώ να σου πει ...νταξ ρε παιδί μου πάρε από ένα πετ σοπ.
Άρχισε να μαζεύεις λεφτά και κάποια στιγμή θα πάρεις το σκυλί που θες, μην τα κάνουμε πολύπλοκα τα πράγματα.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Μια φιλη μου στην γερμανια εχει κολλημα με την φυλη και αυτην την στιγμη 2 απο αυτα. Απο πολυ καλα γερμανικα εκτροφεια- τα παει σε εκθεσεις και ειναι πολοι καλα τα σκυλια της.
Εκεινη μου ειπε, οτι πανω απο 1000 ευρω δεν κανουν! Ειναι συνηθος μεγαλες τοκετομαδες και σκυλια πολυεξοδα στην συντηριση τους που δεν κανουν για "ολους" και ετσι δεν πουλουνται ευκολα.
Μηπος να κοιτουσες και απο κει μερια! Γερμανια δεν ειναι και τοσο μακρια. Και με κανα 300ρι πας και ερχεσαι με το κουταβι αεροπορικος.

• Like
Reactions: GRDANE