Κουτάβι ακράτεια

Soniaan

Active Member
1 Ιουλίου 2015
42
7
27
Γειά σας! Έχω ένα κουτάβι θηλυκό pitbull που σε λίγες μέρες κλείνει 4 μηνών.Το πρόβλημά μου είναι ότι αυτή την βδομάδα ενώ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την ανάγκη της μέσα στο σπίτι γιατί βγαίνει έξω στο μπαλκόνι,έχω παρατηρήσει 3 φορές σταγόνα με ούρα ενώ κοιμάται πάνω στο κρεβάτι μου..
Ανησυχώ μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα μιας και ποτέ δεν είχε συμβεί κάτι παρόμοιο ακόμη και που ήταν πιο μικρή.Τουαλέτα το βράδυ αν δεν ξυπνήσει την βγάζω κάθε 3 ώρες από την ώρα που κοιμάται.Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και σε εσάς;

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Μιλαμε για σταγόνα ή για λιμνούλα?
Γιατί αμα μιλαμε για σταγόνα στην θεση σου δεν θα ανησυχουσα, πολλες φορες οταν τα κανουν "κρεμεται" μια σταγονιτσα απο το πιπι τους (δεν ειναι ακριβως οτι μπορουν κ να σκουπιστουν...εγω την σκουπιζω την δικια μου κ στο πιπι κ στο κωλι:confused: που καταντησα:LOL:) ακριβώς για να αποφευγω τέτοια...
δοκιμασε να την καθαριζεις ύστερα κ ξαναπες μας...δλδ πιστευω αμα πραγματι ειχε ακρατεια θα το παθαινε καθολη την διαρκεια της μερας κ δε θα βρισκες απλα μια σταγονα;)
(Αλλα ενταξει,4 μηνων μπορει να χει μαθει που να τα κανει κλπ αλλα μην νομιζεις οτι μπορεί να το ελεγξει κ πλήρως)

• Like
Reactions: Soniaan

Soniaan

Active Member
1 Ιουλίου 2015
42
7
27
Μιλαμε για σταγόνα ή για λιμνούλα?
Γιατί αμα μιλαμε για σταγόνα στην θεση σου δεν θα ανησυχουσα, πολλες φορες οταν τα κανουν "κρεμεται" μια σταγονιτσα απο το πιπι τους (δεν ειναι ακριβως οτι μπορουν κ να σκουπιστουν...εγω την σκουπιζω την δικια μου κ στο πιπι κ στο κωλι:confused: που καταντησα:LOL:) ακριβώς για να αποφευγω τέτοια...
δοκιμασε να την καθαριζεις ύστερα κ ξαναπες μας...δλδ πιστευω αμα πραγματι ειχε ακρατεια θα το παθαινε καθολη την διαρκεια της μερας κ δε θα βρισκες απλα μια σταγονα;)
(Αλλα ενταξει,4 μηνων μπορει να χει μαθει που να τα κανει κλπ αλλα μην νομιζεις οτι μπορεί να το ελεγξει κ πλήρως)
Σταγόνα η οποία μύριζε και λίγο άσχημα την τελευταία φορά.
Χαχαχα και εγώ την σκουπίζω στο πιπί και στο ποπό οπότε δεν νομίζω να είναι σταγόνα που έχει μείνει στο πιπί της. Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου θα περιμένω να δω τις επόμενες μέρες..

• Like
Reactions: Μαρια&Ηρα

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
...γενικα την εχεις παρατηρησει αμα ενθουσιαζετε/χαιρεται ή φοβαται κάτι να της φεύγουν?
Παιζει δλδ κ αυτο το σεναριο...
γιατι ειλικρινα ακρατεια συνήθως πιανει τα μεγαλυτερα ηλικιακα σκυλια (καταλαβαινω οτι χρησιμοποιησεις την λεξη για να μας δωσεις να καταλαβουμε) συνηθως οταν μιλαμε για κουταβια ειναι απλα οτι δεν μπορουν να το ελέγξουν (δεν έχουν "προπονηθει" δλδ ακομη οι σφιγκτηρες τους...)
παντως αμα σε ανησυχει μπορεις να κανεις κ εξετασεις!

• Like

Soniaan

Active Member
1 Ιουλίου 2015
42
7
27
Πριν ένα μήνα είχα παρατηρήσει όταν είχα γυρίσει σπίτι αργά το βράδυ από την χαρά της να τις φεύγουν σταγονίτσες.Από τότε όμως μόνο στον ύπνο της έχει ξανασυμβεί.
Εξετάσεις δηλαδή;Είμαι καινούρια στο forum και καινούρια ''μαμά'' οπότε δεν ξέρω και πολλά!

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Εγώ θα την πήγαινα στον κτηνίατρο για εξετάσεις, μήπως είναι καμια κολπίτιδα ή ουρολοίμωξη, αυτο θα κοιτούσα πρώτα. Ειδικά αφού λες ότι είχε άσχημη οσμή

Soniaan

Active Member
1 Ιουλίου 2015
42
7
27
Εγώ θα την πήγαινα στον κτηνίατρο για εξετάσεις, μήπως είναι καμια κολπίτιδα ή ουρολοίμωξη, αυτο θα κοιτούσα πρώτα. Ειδικά αφού λες ότι είχε άσχημη οσμή
Τώρα που θα πάμε σε λίγες μέρες να κάνουμε το εμβόλιο θα του πω να την κοιτάξει..
Σε ευχαριστώ!

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
:LOL: Αυτο το καταλαβα (μη σκας εγω οταν την πρώτο πήρα εβηχε κ ετρεχα στους γιατρους)
Οποτε μηπως....λεω εγω μηπως...ειτε βλέπει κανα ονειρο που ειτε την χαροποιει ειτε την φοβιζει ειτε ξυπναει κ δεν την παιρνεις χαμπαρι?...
Οι εξετασεις ειναι μια σειρα εξετασεων αναμεσα τους κ η καλλιεργεια ουρων...
Αλλα σου επαναλαμβανω στην θεση σου δεν θα αγχωνομουν τοσο!

• Like

Soniaan

Active Member
1 Ιουλίου 2015
42
7
27
Μπορεί να είναι και αυτό γιατί κάθε βράδυ σχεδόν βλέπει όνειρα!! Πραγματικά ευχαριστώ για τις απαντήσεις με την σονια αγχώνομαι πολύ.
Θα μιλήσω και με τον κτηνίατρο!!

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Δε χρειάζεται να αγχώνεσαι, απλά όταν κάτι σε ανησυχεί (ειδικά αφού είσαι νέα σκυλομαμά) μπορείς να κάνεις ένα τηλέφωνο στον κτηνίατρο να τον ζαλίζεις. Εγώ είμαι αδίστακτη στα τηλέφωνα, του τα χω πρήξει και δε ντρέπομαι καθόλου :D

Soniaan

Active Member
1 Ιουλίου 2015
42
7
27
Ο κτηνίατρος που έχω για την Σονια όσες φορές τον έχω πάρει για κάποιο πρόβλημα που έχω πάντα μου λέει να πηγαίνω απο το ιατρείο ακόμη και για μια απλή μου ερώτηση με αποτέλεσμα να πληρώνω πάντα επίσκεψη..Για αυτό και έγραψα στο forum για να πάρω πρώτα γνώμες.
Να κάνω μια ερώτηση έχω παρατηρήσει μερικές φορές το πιπί της αν δεν την έχω καθαρίσει να μαζεύονται τα ούρα με ένα κιτρινοπράσινο χρώμα μήπως έχει καμιά σχέση με την ουρολοίμωξη η την κολπίτιδα;

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Κ κιτρινοπρασινο κ δυσωδια? Ενα ενα μας τα βγαζεις :ROFLMAO:
Εε ναι...οπωσδηποτε εξετασεις!
Οσον αφορα τον κτηνιατρο ειναι σαν το Τζοκερ...μεγάλη, μεγαλη, ΜΕΓΑΛΗ προσοχη! Εχουν κλεισει σπιτια πολλοι απαυτους!
Ρωτα εκει στην περιοχη σου, συζητησε, παρε αποψεις,(κατασκοπευσε στο ιντερνετ) κ απο αλλους σκυλογονεις να δεις σε ποιον πανε, αν ειναι ευχαριστημενοι, τι μπορει πιθανως να λενε για τον δικο σου!
Κ θα σου πω κ κατι...ΠΟΤΕ μην δειχνεις ποσο αγχωμενη εισαι, ποσο την λατρευεις κ ΠΟΤΕ μην πεις "πληρωνω οσο οσο" στα λεω εγω πουχει καει η γουνα μου (βασικα η γουνα της Ηρας) ούτε μια ουτε δυο φορες!

• Like

Soniaan

Active Member
1 Ιουλίου 2015
42
7
27
Καταλαβαίνω...Ντρέπομαι να φέρω αντιρρήσεις στον κτηνίατρο αλλά τώρα έχω αποφασίσει να την πάω σε κάποιον άλλον θα του μιλήσω για το πρόβλημά μου να δω τι θα μου πει.
Πάντως κιτρινοπράσινο χρώμα είχε όταν δεν της το είχα καθαρίσει το πιπι της και μετά την έπλενα με νερό και δεν είχε ξαναβγάλει και δυσοσμία δεν έχουν τα τσισα στο μπαλκόνι παρά μόνο η σταγόνα χθές. Θα την πάω όμως επειγόντως σε νέο κτηνίατρο!

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Ναι, αν έχει τέτοιο έκκριμα ειδικά να κάνετε εξετάσεις. Κάνε μια αναζήτηση στην περιοχή σου να δεις τι παίζει με τους κτηνιάτρους! Το σημαντικότερο είναι να ναι καλός γιατρός, όμως προσωπικά περιμένω και μια κοντινή σχέση με τον κτηνίατρο, να σηκώνει πάντα τηλέφωνα και να μη με βλέπει σαν πορτοφόλι. Βεβαιως να πληρωθεί για τη δουλειά του και τις γνώσεις του, εννοείται ό,τι χρειάζεται από εξετάσεις κλπ να το κάνουμε, αλλα όχι να με πηγαινοφέρνει στο κτηνιατρείο σε κάθε τηλεφώνημα ίσα για να πληρώσω την επίσκεψη (n)

Soniaan

Active Member
1 Ιουλίου 2015
42
7
27
Ναι, αν έχει τέτοιο έκκριμα ειδικά να κάνετε εξετάσεις. Κάνε μια αναζήτηση στην περιοχή σου να δεις τι παίζει με τους κτηνιάτρους! Το σημαντικότερο είναι να ναι καλός γιατρός, όμως προσωπικά περιμένω και μια κοντινή σχέση με τον κτηνίατρο, να σηκώνει πάντα τηλέφωνα και να μη με βλέπει σαν πορτοφόλι. Βεβαιως να πληρωθεί για τη δουλειά του και τις γνώσεις του, εννοείται ό,τι χρειάζεται από εξετάσεις κλπ να το κάνουμε, αλλα όχι να με πηγαινοφέρνει στο κτηνιατρείο σε κάθε τηλεφώνημα ίσα για να πληρώσω την επίσκεψη (n)
Και εγώ αυτό περίμενα να έχω μια καλή σχέση μαζί του μιας και δεν γνωρίζω πολλά για τα σκυλιά και όχι να νοιάζεται μόνο για το κέρδος...Ήμουν άτυχη σε αυτό το θέμα.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ακουσε να δεις...οταν πρωτοπηρα την Ηρα κ ημουν ΠΑΝΑΣΧΕΤΗ πιστευα οτι δεν μπορει ρε αδελφε, για να σπουδασε κτηνιατρος ο αλλος παει να πει οτι ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ αγαπαει τα ζωα...δυστυχως για μενα, για την Ηρα κ για το πορτοφολι μου δεν αργησα να διαπιστωσω οτι πολλοι απο αυτους (οχι ολοι) ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ αγαπανε την τσέπη τους κ δεν εχουν κανενα κολλημα κ να σε βάλουν να δωσεις περιττα φαρμακα,κ να κανεις περιττες εξετασεις ακομη να κανεις κ περιττα χειρουργεια!
Κουραστηκα παρα πολυ (κ εντωμεταξυ ειχα αλλαξει τα φωτα στην Ηρα ακολουθωντας λανθασμενες διαγνωσεις πιστεύοντας οτι κανω το καλυτερο γιαυτην) για να βρω ολο το πακετο...εναν σωστο κ ηθικο επαγγελματία δλδ που να βλεπει την Ηρα σαν Ηρα κ οχι κινητο ATM κ εμενα σαν εναν ανθρωπο που αγαπαει, ποναει κ κλαιει γιαυτο το πλασμα κ οχι σαν μια απυθμενη θαλασσα ευρω!
Τεσπα ξεφυγαμε...να βρεις αλλον ναι, αλλα κ σαυτον μην πας παλι με κλειστα τα ματια!
Να τον ψαξεις διεξοδικα!

• Like

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Soniaan αν θέλεις πες μας την περιοχή σου μήπως κάποιος ξέρει να σου προτείνει κτηνίατρο.

Εύχομαι να μην είναι τίποτα. :)

Soniaan

Active Member
1 Ιουλίου 2015
42
7
27
Ακουσε να δεις...οταν πρωτοπηρα την Ηρα κ ημουν ΠΑΝΑΣΧΕΤΗ πιστευα οτι δεν μπορει ρε αδελφε, για να σπουδασε κτηνιατρος ο αλλος παει να πει οτι ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ αγαπαει τα ζωα...δυστυχως για μενα, για την Ηρα κ για το πορτοφολι μου δεν αργησα να διαπιστωσω οτι πολλοι απο αυτους (οχι ολοι) ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ αγαπανε την τσέπη τους κ δεν εχουν κανενα κολλημα κ να σε βάλουν να δωσεις περιττα φαρμακα,κ να κανεις περιττες εξετασεις ακομη να κανεις κ περιττα χειρουργεια!
Κουραστηκα παρα πολυ (κ εντωμεταξυ ειχα αλλαξει τα φωτα στην Ηρα ακολουθωντας λανθασμενες διαγνωσεις πιστεύοντας οτι κανω το καλυτερο γιαυτην) για να βρω ολο το πακετο...εναν σωστο κ ηθικο επαγγελματία δλδ που να βλεπει την Ηρα σαν Ηρα κ οχι κινητο ATM κ εμενα σαν εναν ανθρωπο που αγαπαει, ποναει κ κλαιει γιαυτο το πλασμα κ οχι σαν μια απυθμενη θαλασσα ευρω!
Τεσπα ξεφυγαμε...να βρεις αλλον ναι, αλλα κ σαυτον μην πας παλι με κλειστα τα ματια!
Να τον ψαξεις διεξοδικα!
Έχεις δίκιο με όλα αυτά που είπες εύχομαι το σκυλάκι σου να είναι καλά και να έχεις βρει ένα σωστό κτηνίατρο! Ναι σε αυτόν που θα πάω μου το έχουν προτείνει φίλοι:)
Soniaan αν θέλεις πες μας την περιοχή σου μήπως κάποιος ξέρει να σου προτείνει κτηνίατρο.

Εύχομαι να μην είναι τίποτα. :)
Σε ευχαριστώ και εγώ αυτό εύχομαι! Κολωνό μένω.

• Like
Reactions: Μαρια&Ηρα

MARAKI4009

New Member
2 Ιουλίου 2015
1
1
29
Έχεις δίκιο με όλα αυτά που είπες εύχομαι το σκυλάκι σου να είναι καλά και να έχεις βρει ένα σωστό κτηνίατρο! Ναι σε αυτόν που θα πάω μου το έχουν προτείνει φίλοι:)

Σε ευχαριστώ και εγώ αυτό εύχομαι! Κολωνό μένω.
Εμενα ο δικος μου περασε κατι παρομοιο πριν κανα μηνα. Τοτε ηταν 5 μηνων. Οταν πηγα στο γιατρο μου ειπε οτι ειναι ουρολοιμωξη. Μην φοβασαι. πηγαινε στον γιατρο και μπορει ν σου δωσει καποιο φαρμακο. Μεσα σε 5 μερες ο δικος μου ηταν πολυ καλυτερα. Σε συμβουλευω να πας σε γιατρο.

• Like

Soniaan

Active Member
1 Ιουλίου 2015
42
7
27
Εμενα ο δικος μου περασε κατι παρομοιο πριν κανα μηνα. Τοτε ηταν 5 μηνων. Οταν πηγα στο γιατρο μου ειπε οτι ειναι ουρολοιμωξη. Μην φοβασαι. πηγαινε στον γιατρο και μπορει ν σου δωσει καποιο φαρμακο. Μεσα σε 5 μερες ο δικος μου ηταν πολυ καλυτερα. Σε συμβουλευω να πας σε γιατρο.
Σε ευχαριστώ αυτό θα κάνω! :)