Ναι αυτο το εκανα και εγω θαυματουργο ειναι.Α μπορείς να βάζεις το kong με το φαΐ μέσα,στην κατάψυξη. Ανακουφίζει πολύ τα ούλα του τώρα που είναι μικρός και τον απασχολεί πιο πολλη ώρα στο crate.
@Sammie τι τροφή βάζεις μέσα στο kong?Α μπορείς να βάζεις το kong με το φαΐ μέσα,στην κατάψυξη. Ανακουφίζει πολύ τα ούλα του τώρα που είναι μικρός και τον απασχολεί πιο πολλη ώρα στο crate.
Τι τροφή έβαζες μέσα στο kong?Ναι αυτο το εκανα και εγω θαυματουργο ειναι.
Το ξέρω για τους θετικους εκπαιδευτές,εξαρτάται όμως από τον χαρακτήρα του σκύλου το αποτέλεσμα! Έχει σίγουρα και θετικά,είναι ηρεμιστική η διαδικασία και για τους δύο. Αφού το θέλεις,προσπάθησε το!Φαγάνας δε λες τίποτα
Στους θετικούς εκπαιδευτές που παρατηρώ τελευταία όλοι λένε ότι είναι καλό ο σκύλος να κοιμάται μαζί σου και τέτοια. Για λόγους ψυχολογίας και των δύο. Εχω δει και άλλους εκπαιδευτές να λένε ότι το σκυλί να κοιμάται από μια ηλικία και μετά πάνω στο κρεβάτι.
Σε κάθε περίπτωση τώρα έχω δρόμο να διανυσω να του αλλάξω την συνήθεια.
Θα τρέξω να βρω anti-chew κρεβάτι για να τον δελεασω παραπάνω μπας και κάνουμε πιο γρήγορα βήματα. Γιατί τα βράδια προκαλεί χαμουλη.
Βάζω μουλιασμενες κροκέτες με λάδι Σολωμού,μπανάνα με φυστικοβουτυρο, κάνα μαγειρεμένο κρέας με γιαούρτι κλπ. Γενικά κάτι νόστιμο και μαλακο,για να απλώνει σε όλο τον όγκο της υποδοχής του kong και να δυσκολεύεται να το βγάλει!@Sammie τι τροφή βάζεις μέσα στο kong?
@Sammie άμα ψάξεις,δίνουν εγγύηση κάποιου καιρού,περίπου 4 μήνες σε περίπτωση αν το φάει το σκυλί.Το ξέρω για τους θετικους εκπαιδευτές,εξαρτάται όμως από τον χαρακτήρα του σκύλου το αποτέλεσμα! Έχει σίγουρα και θετικά,είναι ηρεμιστική η διαδικασία και για τους δύο. Αφού το θέλεις,προσπάθησε το!
Ρε συ κι εγώ έχω το ίδιο θέμα με το κρεβάτι στο crate,τρώει τα πάντα κ πρέπει να πάρω κι εγώ. Φοβάμαι βέβαια μην τον το φάει κι αυτο
Είχαμε εντερικές διαταραχές από την acana,τώρα είμαστε με κλινική τροφή και φοβάμαι να του δώσω τα πάνταΒάζω μουλιασμενες κροκέτες με λάδι Σολωμού,μπανάνα με φυστικοβουτυρο, κάνα μαγειρεμένο κρέας με γιαούρτι κλπ. Γενικά κάτι νόστιμο και μαλακο,για να απλώνει σε όλο τον όγκο της υποδοχής του kong και να δυσκολεύεται να το βγάλει!
Εγω επειδη ηταν μωρο και εδινα μονο κροκετες τις μουλιαζα και εβαζα αυτο. Οταν μεγαλωσε εβαζα παλι κροκετες η κομματαοκια κοτοπουλο η γαλοπουλα, γιαυρτι, καροτακι, μπανανα, μηλο αγγουρι γενικα οτι ειχα οχι το ιδιο καθε φορα και οχι ολα μαζι εννοειται.Τι τροφή έβαζες μέσα στο kong?
Βαλτου μονο κροκετες και λιγο γιαυρτιΕίχαμε εντερικές διαταραχές από την acana,τώρα είμαστε με κλινική τροφή και φοβάμαι να του δώσω τα πάντα
Δηλαδή μουλιαζες κροκέτες,τις έβαζες στο kong και το παγωνες όλο; @SammieΕγω επειδη ηταν μωρο και εδινα μονο κροκετες τις μουλιαζα και εβαζα αυτο. Οταν μεγαλωσε εβαζα παλι κροκετες η κομματαοκια κοτοπουλο η γαλοπουλα, γιαυρτι, καροτακι, μπανανα, μηλο αγγουρι γενικα οτι ειχα οχι το ιδιο καθε φορα και οχι ολα μαζι εννοειται.
Sasha ναι! Βάλε μόνο τις κροκετουλες του μουλιασμενες αφου είχε θέματα πεπτικα. Ίσως και γιαουρτάκι,αλλά δοκίμασε λίγο αρχικά,να δεις αν τον πειράζει.Βαλτου μονο κροκετες και λιγο γιαυρτι
@Sammie τι high value λιχουδιές δίνεις;;Sasha ναι! Βάλε μόνο τις κροκετουλες του μουλιασμενες αφου είχε θέματα πεπτικα. Ίσως και γιαουρτάκι,αλλά δοκίμασε λίγο αρχικά,να δεις αν τον πειράζει.
Εμένα είναι 11 μηνών κι ακόμα μασάει το σύμπαν, μαζί με πόδια,χέρια κλπ. Σωζομαι με μέθοδο ψύξης κ όσο πιο high value η λιχουδιά, τόσο πιο πολύ λυσσάει να τη βγάλει κ έτσι κουράζεται το μυαλουδακι του
Κρέας ή ψάρι,κρατάω πάντα λίγο από τα δικά μας (μαγειρεμένα!). Μπορείς όταν μεγαλώσει και σαλάμι σκύλων, απλά με μέτρο αυτό,δεν είναι κ ο,τι πιο υγιεινό.@Sammie τι high value λιχουδιές δίνεις;;
Σε ευχαριστώ πολύ για τις γνώσεις που μοιράστηκες,πολύ χρήσιμα είναι όλα γιατί ψαχνομαι συνέχειαΚρέας ή ψάρι,κρατάω πάντα λίγο από τα δικά μας (μαγειρεμένα!). Μπορείς όταν μεγαλώσει και σαλάμι σκύλων, απλά με μέτρο αυτό,δεν είναι κ ο,τι πιο υγιεινό.
Μπορείς να χρησιμοποιείς και καλή κονσέρβα, αν δεν έχεις κρεας/ψαρι,τρελαίνονται για,αυτές.
Σώπα καλε,σιγά τις γνώσεις. Α πάλι η κατάψυξη με έχει σώσει γιατί τα μαγειρεμένα κρέατα,τα κόβω μπουκιές και τα καταψυχω,ώστε να έχω πάντα διαθέσιμες λιχουδιές.Σε ευχαριστώ πολύ για τις γνώσεις που μοιράστηκες,πολύ χρήσιμα είναι όλα γιατί ψαχνομαι συνέχεια
Σήμερα που το συζήτησα λίγο γύρω γύρω αυτό με την κατάψυξη μου είπαν να μην το κάνω χειμώνα αυτό. Στέκει γενικά;Σώπα καλε,σιγά τις γνώσεις. Α πάλι η κατάψυξη με έχει σώσει γιατί τα μαγειρεμένα κρέατα,τα κόβω μπουκιές και τα καταψυχω,ώστε να έχω πάντα διαθέσιμες λιχουδιές.
Δε βλέπω θέμα με χειμωνα. Προσεξε μονο οι μπουκιές να είναι μικρές,ώστε αν δεν τις μασήσει και τις καταπιεί έτσι,να μην πνίγει. Μέσα στο kong τις δίνω εγώ αυτές. Πάντως ο δικός μου που είναι παλιολιγουρης, τις μασάει για να βγάλει τη γεύση.Σήμερα που το συζήτησα λίγο γύρω γύρω αυτό με την κατάψυξη μου είπαν να μην το κάνω χειμώνα αυτό. Στέκει γενικά;
Γιατί είναι κουτάβι