Κουτάβι από εξωτερικό

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Να ρωτησω και εγω κατι εδω για να μην ανοιγω νεο θεμα, επειδη ενδιαφερομαι για αποκτησω ενα κουταβι απο το εξωτερικο, με ρωτησε ο εκτροφεας σε τι ηλικια επιτρεπεται να μπει το κουταβι στην ελλαδα και αμα θελει εμβολιο λυσσας . Ξερεις κανεις λεπτομερως?

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Να ρωτησω και εγω κατι εδω για να μην ανοιγω νεο θεμα, επειδη ενδιαφερομαι για αποκτησω ενα κουταβι απο το εξωτερικο, με ρωτησε ο εκτροφεας σε τι ηλικια επιτρεπεται να μπει το κουταβι στην ελλαδα και αμα θελει εμβολιο λυσσας . Ξερεις κανεις λεπτομερως?
Εμείς είχαμε φέρει κουταβάκι 2 μέρες πριν κλείσει 3 μήνες. Τότε χρειάζεται μόνο μια βεβαίωση του κτηνίατρου ότι η μάνα είναι εμβολιασμένη για λύσσα και δεν είχε επαφή με άγρια ζώα. Αν το κουτάβι είναι μεγαλύτερο πρέπει να έχει εμβόλιαστεί για λύσσα.

mikefr

Member
5 Ιανουαρίου 2013
10
0
Συγνωμη ,σε τι ηλικια εφυγε το σκυλακι σου το προηγουμενο;;ηταν απο εξωτερικο;

Delirio13

New Member
7 Ιανουαρίου 2013
1
0
Παιδιά καλησπέρα, είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα τα φώτα σας και τη βοήθεια σας.. Ενδιαφέρομαι και εγώ να πάρω ένα Hound basset, ένας πολύ καλός μου φίλος έχει έναν και πραγματικά την έχω λατρέψει αυτή τη ράτσα. Δεν είχα ποτέ σκύλο και είναι η πρώτη φορά που θα αποκτήσω αλλά θα τον έχουμε μαζι με τη κοπέλα μου που είχε ένα κανίς πριν μερικά χρόνια... ΤΟ σκεφτόμουν πάρα πολλά χρόνια αλλά πραγματικά τώρα είμαι αποφασισμένος και πολύ χαρούμενος και ανυπόμονος... Θα ήθελα λοιπόν τη βοήθεια σας.. 1) Τι προβλήματα υγείας έχει αυτή η ράτσα;
2) Τι χαρτιά πρέπει να ζητήσω από τον εκτροφέα;
3) σε ποια χώρα και σε πιο εκτροφείο να κοιτάξω για αυτή τη ράτσα;
4) Θα κάνω μέσα στους επόμενους μήνες 2 ταξίδια σε Αμερική (ΝΥ) και Γερμανία (Dusseldorf & Stuttgard) αν πάω σε ένα εκτροφείο και πάρω έναν, υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με τελωνεία ή με κτηνιάτρους και να μην με αφήσουν να τον φέρω σπίτι;
5) Τι άλλο πρέπει να ξέρω ρε παιδιά, τι ξέχασα; για βοηθήστε;

Σας ευχαριστώ Πάρα πολύ
Αλέξανδρος

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi