Κουτάβι Καυκάσου σε άπειρο ιδιοκτήτη

giannis katselis

Active Member
4 Μαρτίου 2012
29
0
ΘΗΒΑ
:eek: γεια σας παιδια... ειμαι καινουριος εδω.... και θα ηθελα τις συμβουλες σας...

ποιο ειναι το προβλημα μου ;
λοιπον....δεν εχω ακομη σκυλο και δεν ειχα ποτε πριν... αλλα εχω τρελαθει με ενα κουταβι καυκασου... ομως δεν ξερω σχεδον τιποτα για σκυλια.... κ δυσταζω να το παρω γιατι ξερω πως γινονται αρκετα μεγαλα.... εσεις τι λετε ;

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
καλώς ήρθες :)
το σκύλο που τον βρήκες; αν δεν είναι εκτροφικός μην περιμένεις προτυπική συμπεριφορά για να μη μιλήσουμε για αυξημένες πιθανότητες προβλημάτων υγείας, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο τυχάρπαστες προβλέψεις θα μπορούσαμε να κάνουμε. Αλλά μιλώντας για εκτροφικό προτυπικό σκύλο, ο Καυκάσιος δεν κάνει για όλους του ιδιοκτήτες αφ' ενός γιατί είναι δύσκολος σκύλος κι αφ' ετέρου γιατί οι Ορεινοί δεν ταιριάζουν με όλους τους ανθρώπους.
Επίσης η σωστή επιλογή σκύλου για σύντροφο δε βασίζεται σε καμιά των περιπτώσεων στα εξωτερικά χαρακτηριστικά σε πρώτη φάση, παρά μόνο στο τέλος αφού έχουμε κατασταλάξει ανάμεσα σε κάποιες φυλές.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλωσήρθες στο φόρουμ. :) Γιατί θέλεις να πάρεις Ποιμενικό Καυκάσου; :) Και ο εκτροφέας του σκυλιού τι λέει; Μπορείς να μας πεις ποιος είναι; Επιτρέπεται από τους κανόνες του φόρουμ.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
Παίζει ρόλο στο να μην φύγεις κ παρατησεις τον σκύλο σε αλλα χέρια.ψαξου λίγο με τον χαρακτήρα του ζώου κ βάλτε κάτω με τον χρόνο σου. Θέλει πολυ ασχολία. Δεν είναι μπιμπελο ούτε κορνίζα, πρέπει να ασχολείσαι συνέχεια. Σε διαμέρισμα μένεις;

giannis katselis

Active Member
4 Μαρτίου 2012
29
0
ΘΗΒΑ
ο εκτροφεας μοθ λεει πως ειναι ενα δυσκολο σκυλι με τουσ ξενους... με εμενα θα ειναι ο καλυτερος φιλος....

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κάθε σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ιδιοκτήτη του. Το ζήτημα είναι να ψαχτείς και να μας πεις γιατί θες Καυκάσιο και από ποιον εκτροφέα σκέφτεσαι να τον πάρεις. :)

giannis katselis

Active Member
4 Μαρτίου 2012
29
0
ΘΗΒΑ
ο εκτοφεας μου ειμαι πως ειναι ενα δυσκολο σκυλι με τους ξενους....με μενα θα ειναι ο καλυτερος φιλος....

giannis katselis

Active Member
4 Μαρτίου 2012
29
0
ΘΗΒΑ
αν μαθεις το ονομα του εκτροφιου θα μπορεσεις να δωσεις λυση στις δικες μου αποριες κ φοβειες???? η παιζει ρολο που το βρηκα???

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ