Κουτάβι που γαυγίζει

DanaiM

Member
27 Μαϊου 2017
5
0
37
Καλησπέρα σας,
Έχω ένα ημίαιμο κουταβάκι 3,5 μηνών. Περνάμε την περίοδο αλλαγής δοντιών και δαγκωνουνε τα πάντα. Μαζι με ολα τ'άλλα και τα ποδια μου. Εχω προσπαθήσει να της τραβηξω την προσοχη με τα παιχνιδια της αλλα δεν πιάνει παντα. Οποτε λοιπον της κανω παρατήρηση αρχιζει και μου γαυγίζει και δεν λεει να σταματησει. Εχετε καμια ιδεα πως μπορω να την αντιμετωπίσω?

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Κλουβι και μονη της ή σηκω φυγε και αστη μονη της , θα καταλαβει οτι οταν κανει κατι αναρμοστο μενει μονη της , στη δικια μου μονο αυτο επιασε-πιανει , τι μαλωμα , τι φωνη , τι σφαλιαρα τιποτα χειροτερα γινοταν μονο αυτο πιανει

DanaiM

Member
27 Μαϊου 2017
5
0
37
Κλουβι και μονη της ή σηκω φυγε και αστη μονη της , θα καταλαβει οτι οταν κανει κατι αναρμοστο μενει μονη της , στη δικια μου μονο αυτο επιασε-πιανει , τι μαλωμα , τι φωνη , τι σφαλιαρα τιποτα χειροτερα γινοταν μονο αυτο πιανει
Το εχω δοκιμάσει και αυτο. Ηρεμει μια λιγη ωρα και μετα παλι τα ιδια.

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Ειναι πολυ μωρο καλε! Εννοειται οτι αυτα θα κανει!! Συμφωνω με οτι ειπαν τα παιδια, μεγαλωνοντας σιγα σιγα θα καταλαβει οτι οποτε κανει αυτο φευγεις εσυ πχ.. αλλα ειναι σαν να εχεις ενα μωρο τωρα κ για τους επομενους μηνες δεν γινεται να εχεις πολλες απαιτησεις απο ενα μωρο φυσικα.. κ εμενα ο δικος μου τα ιδια εκανε κ χειροτερα, τωρα ειναι αψογος..

• Like
Reactions: Asmodeus

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν