Κουτάβι σε ερημική τοποθεσία

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Oscar, έχεις αναλώσει τα μισά ποστ του θέματος, που εσύ βεβαίως δημιούργησες, είτε σου αρέσει είτε όχι, στο να διαμαρτύρεσαι γιατί...μεταφέρθηκε ένα ποστ, που εσύ δημοσίευσες αρχικώς. Ασε ήσυχους τους κανονισμούς και αν θέλεις ασχολήσου με την ουσία του θέματος, που είναι ένα κουτάβι κάπου μόνο του στο πουθενά, απ'ότι εσύ ο ίδιος μας λες. Ολα τα άλλα είναι περιττά. Ακόμη κι αν δεν θέλεις πλέον, να συνεχίσεις την συζήτηση εδώ, βρες κάποιον να βοηθήσει με το κουτάβι. Η έστω, μην προκαλείς ακόμη περισσότερο, με την αδικαιολόγητη στάση σου.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Εγώ απλά έγραψα αυτό που μου έδωσε το μήνυμά σου να καταλάβω .........
μπαίνει κάποιος να αναφέρει για ένα κουτάβι 2 μηνών που βρέθηκε στο δρόμο του ΚΑΙ αντί να με ενημερώσει που βρίσκεται αυτό το κουτάβι , τι μου γράφει ;
Μου γράφει για τα 90Km ποδηλασίας και ότι κατανάλωσε όλο του το νερό (τουλάχιστον να μην πάει διψασμένο το φουκαριάρικο ) .
που βρίσκεται αυτό το κουτάβι , ούτε λόγος .
Όχι νεαρέ δεν σε χλεύασα ούτε σε ειρωνεύτηκα , σε ρώτησα ευθέως που στοχεύει αυτή σου η αναφορά .
Τι περιμένεις με την ανάρτηση αυτού του ποστ ;

-Κλείνοντας εδώ , θα σου έλεγα ότι αν πραγματικά ήθελες να βοηθήσεις αυτό το κουτάβι θα μπορούσες να το έδενες κάπου και να γύριζες να το πάρεις με το αμάξι σου .

Αν ξαφνικά βρισκόσουν με μια χτυπημένη ζάντα ή με σπασμένη αλυσίδα , σίγουρα κάποιον θα επιστράτευες να έρθει να σε πάρει .

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Οι moderators δεν βλέπουν κανένα χλευασμό στο topic αυτό!

Οι ερωτήσεις είναι ευθύς και συγκεκριμένες!

Να προσέχεις πως τοποθετήσε λοιπόν!Για εμένα τον φιλόζωο που θα έπαιρνα το κουτάβι αν το έβλεπα δεν με ενδιαφέρει η 90χιλιομέτρων ποδηλατάδα σου!Με ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο το κουτάβι, πράγμα το οποίο το περνάς στο ντούκου και δεν αναφέρεις τίποτα παραπάνω!Κάτιτοις βρε αδερφέ, μια βοήθεια να πάει να το πάρει κανείς άλλος, κάπου, κάτι, κάποιο πιο συγκεκριμένο στοιχείο!Χωρίς τα παραπάνω λοιπόν πέρα του ότι το topic είναι μισό, πέρα του ότι δεν μιλάς για τον σκύλο περεταίρω, δεν δίνεις και καμιά βοήθεια σε κάποιον που θέλει να βοηθήσει!

Το username σου και το κωδικό σου τον ξέρεις μόνο εσύ!
Κανένας δεν τα ξέρει εκτός από σένα!Άρα κανένας άθλιος και κουτοπόνηρος -συμπληρώνω εγώ- διαχειριστής δεν μπορεί να επέμβει σε κάτι τέτοιο και δεν έχει και καμία όρεξη πίστεψε με να κάνει κάτι τέτοιο!

Σου έκανα 2 φορές ερώτηση για το ποιος το άνοιξε το θέμα και περίμενα απάντηση για να διασταυρώσουμε αν όντως υπάρχει κάποιο θέμα ασφαλείας για να το διορθώσουμε!

Μια τελευταία ερώτηση!
Αν κάποιος άνοιξε θέμα και εσύ δεν ξέρεις πως έγινε και μιας που έχεις διαβάσει από ότι βλέπω τους κανονισμούς γιατί δεν επικοινώνησες με κάποιον από τους διαχειριστές ή με τον admin για να λυθεί το πρόβλημα ή να ρωτήσεις τι συμβαίνει?Παρα μόνο ζήτησες να κλειδωθεί το θέμα με άλυτο ουσιαστικά το πρόβλημα σου!

oscar the grouch

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
84
9
Oscar, έχεις αναλώσει τα μισά ποστ του θέματος, που εσύ βεβαίως δημιούργησες, είτε σου αρέσει είτε όχι, στο να διαμαρτύρεσαι γιατί...μεταφέρθηκε ένα ποστ, που εσύ δημοσίευσες αρχικώς. Ασε ήσυχους τους κανονισμούς και αν θέλεις ασχολήσου με την ουσία του θέματος, που είναι ένα κουτάβι κάπου μόνο του στο πουθενά, απ'ότι εσύ ο ίδιος μας λες. Ολα τα άλλα είναι περιττά. Ακόμη κι αν δεν θέλεις πλέον, να συνεχίσεις την συζήτηση εδώ, βρες κάποιον να βοηθήσει με το κουτάβι. Η έστω, μην προκαλείς ακόμη περισσότερο, με την αδικαιολόγητη στάση σου.

Το πόστ δεν ...... μεταφέρθηκε μόνο του σε ένα νέο θέμα.

Αυτό ακριβώς ψάχνω να βρώ : ποιός μετέφερε το πόστ και άνοιξε νέο θέμα.

Γιατί εγώ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.

Για μένα έχει σημασία να γνωρίζω εγώ και όλο το φόρουμ ποιός ενεργεί κατ' αυτό το τρόπο με σκοπό να "κράξει" δημόσια έναν χρήστη, προσβάλλοντας την προσωπικότητά του.

Για μένα αυτή είναι η ουσία του θέματος.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Oscar το εχεις παει αλλου το θεμα, ενω τα πραγματα δεν ειναι ετσι.
Ανοιξες το θεμα σε θρεντ ασχετο, γιάυτο το λογο το θεμα το μετεφερε καποιος moderator σε νεο θρεντ.
Δεν παραβιαζει αυτο κανενα κανονισμο του φορουμ, και δεν εγινε με σκοπο να σε προσβαλλουν. Εγινε διοτι μέσα στο προηγουμενο ποστ που ηταν κανεις δεν θα το εβλεπε πιθανως, ενω σαν αυτονομο θρεντ το ειδαμε πολυ περισσοτεροι.
Επισης, ειναι κυνοφιλικο φορουμ, οποτε ο σκυλος ειναι το βασικοτερο θεμα που μας αφορα εδω μεσα.
Ο σκυλος και σε δευτερη μοιρα ο ανθρωπος και μεσα σάυτο ειναι και η διασωση ενος σκυλου που εχει εγκαταλειφθει και χριζει βοηθειας...Μην το παιρνεις τοσο προσωπικα οποτε.
Οποτε, σε παρακαλω σεβασου αυτα τα πραγματα και απαντησε στο που ειναι τουλαχιστον, γιατι καποιος απο εμας θα παει να το μαζεψει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Αυτό το θέμα έχει λοιπόν δύο ουσίες.

Μία για τον oscar: το ποιός δημιούργησε το θέμα
Και μία για όλους τους άλλους: τι απέγινε το κουτάβι

Εγώ λοιπόν το έφτιαξα το θέμα oscar. Εντάξει; Σου λύθηκε η απορία και το πρόβλημα;
Σκοπεύεις να ξεκολλήσεις απ'αυτό;
Σε συμβουλεύω να ξεκολλήσεις και να επικεντρωθείς τώρα, στην ουσία που ενδιαφέρει και τους υπόλοιπους. Γιατί το θέμα δεν πρόκειται να κλειδωθεί. Το χειρότερο που θα συμβεί κάποια στιγμή, είναι ότι θα διαγράφονται τα...off topic σου και θα παραμείνουν μόνο, τα σχετικά με το άτυχο κουτάβι.

Για να δούμε...

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Είχα διαβάσει το ποστ, αλλά δεν είχα κάνει κάποια τοποθέτηση. Δεν το βρήκα τραγικό να μην έχει κάποιος πρόχειρες καμιά δεκαριά εναλλακτικές στο τσεπάκι του, για μία περίπτωση που ενδεχομένως δεν είχε ξανασυναντήσει. Ειδικά τη συμβουλή το να χωθεί το κουτάβι στο παντελόνι, τη βρήκα χάρμα....Αναπαυτικότατη για το κουτάβι.Αν δεν πέθαινε από ασφυξία μέχρι να γυρίσετε με το ποδήλατο, τυχερό θα ήταν. Επίσης, δεν θα ήθελα να μαντέψω τι θα γινόταν σε περίπτωση που πέφτατε κιόλας με το ποδήλατο...

Πάντως, όσον αφορά το κείμενο ούτε εγώ κατάλαβα ποιος είναι ο σκοπός του(όχι ο σκοπός του νέου θέματος, του κειμένου σας απλώς). Ενδεχομένως, να σκοπεύατε να ξαναγυρίσετε στο σημείο, κάτι που δεν θα μάθουμε ποτέ. Παρατηρώ ότι στην αρχή, είχατε μια ομαλή συζήτηση με το μέλος συλβοσκυλο.
Μόλις άλλαξε το ύφος των απαντήσεων, θυμηθήκατε ότι κακώς μεταφέρθηκε το ποστ σας σε νέο θέμα. Σας διαβεβαιώ όμως, ότι οι απαντήσεις, θα ήταν ακριβώς οι ίδιες, σε

όποιο
θέμα και να πετύχαιναν το ποστ σας. Άρα μήπως πρέπει να ασχοληθείτε με το περιεχόμενο του κειμένου, που
εσείς
ποστάρατε?
Όχι με το τι δεν κάνατε, αλλά με το τι θα μπορούσε να γίνει από δω και στο εξής.

Τονίζω πάλι, ότι δεν με ενόχλησε τόσο η αρχική σας στάση. Με ενοχλεί όμως να βλέπω να υποβιβάζετε την αξία ενός δικού σας κειμένου και ενός σοβαρού-κατ επέκταση-θέματος και να εμμένετε στην μεταφορά του, κάτι που οι διαχειριστές, έχουν το δικαίωμα να κάνουν και χωρίς την άδειά σας. Πιστέψτε με, το φόρουμ το ενδιαφέρει το περιεχόμενο
των posts που διαβάζει. Όχι το που τα διάβασε.
ΥΓ: Συγγνώμη για την περίεργη μορφή του ποστ.
:rolleyes:

Last edited:

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Αυτό το θέμα έχει λοιπόν δύο ουσίες.

Μία για τον oscar: το ποιός δημιούργησε το θέμα
Και μία για όλους τους άλλους: τι απέγινε το κουτάβι
Τώρα είδα το post της mareco και συνειδητοποιώ ότι υπήρχε και πιο σύντομος τρόπος:rolleyes:

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Το παντελονι που αναφερεις silver δεν ειχε τη μορφη συμβουλης, ,αλλα τη μορφη αγανακτησης. Και υπαρχουν εναλλακτικες.Αν και προφανως δεν ειναι αυτο το θεμα μας.

oscar the grouch

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
84
9
Τελικά το κουτάβι που είναι?

Όλα τα άλλα είναι ανούσια!

Ανούσια δεν είναι, αλλά προσωπικά με ενδιαφέρουν όσο και το κουτάβι.

Γενικά προτιμώ να ενεργώ παρά να γράφω στο φόρουμ. Με εκνευρίζει η ηθικολογία και η κριτική από ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν, ειδικά σε ένα δημόσιο βήμα διαλόγου.

Επίσης μάθαμε ποιός άνοιξε το θέμα κόντρα στη θέλησή μου. Αγαπητέ mareco, όφείλεις να είσαι λιγότερο παρορμητικός στις ενέργειές σου ως διαχειριστής. Ίσως στο μέλλον βρεθείς μπροστά σε κάποιον άλλο χρήστη με περισσότερη διάθεση να ασχοληθεί με τις νομικές επιπτώσεις αυτών ενεργειών. Εκτός από την αγάπη για τα σκυλιά, υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να σε απασχολούν στο φόρουμ.

---------------------

Για να σας φύγει και η απορία το κουτάβι ήταν μαζί μου από το ίδιο απόγευμα. Έστειλα τη γυναίκα μου και το μάζεψε, το πήγαμε κτηνίατρο, πήρε χαπάκι για τα σκουλίκια, ψεκάστηκε, έφαγε και ξεκουράστηκε. Είναι στο σπίτι μας φιλοξενούμενος και μάλλον έχουμε βρεί και ανάδοχη οικογένεια.

Είναι περίπου 1,5 μηνών και ο γιατρός είπε ότι θα γίνει μάλλον μεσαίο προς μεγάλο μέγεθος. Όχι πάνω από 20 κιλά. Για την ώρα προσπαθούμε να τον ταϊσουμε για να πάρει βάρος, γιατί ήταν σκελετωμένος. Ήταν και τίγκα στο τσιμπούρι και τα εξωπαράσιτα είχαν βουλώσει σχεδόν τ' αυτιά του. Τον καθαρίζω συνεχώς και ακόμα βγάζω.

Οι νύχτες είναι δύσκολες και τα "ατυχήματα" πολλά γιατί ακόμα είναι πολύ μωρό, αλλά ευτυχώς είναι καλοκαίρι, ο καιρός είναι καλός και υπάρχει η δυνατότητα τη μέρα να τον βγάζω λίγο στο γκαζόν για να βολτάρει λίγο. Η όρεξη του δεν είναι μεγάλη και νομίζω ότι δυσκολεύεται ακόμα να φάει. Του δίνω κροκετούλα για μωρά μουλιασμένη (αν και τα δόντια του είναι μια χαρά).

Όπως ήταν φυσικό είχαμε και φαινόμενα "παλιμπαιδισμού" και ζήλειας αλλά γενικά, πέρα από το εκτεταμένο μύρισμα, δεν τους έχω φέρει ακόμα σε κανονική επαφή για παιχνίδι. Ο μικρός αποδείχθηκε πολύ φωνακλάς και τις νύχτες έχουμε συναυλία.

Παρακαλώ άλλη μια φορά να κλειδωθεί το θέμα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Oscar, γενικά...με τις απειλές...εξιτάρρομαι περισσότερο. Αν παρακολουθείς το φόρουμ, θα έπρεπε να το ξέρεις ήδη.

Κατά τα λοιπά:

1. Εχεις τις ευλογίες μου, να πράξεις, όπως νομίζεις.
2. Το μόνο που χρειαζόταν να ποστάρεις εξ'αρχής, ήταν αυτό το τελευταίο μύνημα. Αντ'αυτού, επέλεξες να προκαλέσεις άπαντες.
3. Τα θέματα, δεν κλειδώνονται κατά παράκληση των μελών του φόρουμ, παρά μόνο, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο από την διαχείριση. Η διαχείριση λοιπόν, δεν κρίνει ότι πρέπει να κλειδωθεί, για να τελειώνουμε μ'αυτό. Μπορείς να μου κάνεις και μύνηση, αν θέλεις.
4. Και σημαντικότερον...ασφαλώς χαιρόμαστε όλοι για την διάσωση του κουταβιού.

* Εξτραδάκι: Μάθε κι εσύ, να είσαι περισσότερο συνεννοήσιμος, για την ευκολία όλων μας εδώ μέσα.

Καλή ζωή λοιπόν στο κουτάβι. Οτι άλλο θέλεις να πεις, αυτή την φορά συμμορφώσου με τους κανονισμούς, και στείλτο με πμ.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
4 σελιδες για ενα ποστ που ειχε γραφτει στις ενοχλήσεις στη βολτα από όσο θυμάμαι, και σωστά το μετακίνησε σε ξεχωριστό θρεντ ο οποιος mod (εν προκειμένω ο/η/το mareco) βάσει των πλέον συνηθισμένων κανόνων λειτουργίας ενος φορουμ για την ευταξία του οποιου υπεύθυνη ειναι μόνο η Διαχειρηση. Τσάμπα 4 σελίδες οργης και αγανάκτισης, για δήθεν παραβιαση κανόνων... ενώ το όοοοοοολο θεμα θα μπορουσε να εχει λυθεί απαξ με την αναφορά περισυλλογής του κουταβιου.
Τελος καλο, ολα καλά (θελω να ελπίζω)

εδιτ: πολύ ομορφο ειναι!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.265
Το ότι σκελετωμένο κουτάβι δεν έχει όρεξη δε μου αρέσει.. Να το προσέχεις πολύ στα πάντα του τις επόμενες μέρες - κόπρανα για σκουλήκια, δυσθυμία κτλ. Μπορεί να είναι απλά βέβαια πολύ μικρός για να μασήσει εύκολα αλλά δε χάνεις τίποτα να προσέξεις. Καλό θα ήταν αν έχεις τη δυνατότητα (και αν έχει νόημα τώρα) να του έκανες εξετάσεις αίματος μόλις πάρει λίγο τα πάνω του.

Μπράβο σας αμφότερους για τη διάσωση. Κατά τ'άλλα συμφωνώ με ghelly και απορώ πώς βγήκε όλη αυτή η κακώς εννοούμενη ανάγκη για άμυνα, σε κάτι που δημόσια κατατέθηκε προς σχολιασμό αλλά απλά άλλαξε μέρος. Ελπίζω να καταλάβεις εν καιρώ πως η αγωνία για το κουτάβι και η ηθικολογία-κριτική-πες το όπως καταλαβαίνεις είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα στην περίπτωση αυτού του δημοσιεύματος.

Καλή ζωή στο κουκλί που ήταν πολύ τυχερό που είσαι δεινός ποδηλάτης! ;)