εχω ενα κουταβι 2 μηνων και δαγκωνει παρα πολυ εχω διαβασει πολλα αρθρα για το θεμα του δαγκωματος τα εχω κανει ολα και εκεινος δεν σταματαει να δαγκωνει.τι να κανω;;;;;;;;
Δεν θα σταματήσει να δαγκώνει από τη μια μέρα στην άλλη, δεν θα σταματήσει να δαγκώνει έτσι κι αλλιώς σ'αυτή την ηλικία. Θα συνεχίσεις να κάνεις (σωστά) αυτά που λένε τα άρθρα και υπομονή μερικούς μήνες.
Antonia προσπάθησε να μη παίζεις τόσο πολυ με τα χέρια αλλα με μπαλάκια κτλπ.. Αν σε δαγκώνει μπορεις να βγάζεις κραυγές πόνου όπως τα αδερφάκια του αν και αυτο έπιασε στη δικιά μου περίπου οταν ήταν 4-5 μηνών. Κάνε υπομονή η κουταβοπερίοδος περνάει (δυστυχώς) γρήγορα.
Των χαϊδευω και γυρναει και με δαγκωνει βεβαια ξερω οτι αυτη περιοδος θα περασει αλλα μερικες φορες στεναχωριεμαι γτ νομιζω οτι ειμαι αχριστη και δεν μπορω να καταφερω να κανω τον αρη μου να μην δαγκωνει εμενα και τους αλλους
Όχι Όχι μη το σκέφτεσαι αυτό θα δεις με τον καιρο θα του φύγει! Επισης οταν σε δαγκωνει σταματα να του δινεις σημασια η φυγε εντελως απτο δωματιο για να συνδεσει το δαγκωμα με κατι κακο ετσι θα χασει το ενδιαφερον του. Οταν με δαγκωνε η ρεα την αγνοουσα πληρως και περιπου οταν εγινε 4-5 μηνων δε μας ξαναδαγκωσε.Τωρα πια κανουμε δαγκωματιτσες μονο οταν παιζουμε πολυυ!
και θα συνεχισεις να μην τα κατφερνεις για τους επόμενους μηνες. κουραγιο. βρεφική ηλικια ειναι θα περασει....
κατι το οποιο ελπιζω πως δεν ειναι αναγκη να το πώ αλλα θα το πώ καλου κακου http://www.dogforum.gr/community/threads/Περί-κοινωνικοποίησης.29095/
το κουταβακι σου ισως να εχασε πολύ νωρις τη μαμα του
κανε ότι καλύτερο γινεται για να το κοινωνικοποιήσεις από εδω και στο εξης.