Κουτάβι Γ. Ποιμενικού: Ανάπτυξη ανά μήνα

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
αρα συμφωνουμε διαφωνοντας η διαφωνουμε συμφωνοντας η λεμε τα ιδια .....χαχαχαχαχαχα πλακα κανω χωρις παρεξηγηση.........

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
και πιθανα επειδη ολα απο εκει και μετα εξαρτωνται και απο τις καταβολες του σκυλου.... γι αυτο το αφηνει φλου....
Σωστότατο.

Υπάρχουν γραμμές Γ/Π που η ολοκλήρωση της ανάπτυξης (σωματικής και ψυχικής) αργεί χαρακτηριστικά πολύ.

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
Σωστότατο.

Υπάρχουν γραμμές Γ/Π που η ολοκλήρωση της ανάπτυξης (σωματικής και ψυχικής) αργεί χαρακτηριστικά πολύ.
ειδικα του αρσενικου κουταβιου θα συμπληρωνα.....

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Δεν ξερω βρε παιδιά αλλα ο δικός μου ειναι τώρα 14 μηνών και δεν φαίνεται ολοκληρωμένος. Γενικά κι όσοι τον βλέπουν στον δρόμο θεωρούν οτι είναι μικροτερος. Εντάξει... είίναι λιγόφαγος, γυμνάζετε αρκετά ( με ξεθεώνει). Είναι υγιέστατος. Λένε ότι και μέχρι 1,5 ή 2 χρονών είναι σε ανάπτυξη, ισχύει?

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Θα ήθελα να συμπληρώσω και κάτι άλλο.... άρχισε να μου "κουταβίζει" πχ ποτέ δεν μου μασούλαγε υφάσματα και την τελευταία εβδομάδα μου έκοψε δύο κομμάτια από την κουρτίνα. Ϊσως να έχει να κάνει το οτι αλλάξαμε πόλη σπίτι και γενικά τα πάντα.

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Δεν το πιστεύω! !!!
Κι εκεί που αναρωτιόμουνα τι συμβαίνει και δεν έχει άλλη ανάπτυξη, μέσα σε 4-5 μέρες έχει ψηλώσει κι έχει γεμίσει. Αρχίζει να μοιάζει ενήλικας :)
Το ύψος του είναι 70 εκατοστά.

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
xaaxax ωραιοσ ο σκυλοσ σ..απο υπσοσ ειναι πολυ...απο βαροσ ποσο ειναι τωρα???εμενα ο δικοσ μου τωρα ειναι 3.5 μηνων σχεδον 12 κιλα..κ εχθεσ μ σηκωσε και τα δυο αυτια του :p

PANTELHS

Active Member
19 Ιανουαρίου 2011
41
0
σημερα μετρησα υψως και βαρος12,5 μηνων 68cm 27 κιλα δεν ειναι πολυ αδηνατος? αν και το τελευαιο μηνα το παω σηνεχεια γεια τρεξημο και εχει ανοιξει και το στηθος του και τα ποδια του εχουν φουσκωσει!!!αλλα ακομα ξερναει ολες οι τροφες του πεφτουν βαριες μονο ρυζι με κοτοπουλο τον ταιζω πλεον..

PANTELHS

Active Member
19 Ιανουαρίου 2011
41
0
δεν το μετρησα εγω αλλα ο κτινιατρος..68εκ μου ειπε και απο κιλα χαλια, μονο 25 που τον ξανα μετρησα σημερα...μην ξεχνατε γεια οσους εχουν παρακολουθησει τα θεματα μου πως τον πηρα απο εναν που του ειχε κανει ενεση για αναπτηχθει..και απο τοτε κανει εμετο..αλλα εξετιας τον κιλων του δεν φαινεται και πολυ το υψως του

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Είναι όντως ΠΟΛΥ αδύνατος!

Αν συγκρίνω από τον δικό μου που αν και είναι μεγαλόσωμος Γερμανικός Ποιμενικός αλλά εντός προτύπου είναι 37 κιλά και φαίνεται και αδύνατος τότε τα 25 κιλά για 68cm ύψος είναι πάρα πολύ λίγα!

PANTELHS

Active Member
19 Ιανουαρίου 2011
41
0
Είναι όντως ΠΟΛΥ αδύνατος!

Αν συγκρίνω από τον δικό μου που αν και είναι μεγαλόσωμος Γερμανικός Ποιμενικός αλλά εντός προτύπου είναι 37 κιλά και φαίνεται και αδύνατος τότε τα 25 κιλά για 68cm ύψος είναι πάρα πολύ λίγα!
ποσο μηνων?