Κοροιδεια η οχι?

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Παίζω lotto, αν θεωρήσω ότι αξίζει τον κόπο, έχεις κάποια άλλη προταση?
Δεν κάνω προτάσεις δωρεάν!:)
Άλλωστε καθένας βάζει τις δικές του προτεραιότητες!
Και πάλι αναρωτιέμαι για off-topic πράγματα... π.χ. πως κάποιες φυλές κατάντησαν όπως κατάντησαν!

Το ''συμβολαιάκι'' μου δεν λέει μόνο αυτά. ;) Πολύ ασχοληθήκαμε όμως ...
Το αντίθετο... μάλλον ανοίγεις συζήτηση που σηκώνει πολλές αράδες χαρακτήρων στην οθόνη... και ο διάλογος είναι ζωντανός και ο λόγος φέρνει αντιλογο και... και... και...!

Last edited:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Δεν κάνω προτάσεις δωρεάν!:)
Ούτε εγώ πληρώνω ;)

Άλλωστε καθένας βάζει τις δικές του προτεραιότητες!
Υποννοείς κάτι για τις δικές μου ?

Και πάλι αναρωτιέμαι για off-topic πράγματα... π.χ. πως κάποιες φυλές κατάντησαν όπως κατάντησαν!
Αναδρομή στο παρελθόν δηλαδή ...

Το αντίθετο... μάλλον ανοίγεις συζήτηση που σηκώνει πολλές αράδες χαρακτήρων στην οθόνη... και ο διάλογος είναι ζωντανός και ο λόγος φέρνει αντιλογο και... και... και...!
Ευχαρίστως, όχι όμως πάνω στο τί κάνω γιατί είμαι ντροπαλό παιδί ;)

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Οι περισσοτερες φυλες δεν καταντησαν, τουλαχιστο οι εργασιας -το αρχικο γενετικο υλικο παρουσιαζε τα ιδια προβληματα, σε γενετικο επιπεδο, (γιαυτο και υπαρχουν και σημερα δεν επεσαν απο τον ουρανο) αλλα κανεις δεν εκανε εξετασεις γιατι δεν υπηρχαν. Τα σκυλια δουλευαν και οσα σακατευονταν εφευγαν απο τη μεση. Αυτη ηταν και η μονη ασφαλιστικη δικλειδα.
Υπαρχουν βεβαια φυλες που σημερα ειναι βαρυτερες η οι γωνιωσεις τους ειναι υπερβολικες - λογω εκτροφικων επιλογων, αλλα και η δυνατοτητα διαγνωσης προφυλασει απο τις πιθανα πολυ επικινδυνες διασταυρωσεις. Παλια δυο 3αρια θα ζευγαρωναν ανετα μεταξυ τους γιατι κλινικα ειναι υγιη - αρα ΟΚ. Τωρα δεν συμβαινει ευκολα εκτος απο τους ΒΥΒ φυσικα.
Μια απο τα ιδια νομιζω.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Υπάρχουν εκτροφείς που προτιμούν να εξασφαλίσουν αυτό που δεν είναι άμεσα με το μάτι ορατό. Δηλαδή την υγεία!
Κι αυτό γιατί θεωρούν πως το να παρακολουθήσεις και να βελτιώσεις την μορφολογία του σκύλου είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις με το μάτι (και λίγη λογική)!

Αντίθετα μια υποτελής πάθηση μπορεί να σου εμφανιστεί μετά από κάποιες γενιές... κι έτσι θα αναγκαστείς να κάνεις αναδρομή στο παρελθόν και βήματα πίσω!

Άλλοι πάλι έχουν την πολυτέλεια να μπορούν να κάνουν βήματα πίσω και να το θεωρούν πιο ανώδυνο από την αιώνια μορφολογική αναζήτηση (για το τέλειο κεφάλι ας πούμε)!