Νικο σε αυτα τα θεματα η δικη σου παιρνει βραβειο!!το πιο παραξενο σκυλι του φορουμ στα θεματα διατροφης!!!Νίκο μ'αρέσει που το έχεις λιώσει στις τροφές, και η σκύλα συγχρόνως σαν τον νόμο του Μέρφυ τρώει σκατά γάτας
Στην θέση σου θα την καρύδωνα
Άσε, το έκανα παλιότερα. Ούτε αυτό είναι λύση άμα τρώνε το ένα του άλλου. Το "μόλις γίνει" είναι πριν... πέσει κάτω. :culo:eadie, όσες φορές είχα παρατηρήσει τέτοιο φαινόμενο στα σκυλιά μου, το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι όταν είμαι εκεί να καθαρίζω μόλις γίνει.
Συνφωνώ, έτσι τουλάχιστον μπορείς να ελένχεις την κατάσταση λίγο.@eadie
Πιστεύω πως στην περίπτωση σου η κοπροφαγία σχετίζεται με ψυχολογικά αίτια (σου έχω εξηγήσει τους λόγους στην προηγούμενη σελίδα - δημοσίευση #16-).
Φρόντισε να ταΐζεις το σκύλο σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα για να έχεις τη δυνατότητα να προβλέψεις πότε το ζώο θα ενεργηθεί, έτσι ώστε να μαζέψεις τα κόπρανα αμέσως για να μην έχει την ευκαιρία να τα φάει.
Σημερα το ειδα!!!
την ταιζω συγκεκριμενες ωρες και ξερω πλεον ποτε ειναι ετοιμη να τα κανει.οπως επισης τα μαζευω αμεσως.αλλα φυσικα υπαρχουν στιγμες που δεν την προλαβαινω,ειτε γιατι χτυπα το τηλεφωνο ειτε γιατι ειμαι στο μπανιο κτλ.το θεμα δεν ειναι να τρεχω απο πισω της.θα ηθελα να τα κανει και να μην παει να τα φαει.(σημερα το πρωι ξυπνησα και βγηκα στο μπαλκονι και τα ειχε ηδη κανει,αλλα δεν τα ειχε φαει!!!!!!!!!!)@eadie
Πιστεύω πως στην περίπτωση σου η κοπροφαγία σχετίζεται με ψυχολογικά αίτια (σου έχω εξηγήσει τους λόγους στην προηγούμενη σελίδα - δημοσίευση #16-).
Φρόντισε να ταΐζεις το σκύλο σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα για να έχεις τη δυνατότητα να προβλέψεις πότε το ζώο θα ενεργηθεί, έτσι ώστε να μαζέψεις τα κόπρανα αμέσως για να μην έχει την ευκαιρία να τα φάει
Εμείς τα βάλαμε για κρέμα ημέρας...τα γάτας τα κυνηγάει και η δικιά μου...και μιά φορά τα άλειψε και στον λαιμό της-σαν κρέμα νυχτός ας πούμε
τα υπόλοιπα μόνο τα μυρίζει χωρίς να αγγίζει αν και αρχή αρχή είχε προλάβει να μπουκώσει όλων των ειδών αλλά μάλλον δεν της άρεσαν
Εμείς τα βάλαμε για κρέμα ημέρας...
Τα μάζεψα (γατίσια) απο τον κήπο και δεν βρήκε ο Μιλού καλύτερη δουλεία απ'το να πάει να γλύψει τα υπολοίματα και να αλείψει στο κεφάλι του...
Μετά ήθελε και αγκαλίτσες aja1: