Κουτάβι - βρέφος

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
μηπως θελεις να ανεβασω φωτο απο την κουνια της? :)
(((( και να πω οτι μεγαλωνει με μαλινουα παει στο καλο,νιουφακια εχει το κοριτσι μου :D:p:D )))))
χαχαχαχααααα :D:D

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Το μονο σιγουρο ειναι Πετρο οτι θα ξερεις πολλα (ως κατοχος τοσο σκυλιων)
..... και φυσικα θελω να σε δω αν θα περασει σε κανενα πανεπιστημιο κλπ ποσο κατουριμενος θα εισαι :xD:

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Δεν προβλέπω πως θα γίνω μπαμπάς αυτή τη χιλιετία, όμως απ' όσα γράφεις, απ' όσα ακούω από συναδέλφους, απ' τις ανηψιές μου τις οποίες λατρεύω, από πελάτες που θα έκαναν τα πάντα για τα παιδιά τους, σε ζηλεύω κι ας είναι η καθημερινότητα πολύ διαφορετική απ' τις λίγες στιγμές που έχεις το χρόνο πριν ριχτείς ξανά στην καθημερινότητα να κοιτάξεις και να πεις ''αυτό είναι δικό μου; ζει, αναπνέει, κινείται, θέλω να του προσφέρω όλο τον κόσμο''.

Με λίγα λόγια μου κάνεις κακό μ' αυτό το κείμενο, είμαι και σε κρίσιμη ηλικία παλεύοντας να δεχτώ ότι σε μερικές μέρες θα μπω στα τριάντα είναι σα να με βαράς με σφυρί. Και μπαίνω σε φαντασιοπληκτικές σκέψεις και δεν κάνει.

Όπως και να 'χει να τους χαίρεσαι όλους κι αν μπορείς καθημερινά να διεκδικείς αυτό το χρόνο για να θαυμάσεις τη ζωή και να υποσχεθείς για άλλη μια φορά στον εαυτό σου πως θα κάνεις τα πάντα είναι καλό. Μην το πάρεις σα συμβουλή, δε μπορώ να δώσω συμβουλή σε γονιό, δε θέλω άλλωστε, ούτε είναι όμως κενά λόγια.

Να 'στε καλά.

bytzamas

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
123
0
1) χεζουν κατουρανε οπου θελουν
2) οποτε θελουν
3) 100 φορες την ημερα
4) περπατανε με τα τεσσερα
5) δεν ακουνε τιποτα
6) φευγει το πρωτο τους μαλλι
7) οτι βρουν κατω το περνουν-το τρωνε
8 ) πετανε τη σκουφια τους για βολτα
9) δεν θελουν περιορισμους
10) κλαινε το βραδυ
11) τρωνε πολλες φορες την ημερα
12) κρεμονται απο πανω σου
13) κανουν ζημιες σαν να μην τρεχει καστανο

συμπληρωστε παρακαλω

:D
14) έχουν πολλά σάλια
15)βγάζουν δόντια
16)γίνεσαι κι εσύ μούσκεμα όταν τους κάνεις μπάνιο
17) ζηλεύουν
10) σε βλέπουν σαν τον καλό γίγαντα που φέρνει το φαί!
19)σε βλέπουν σαν τον κακό γιγαντα που φωνάζει "μη!"
20)αγαπούν την μυρωδιά σου

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Μια ξαδερφη μου εχει ενα μωρο περιπου 18 μηνων (μεγαλυτερο απο τον Νιεγκο :p) και δεν φανταζεστε καθε φορα που τους επισκεπτομαι ποσες ομοιοτητες βλεπω στην συμπεριφορα τους!! Παιρνουν τα πραγματα μου και τρεχουν για να τους κυνηγησω και παντα κανω πως δεν μπορω και αυτα χαιρονται, θελουν την προσοχη σου ΚΑΘΕ στιγμη, αν τους αγνοησεις κλαψουριζουν, οταν ετοιμαζομαι να φυγω σηκωνουν τον τοπο και αλλα πολλα... Πραγματικα πιστευω οτι τα σκυλια εχουν παρα πολλα κοινα με τα μωρα

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ξεχνάμε και το άλλο... Και τα κουτάβια και τα παιδιά,όταν είναι νεογνά, θέλουν κάθε 2-3 ώρες τάισμα