Κοπή πίτας 2013

emmanef

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
55
1
Ωρωπός
Πήγαμε και εμείς στη συνάντηση. Μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα από τα πολλά όμορφα σκυλιά. Τα μεγαλόσωμα ήταν πολύ εντυπωσιακά!
Δεν μίλησα με όλους αλλά χάρηκα που γνώρισα μερικούς από εσάς. Τώρα που θα σας μάθω και καλύτερα εδώ, θα μπορέσω την επόμενη φορά να εμπεδώσω καλύτερα ποιος είναι ποιος.
Η σκυλο-οικογένεια αντιπροσωπεύτηκε σήμερα από τη Ζέλντα, το Springer Spaniel.
Και επειδή είχα συζήτηση σήμερα με μερικούς για την εκπαίδευσή της ως κυνηγόσκυλο, παραθέτω λινκ σε βίντεο στο facebook (το youtube μου έκανε νερά σήμερα) https://www.facebook.com/video/embed?video_id=10151475475327328, και θα ανοίξω καινούριο ποστ από αύριο.
Και mareco, ευχαριστώ πάλι για το χρόνο σου και την πολύ καλή οργάνωση του event!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Να πω και γω με την σειρά μου ότι η οργάνωση από την mareco κι ο καλός καιρός μας χάρισαν ένα εκπληκτικό πρωινό!
Χάρηκα που ξαναείδα άτομα που γνώριζα αλλά και που γνώρισα κι άλλους!
Λυπάμαι βέβαια που δεν γνώρισα περισσότερους, αλλά είναι και η αυτή η άτιμη αγοραφοβία μου που μου λέει κι ο Sea-mol!
Η Diegoαγκαλιά ήταν η καλύτερη Αmaliaz!
Και του χρόνου να είμαστε καλά!

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Ήταν πολύ ωραία σήμερα και ο καιρός σύμμαχος του dogforum! Χαρήκαμε που είδαμε παλιούς γνωστούς και που γνωρίσαμε και νέους φίλους! Ευχαριστούμε τη Μαρία αλλά και όποιον άλλον συνέβαλλε στην τόσο επιτυχημένη οργάνωση της σημερινής συνάντησης!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ήμουν από τους τυχερούς που δεν είχα φέρει σκύλο μαζί μου! Και αυτό γιατί μπόρεσα να χαρώ τα σκυλιά των φίλων συμφορουμιτών...

Solo... τι πλάσμα!!!!! Με σάλιωσε κιόλας αλλά ο Rico είχε προνοήσει και έφερε πετσέτα! Τέλειος χαρακτήρας πανέμορφος σκύλος!
Ηλέκτα! Τα λόγια είναι περιττα....
η kasi και με τα δυο κορίτσια της! Χάρηκα μποξεροαγκαλιές και παιχνίδια!
Πύρρος... ο βλάχος με τους τρόπους αριστοκράτη! Φοβερή υπακοή εύγε sea mol για την δουλειά που έχεις κανει!
Θέτις! *agapoylas* η αδυναμία μου για τα τσοπάνια ειναι φαντάζομαι φανερή!
Το λευκό ακίτα... φοβερός ο τύπος!
ο Diego.... τέλειος ο κεφάλας!!!!

Και τόσοι φίλοι! Παιδιά χάρηκα πολύ που σας είδα όλους!

Mareco, πολλά μπράβο για την άψογη διοργάνωση και σε ευχαριστούμε πολύ πολύ για όλα!
Να είμαστε όλοι καλά δίποδοι και τετράποδοι!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Όλα ήταν άψογα για ακόμη μία φορά, χάρηκα που σας είδα όλους!

Έχω αρκετό υλικό, από αύριο θα αρχίσω να το ανεβάζω! Κ του χρόνου!:)

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Ένα μεγάλο μπράβο στη Μαρία και όσους βοήθησαν στη διοργάνωση.
Και του χρόνου, νά 'μαστε καλά.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.363
10.510
Athens
Ένα μεγάλο συγχαρητήρια και ευχαριστώ στον top-poster mareco για την - για άλλη μια φορά - άψογη διοργάνωση! Πρώτη φορά ακούς "κάθε φορα και καλύτερα"! Και φυσικά χειροκρότημα για τη ...στολή εργασίας με την κίτρινη κορδέλα! :D

Xάρηκα που είδα καινούργιους ανθρώπους που μέχρι τώρα ξερόμαστε μόνο online.

• H Roxy του NachoDL είναι κουκλάρα και "μη υπερτυπική" νομίζω (για να μην ξεχνιόμαστε! - Αχαχαχαααα!) πράγμα που την κάνει ακόμη καλύτερη!
  • Ο Solo είναι και θα είναι ο άντρας της ζωής μου - Θοδωρή θύμισέ μου στις 14/2 να του στείλω ανθοδέσμη! *agapoylas*
  • johnk πολύ όμορφη και κυρία η Μόκα! Απορώ πως κάνει παρέα με τον άλλον τον αλήτη!
  • Εντυπωσιακά ήρεμο και cool και γλυκό ροτ η Μόκα. Ως γνωστόν είμαι "ροτο-εχθρός" αλλά αυτή η μικρή σου αλλάζει άποψη!
  • Μαλινουά πρώτη φορά μου παπάριασε τη μούρη - ρε Νίκο δεν σε γνώρισα στην αρχή με το loook αυτό!
  • Γλυκούλης ήταν ένας γπ κούταβος που δεν ξέρω ποιανού ήταν και έγλυφε τη μούρη της Pepper
  • Τέλος, οι μικρές γαλλίδες θα μετακομίσουν ένα μήνα στην Πρέβεζα όπου θα μάθουν τι εστί βερίκοκο-ρίκο-ρίκο-ρίκοκο και θα παραδειγματιστούν/εκπαιδευτούν από τον Πύρρο. Seamol κράτα τες και δίμηνο δεν με νοιάζει, εγώ θα κάνω τη ζωή μου - χα!

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Πήγαμε και εμείς στη συνάντηση. Μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα από τα πολλά όμορφα σκυλιά. Τα μεγαλόσωμα ήταν πολύ εντυπωσιακά!
Δεν μίλησα με όλους αλλά χάρηκα που γνώρισα μερικούς !
Emmanef o zuma σε ευχαριστει πολυ για την προσκληση στο puppies park:D!!!

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Από όσο με άφησε ο διάολος μου να δω από μακρυά (για να ακουμπήσω ούτε συζήτηση) μου άρεσε πολύ ο Negro , η Ναπολιτάνα που δεν ξέρω ποιού μέλους είναι και ο μεγάλος Δανός που επίσης δεν ξέρω σε ποιο μέλος ανήκει.
Πάντα ζηλεύω Σωτήρη που και χαμός να γινεται γύρω του αγρόν ηγόραζε!!

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.001
423
53
Β.Α Αττική
(φλασια)
το σκυλι με τα ''ασπρα-γαλανα'' ματια,ποιας κοπελας ειναι? επαθα πλακα
Καταπληκτικό πράγματι!
Υπάρχει παρόμοιο αδέσποτο στον Άγιο Στέφανο οποίος ενδιαφέρεται μπορώ να τον κατατοπίσω.

Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...δεν φανταζόμουν ότι έμπαινα σε μια παρέα και θα έκανα τέτοιους φίλους... πραγματικούς φίλους...

Να είμαστε καλά και υγιείς, πάντα να ανταμώνουμε...

mareco. σε ευχαριστούμε πάρα πολύ, για όλα...:):)
Τάκη, πιστεύω ότι οφείλω να το αντιστρέψω: Θεωρώ ότι εμείς (οι λίγο παλιότεροι) υπήρξαμε τυχεροί, που γράφτηκες στο φόρουμ για να διαβάσεις για τα "ιδιαίτερα" των Rottweiler !!!:)

Και δίνεις την καλύτερη ευχή, νάμαστε γεροί και πάντα τέτοια!

Οσο για τη mareco...

Μαράκι νάσαι καλά και νάχεις κέφια για παρόμοιες διοργανώσεις! Σ' ευχαριστούμε πολύ! Εσένα και όχι μόνο!:)

...Χαρήκαμε πολύ που ξαναείδαμε γνωστούς που είχαμε καιρό να δούμε...
Βαγγέλη, η Roxy πανέμορφη!*agapoylas*
Και πιο γλυκειά ακόμα και από τη Μόκα μου! Και από την άλλη Μόκα, το πανέμορφο Rottweiler!

...αλλά είναι και η αυτή η άτιμη αγοραφοβία μου που μου λέει κι ο Sea-mol!...
...μιά από τα ίδια, foibos!
Τελικά, εμείς οι άντρες είμαστε πιο ντροπαλοί, μου φαίνεται...:cool:

Ήμουν από τους τυχερούς που δεν είχα φέρει σκύλο μαζί μου! Και αυτό γιατί μπόρεσα να χαρώ τα σκυλιά των φίλων συμφορουμιτών...

Και τόσοι φίλοι! Παιδιά χάρηκα πολύ που σας είδα όλους!...
Κι εμείς, Αλίκη χαρήκαμε που σε ξαναείδαμε!

Ένα μεγάλο συγχαρητήρια και ευχαριστώ στον top-poster mareco για την - για άλλη μια φορά - άψογη διοργάνωση!
Ε, ή είσαι top-poster ή δεν είσαι!!!:D
Εργασιακή η Μαρία, έτσι?

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Καταπληκτικό πράγματι!
Υπάρχει παρόμοιο αδέσποτο στον Άγιο Στέφανο οποίος ενδιαφέρεται μπορώ να τον κατατοπίσω.

Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
νομιζω οτι ξερω .... ( σε λευκο με μαυρα στιγματα και τριχα)
τελος το off topic :)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Τάκη, πιστεύω ότι οφείλω να το αντιστρέψω: Θεωρώ ότι εμείς (οι λίγο παλιότεροι) υπήρξαμε τυχεροί, που γράφτηκες στο φόρουμ για να διαβάσεις για τα "ιδιαίτερα" των Rottweiler !!!:)
Τώρα, τι να πω... το ευχαριστώ, είναι πολύ λίγο...:):)

Τα υπόλοιπα κατ' ιδίαν...:):)