Κοπή πίτας 2013

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Για Κυριακή βλέπω μεγάλη πιθανότητα για βροχή παιδιά.. Πάλι χάλια θα γίνουμε.

Sent from my super duper smartphone using Tapatalk 2

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Για Κυριακή βλέπω μεγάλη πιθανότητα για βροχή παιδιά.. Πάλι χάλια θα γίνουμε....
Δεν πειράζει... τόχουμε κάνει έθιμο πλέον!!!
τυχεράκιας ο δικός σου... θάχουμε μόνο τη Μόκα μαζί μας!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Δεν λέτε πάλι καλά που δεν θα είναι ο Nacho και δεν θα χρειάζεστε τσίγκινα σωβρακάκια...

***κε.Ψάλτη...επιφυλάσσομαι...;-)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Είναι καθόλα έγκυρο το ποσειδών, αλλά μια μέρα πριν ή καλύτερα το ίδιο πρωί - αλλαγές στους ανέμους μπορούν να αλλάξουν/χαλάσουν την πρόβλεψη σε 5 λεπτά. Σόρρυ για το οφφ που δε με αφορά κιόλας καθώς δε μπορώ να είμαι κι εγώ εκεί, απλά το λέω για όσους ξυπνήσουν το πρωί και θέλουν να δουν πώς θα εξοπλιστούν, γιατί το χρησιμοποιώ συχνότατα και μας έχει βοηθήσει απίστευτα και στην πράξη κάπου και σε λεπτομέρειες καιρικές, και το έχω δει να κάνει λάθος μία στις πενήντα.

Κρητικοπουλάκι μου η ιντερνετική σου ευχέρεια+γνώση είναι φοβερή! :*

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ασε μεγάλε...τώρα όχι απλώς θα είχε ανταγωνισμό. Θα έβρισκε και τον μπελά του :rolleyes:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Κίτρινη κορδέλα που μπορώ να βρω; Πρέπει να είναι σατέν; :cuniaoo:
"Εμάς", ατην πίτα δεν θα μας αφορούν οι κίτρινες κορδέλες κλπ...
αυτό που θα μας αφορά είναι να έχετε πετσετάκια για να σκουπίζετε το πρόσωπό σας, όταν θα "τιναζόμαστε"!!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
"Εμάς", ατην πίτα δεν θα μας αφορούν οι κίτρινες κορδέλες κλπ...
αυτό που θα μας αφορά είναι να έχετε πετσετάκια για να σκουπίζετε το πρόσωπό σας, όταν θα "τιναζόμαστε"!!!
α! Αυτό είναι υπ'ευθύνη του κατόχου κάθε σκύλου που σαλιαρίζει! Δεν περιμένα τέτοιο "βγαλσιμο ουρας απ'έξω" johnk!