Κουτάβι Καυκάσου σε άπειρο ιδιοκτήτη

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
Ο γρίφος στο λέει, γιατι μάλλον δεν είναι εκτροφεας ο άνθρωπος που βρηκες. Το έχω μια σκυλα που γεννάει, δεν με κάνει εκτροφεα.αυτο μπορει να σου φαίνεται ανουσιο, αλλα είναι κάτι που μπορει να σου δημιουργήσει ΜΕΓΑΛΑ προβλήματα...

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
οπως???
σου απάντησα παραπάνω είναι θέμα μεταβίβασης γονιδίων που συντελούν κατά ένα μέρος τόσο στη μεταβίβαση προβληματικών χαρακτηριστικών της χαρακτηροδομής όσο και σε γονίδια κληρονομικών παθήσεων. Δε ζευγαρώνουμε ό,τι να 'ναι, όπως να 'ναι.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
σου απάντησα παραπάνω είναι θέμα μεταβίβασης γονιδίων που συντελούν κατά ένα μέρος τόσο στη μεταβίβαση προβληματικών χαρακτηριστικών της χαρακτηροδομής όσο και σε γονίδια κληρονομικών παθήσεων. Δε ζευγαρώνουμε ό,τι να 'ναι, όπως να 'ναι.
κι επίσης επιμένω γιατί κανένας εκτροφέας επίσημος και αναγνωρισμένος που ασχολείται σοβαρά με Καυκάσου δε θα διακινδύνευε να εκστομίσει κάτι τόσο αφελές!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
Όπως.... Φιλασθενο ζώο, επιθετική συμπεριφορά σε ζώα, σε ανθρώπους, σε εσένα. Αυτο που σου είπε ο ´´εκτροφεασ´´ σου, μόνο μπακάλη μου θυμίζει , κατάταξης ζικου.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Σαρα κανεις λάθος σε αυτο
Ποιο; Επιπλέον το πού τον βρήκε παίζει σημασία και μεγάλη. Και δε μας λέει. Κι αυτό εμένα με ανησυχεί.

Όσο για το τι μπορεί να πάθει ένας μη εκτροφικός σκύλος, διάβασε το νήμα με τις ιστορίες παιδιών. Ακόμα και του δικού μου σκύλου η ιστορία, που, τηρουμένων των αναλογιών, είναι σχετικά καλά, έχω ιστορίες και έξοδα και θα τραβάω. Και βέβαια εγώ πήρα το δικό μου από καταφύγιο, άρα προσπάθησα να δώσω λύση στο πρόβλημα και δεν πήγα σε ΒΥΒ ή πετσοπά.

Last edited:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
Στο ότι όλοι οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι με τα αφεντικά τους.πραγματικά δεν με προβληματίζει η προέλευση του σκύλου. Απο όπου κ να είναι ένα τετοιο ζώο, δεν κάνει για άπειρα χέρια.

Exige

Well-Known Member
29 Μαϊου 2011
79
1
xalandri
Lawrence πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορεις να πεις αυτο που θελεις χωρις ειρωνια,εξυπναδες και υφος. Πραγματικα.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
Δεν με νοιάζει αν καταλαβαίνεις η όχι, απο την άλλη δεν καταλαβαίνω που είδες τις εξυπνάδες το ύφος κ τις ειρωνιες. Αν θες κάτι, στείλε μου πμ. Μην λερωνεις με τις απόψεις σου κ τις εντυπώσεις σου το νήμα. Αυτο που θέλω να πω, το λέω ξεκάθαρα.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Exige, αν και ο Λαυρέντης αστειεύεται συχνά και καμιά φορά μπορεί να παρεξηγηθεί κανείς στο γραπτό του λόγο, δεν είδα καμιά ειρωνεία ή "εξυπνάδες" στο συγκεκριμένο νήμα. Επίσης στο φόρουμ αυτό λέγονται συχνά "χοντράδες" από διάφορους, αλλά και πάλι, στο συγκεκριμένο νήμα δεν ειπώθηκε τίποτα τέτοιο.

Όσο για τη δική μου γνώμη σχετικά με άπειρους ιδιοκτήτες, και όχι μόνον, πιστεύω, όπως είναι δικαίωμά μου αναφαίρετο να πιστεύω, ότι καλό είναι να δείχνουμε ως μελλοντικοί ιδιοκτήτες κοινωνική ευθύνη. Αν και θεωρητικά ο άπειρος καινούριος ιδιοκτήτης μπορεί να κάτσει και να μάθει, οι φυλές των σκύλων θέλουν αρκετή γνώση και οι λεγόμενες "δύσκολες" φυλές ακόμα περισσότερη. Επομένως η λύση είναι το καταφύγιο ώστε να συμβάλλουμε στην επίλυση του προβλήματος των αδέσποτων. Γενικά μάλιστα η κοινωνική ευθύνη είναι κάτι που πρέπει να μάθουμε γενικά ως Έλληνες, αν θέλουμε να λύσουμε και τα υπόλοιπα προβλήματά μας.

Ξέρω ότι η παραπάνω γνώμη μου δεν αρέσει σε αρκετούς εδώ μέσα. Όπως όμως σέβομαι τη δική τους και απλώς διαφωνώ, περιμένω να σεβαστούν κι εκείνοι με τη σειρά τους τη δική μου.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
Σαρα σαφώς το καταφύγιο είναι καλη λύση , για κάποιον ειδικά που δεν θέλει κάτι συγκεκριμένο κ θα ερωτευτεί οποίο κουτάβι κ αν δει! Απο εκει κ ύστερα όμως, αν ακολουθήσεις την σκέψη μου , θα δεις ότι καταλήγουμε σε κοινό συμπέρασμα. Απλα επιλέγω άλλη οδό. Άποψη μου λοιπόν φίλε μου, λέω να μείνεις μακρυά απο το σκυλάκι αυτο.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
μπορειτε να μου προτεινετε καποιο εκτροφειο πιστοποιημενο οπως λετε εσεις????
έχεις καταλήξει πως ενδιαφέρεσαι για Καυκάσου δηλαδή; Πρέπει να επιλέξεις κάποιες φυλές απ' το πόσο σου ταιριάζουν βάσει χαρακτήρα και συνεκτιμώντας τις απαιτήσεις της φυλής και στο τελευταίο στάδιο να κοιτάξεις φωτογραφίες για να επιλέξεις απ' αυτές ποιό σ΄αρέσει και αισθητικά.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
ο εκτροφεας μοθ λεει πως ειναι ενα δυσκολο σκυλι με τουσ ξενους... με εμενα θα ειναι ο καλυτερος φιλος....
.....δεν θα έλεγα τα καυκάσου και τα πιο ανθρωποκεντρικά σκυλιά του κόσμου....

Exige

Well-Known Member
29 Μαϊου 2011
79
1
xalandri
Δεν με νοιάζει αν καταλαβαίνεις η όχι, απο την άλλη δεν καταλαβαίνω που είδες τις εξυπνάδες το ύφος κ τις ειρωνιες. Αν θες κάτι, στείλε μου πμ. Μην λερωνεις με τις απόψεις σου κ τις εντυπώσεις σου το νήμα. Αυτο που θέλω να πω, το λέω ξεκάθαρα.
Κατσε και διαβασε τι γραφεις παραπανω για να καταλαβεις αν μπορεις. Και εσυ λερωνεις το τοπικ παιζοντας το εξυπνιδης. Οσο για το πμ βαριεμαι.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
Νταξη , δεν θα το αγοράσει αμέσως. Ας μιλήσει με έναν εκτροφεα σωστό κ θα δει αν του ταιριάζει.Δες κ για ελληνικό ποιμενικο , μήπως και... Όχι ότι είναι κ αυτο εύκολο , αλλα οκ...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εγώ πάλι θα παίξω το shrink: με βάση ποια δεδομένα κατέληξες στη συγκεκριμένη φυλή;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ