Τελικά το κουτάβι που είναι?
Όλα τα άλλα είναι ανούσια!
Ανούσια δεν είναι, αλλά προσωπικά με ενδιαφέρουν όσο και το κουτάβι.
Γενικά προτιμώ να ενεργώ παρά να γράφω στο φόρουμ. Με εκνευρίζει η ηθικολογία και η κριτική από ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν, ειδικά σε ένα δημόσιο βήμα διαλόγου.
Επίσης μάθαμε ποιός άνοιξε το θέμα κόντρα στη θέλησή μου. Αγαπητέ mareco, όφείλεις να είσαι λιγότερο παρορμητικός στις ενέργειές σου ως διαχειριστής. Ίσως στο μέλλον βρεθείς μπροστά σε κάποιον άλλο χρήστη με περισσότερη διάθεση να ασχοληθεί με τις νομικές επιπτώσεις αυτών ενεργειών. Εκτός από την αγάπη για τα σκυλιά, υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να σε απασχολούν στο φόρουμ.
---------------------
Για να σας φύγει και η απορία το κουτάβι ήταν μαζί μου από το ίδιο απόγευμα. Έστειλα τη γυναίκα μου και το μάζεψε, το πήγαμε κτηνίατρο, πήρε χαπάκι για τα σκουλίκια, ψεκάστηκε, έφαγε και ξεκουράστηκε. Είναι στο σπίτι μας φιλοξενούμενος και μάλλον έχουμε βρεί και ανάδοχη οικογένεια.
Είναι περίπου 1,5 μηνών και ο γιατρός είπε ότι θα γίνει μάλλον μεσαίο προς μεγάλο μέγεθος. Όχι πάνω από 20 κιλά. Για την ώρα προσπαθούμε να τον ταϊσουμε για να πάρει βάρος, γιατί ήταν σκελετωμένος. Ήταν και τίγκα στο τσιμπούρι και τα εξωπαράσιτα είχαν βουλώσει σχεδόν τ' αυτιά του. Τον καθαρίζω συνεχώς και ακόμα βγάζω.
Οι νύχτες είναι δύσκολες και τα "ατυχήματα" πολλά γιατί ακόμα είναι πολύ μωρό, αλλά ευτυχώς είναι καλοκαίρι, ο καιρός είναι καλός και υπάρχει η δυνατότητα τη μέρα να τον βγάζω λίγο στο γκαζόν για να βολτάρει λίγο. Η όρεξη του δεν είναι μεγάλη και νομίζω ότι δυσκολεύεται ακόμα να φάει. Του δίνω κροκετούλα για μωρά μουλιασμένη (αν και τα δόντια του είναι μια χαρά).
Όπως ήταν φυσικό είχαμε και φαινόμενα "παλιμπαιδισμού" και ζήλειας αλλά γενικά, πέρα από το εκτεταμένο μύρισμα, δεν τους έχω φέρει ακόμα σε κανονική επαφή για παιχνίδι. Ο μικρός αποδείχθηκε πολύ φωνακλάς και τις νύχτες έχουμε συναυλία.
Παρακαλώ άλλη μια φορά να κλειδωθεί το θέμα.