Κουτάβι 1 μηνός

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Ευδοξία - συμπατριώτισσα- εύχομαι τα καλύτερα για το σκυλάκι σου. Φαίνεται ότι νοιάζεσαι γι' αυτό, αν και να ξέρεις ότι χρειάζεται πολύ διάβασμα, πολύ ψάξιμο και ερωτήσεις για το μεγάλωμά του. Αν ξεκινήσεις και του δίνεις μαγειρευτό, ενημερώσου για το τί πρέπει και τί δεν πρέπει να τρώει. Του έχετε δώσει όνομα του μεγαλοκούταβου;
Υ/Γ. Προσπάθησε να τους πείσεις να το βάλετε μέσα το ζωάκι. Το Αγρίνιο έχει πολύ σκνίπα, κρίμα είναι.

6 Ιανουαρίου 2014
24
0
Άρη τον λένε.
Ας τον πάμε πρώτα αύριο στον κτηνίατρο.... Να μας πει ότι είναι εντάξει..... Και μετά το βάζουμε και μέσα......
Και για το πόσο ανθεκτικά είναι στο κρύο....
1ον δεν μένουμε σε βουνό ΚΑΙ δεν έχει παγωνιά....
2ον τα υπόλοιπα σκυλάκια της γειτονιάς που είναι έξω, στις αυλές τόσα χρόνια και έχουν μεγαλώσει έτσι, ΓΙΑΤΊ δεν έχουν πάθει κάτι και ΓΙΑΤΊ να πάθει το δικό μου....;;

Λοιπόν, εγώ αποχωρώ, σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ για τη βοήθεια και τις ευχές! Από αύριο θα έχω τις οδηγίες του κτηνίατρου, οπότε ίσως δεν ξανά μιλήσουμε.
Μπήκα μόνο για να ρωτήσω γι αυτές τις πρώτες του μέρες.
Καλή χρονιά σε όλους!

OMBRE

Well-Known Member
15 Δεκεμβρίου 2013
59
0
ευδοξια να σου ζησει το κουταβακι σου
καλο ειναι να μην αποχωρησεις απο το φορουμ γιατι πραγματικα θα μαθεις πολλα πραγματα απο αξιολογους ανθρωπους.
τωρα αν καποιοι σου απαντησαν λιγο δεικτικα δεν πειραζει, εσυ κρατα αυτα που θες.
αλλωστε ολοι σκεπτομενοι το καλο του κουταβιου σου το εκαναν κι αυτο πρεπει να κρατησεις...

D

Deleted member 14614

Guest
Τζάμπα τόσα posts από τόσους ανθρώπους.
Τελοσπάντων.
Εύχομαι ό,τι καλύτερο για τον Άρη!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
Και εδώ στο Αγρίνιο θα είναι 1000 φορές καλύτερα, παρά σε φοιτητικό διαμέρισμα στην Αθήνα.... Εδώ έχει πάάάάάρα πολύ χώρο να παίζει και να τρέχει! :D
να παίζει ...
με ποιόν....;

να τρέχει....
γιατί;
για πιο λόγο;
έτσι γύρω γύρω;

αν οι ανάγκες των σκύλων ήταν απλά να ....''τρέχουν και να παίζουν'' δεν θα συντρόφευαν τον άνθρωπο αιώνες τώρα ...

...και κάτι τελευταίο....
μην εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια τον κτηνίατρο σε ότι σου πεί....
προσωπικά θεωρώ ότι οι σοβαροί επιστήμονες είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενος χεριού.....

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog