Κοπή πίτας 2013

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Μπήκαμε στην τελική ευθεία :)

Από σήμερα, αρχίζετε όλοι να εκπέμπετε θετική ενέργεια, για να μην βρέξει.
Παρακολουθούμε τον καιρό και μόνο σε περίπτωση δυνατής βροχής, θα αλλάξουν ίσως τα σχέδιά μας.
Κρύο και ψιχάλα δεν μας πτοούν. Σκυλάδες είμαστε, όχι φλώροι *bobmarley* Και άλλωστε, μια ακύρωση για ψύλου πήδημα, θα είναι άδικη για όσους θα κάνουν πολλά χιλιόμετρα και για όσους έχουν φέρει, τα πάνω-κάτω για να παρευρεθούν.

Εκτός από εμένα και τον vageli_ras, που ραφτήκαμε για την περίπτωση και θα είμαστε με τα Armani μας, οι υπόλοιποι να έχετε στο μυαλό σας, ότι θα έρθετε σε δασάκι, γεμάτο χώμα και σκυλιά και με το ενδεχόμενο [που βέβαια θα δείξει μέχρι τελευταίας στιγμής] βροχής. Οπότε πορευθείτε αναλόγως. Αθλητικά, αδιάβροχο, ομπρελλίτσα, εμπεριέχονται στο "αναλόγως".

Νερό για τα σκυλιά σας, θα βρείτε εκεί. Μπωλ όμως για το νερό, να φέρετε.

Επίσης, για όσους θέλησαν να βοηθήσουν - και σας ευχαριστώ πάρα πολύ - έχω πει ότι δεν χρειάζεται να φέρετε τίποτα. Αν παρόλα αυτά, νοιώθετε ότι θέλετε διακαώς να προσφέρετε κάτι, κινηθείτε αυτοβούλως αλλά σε μικρές ποσότητες και με πρακτικές προδιαγραφές. Δηλαδή...για οτιδήποτε χρειαστεί ολόκληρο σερβίτσιο για να καταναλωθεί, θα υπάρχει πρόβλημα. Σας μιλάω εκ πείρας :cool:

Οτι θέλετε να πιείτε, το φροντίζετε μόνοι σας.

Στο μόνο που θα σας τα κάνω ευκολότατα...τσουρέκια...είναι...να είστε στην ώρα σας.

Αν θέλετε να βρείτε να παρκάρετε κυριλλέ, να ψιλοεκτονώσετε πρώτα τα καμάρια σας [γιατί μετά θα είναι δεμένα επαναλαμβάνω] και να ενοχλήσετε/ενοχληθείτε, από όσο το δυνατόν λιγότερο κόσμο, ελάτε και νωρίτερα. Οτι θέλετε. Αρκεί...να είσαστε στις δέκα, στον χώρο του θεάτρου. Οσοι δεν ξέρετε που είναι αυτό, κανονίστε συνάντηση με κάποιον που ξέρει, στον χώρο του parking.

Οτι έκτακτο προκύψει, θα το συζητήσουμε μέσα στην εβδομάδα.
Για ότι χρειαστείτε, στέλνετε πμ, μέχρι Σάββατο βράδυ.
Αν για κάποιον λόγο, δεν θα έχετε πρόσβαση σε ιντερνετ...6985013117 :)

Edit: Ξέχασα...με όσους δεν γνωριζόμαστε φατσικά, μόλις έρθετε, παρουσιάζεστε για να ξέρω ότι ήρθατε :cool:

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εχει ωραιότατο parking, στην κεντρική είσοδο. Γι'αυτό λυσσάω, να έρθετε νωρίς, για να βρείτε να παρκάρετε εκεί και να μην διασχίζετε την Κηφισίας πάνω-κάτω, ψάχνοντας.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Σωστός!!!
Εσύ το χρυσό κουστούμι κι εγώ το ασημένιο έτσι;
Καπελάκι μην ξεχάσεις, για την βροχή ;-)
Ειδικά τώρα με την ανανεωμένη σου εμφάνιση, θα σου είναι απαραίτητο ;)

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.001
423
53
Β.Α Αττική
Η Δάφνη την Κυριακή θα είναι στην 18η μέρα του πρώτου κανονικού της οίστρου (είχαμε και έναν ημιτελή ενδιάμεσα προ διμήνου).
Θα είναι σε θέση να παρευρεθεί στο ...dogala χωρις να δημιουργηθούν επεισόδια;

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.685
4.322
43
www.proudtobegreek.eu
Η Δάφνη την Κυριακή θα είναι στην 18η μέρα του πρώτου κανονικού της οίστρου (είχαμε και έναν ημιτελή ενδιάμεσα προ διμήνου).
Θα είναι σε θέση να παρευρεθεί στο ...dogala χωρις να δημιουργηθούν επεισόδια;
Οχι θα μυριζει στα αρσενικα και θα τρελαθουν!

Sent from my iPhone using Tapatalk

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.685
4.322
43
www.proudtobegreek.eu
:mad:...και πότε περίπου μπορούμε να "κυκλοφορήσουμε" με ασφάλεια;
1 μηνα μετα το τελος του οιστρου συνηθως σταματαει να μυριζει η σκυλα..το σπρευ ειναι για λιγη ωρα εκτος αν ψεκαζεται συχνα..

Sent from my iPhone using Tapatalk

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Οχι spray και ημίμετρα στο "κοπήτοπίτα" παρακαλώ, μην το μετατρέψουμε σε "σφαγήτοπίτα" :rolleyes:

Παναγιώτη άσε την Δαφνούλα στο σπίτι και την ησυχία της, όπως θ'αφήσω κι εγώ την δικιά μου Δαφνούλα [για άλλους λόγους βέβαια αυτή] και έλα alone να περάσουμε τζάμι :)

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αγάπη...αν υπάρξει περίπτωση να είσαι έτσι, θα είσαι...μόνη σου με τις πέτρες :D
Οι υπόλοιποι, όλο και κάποιο υπόστεγο θα βρούμε :p

* μίκρηνε ρε την φωτό που ξεχείλωσε η οθόνη [είσαι και moderator το στανιό μου]