Κοπή πίτας 2012

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Κορίτσια ψυχραμία!:p:p
Ο Αλομπάρ κ ο Ακίρα είναι πιασμένοι από το λωροπορνίδιο (σσστ μην ακούσει ο Νέγκρο ε...; )

....ένα βρωμόσκυλο και μισό είναι......
Δε χορταίνω να τα βλέπω τα σκασμένα :) (πόσο καιρό είχα να τον δω, αλλά έδωσε αμέσως φιλάκια στη "θεία" Νατάσσα το αγόρι μου...)
Άντε να τα απαθανατίσω κ εν δράσει ;-) σύντομα ε;

Τα βελγικά είναι καχύποπτα προς τους ξένους, πρώτα σκανάρουν όπως λέει ο jimboGS ;-)
Η λώρα, π.χ., δεν κάθεται για χάδια, πέρα από τις "θείες" κ τους "θείους" που ξέρει καλά.

Last edited:

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
εμενα με προγκιξε στην αρχη.καθησα λιγο περιμενα,με σκαναρε κανονικοτατα και μετα ηρθε και με εγλυψε!!! μετα γιναμε φιλοι
Σε μένα έγινε το αντίθετο! Τον χάιδεψα με μύριζε,κουνούσε ουρίτσα,και κάποια στιγμή μετά απο τρια,τέσσερα χαδάκια άκουσα ένα ελαφρυ γρύλισμα και τραβήχτηκα!
Βέβαια μου εξήγησε ο κύριος (συγνώμη δε θυμάμαι το όνομα σας) ότι δεν ήθελε άλλο και μου έδειξε ότι πρέπει να σταματήσω!

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
911
26
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Παιδια εχω και αλλες φωτο (φασεις απονομης και διαφορες αλλες που φαινονται προσωπα) να μην τις ανεβασω?
Το ειχα γραψει και μερικες σελιδες πιο πριν..Μπορει ο Αντμιν να 'κλειδωσει' το υποφορουμ των εκδηλωσεων ωστε αυτο να ειναι ορατο μονο σε εγγεγραμενα μελη?

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Παιδια εχω και αλλες φωτο (φασεις απονομης και διαφορες αλλες που φαινονται προσωπα) να μην τις ανεβασω?
Το ειχα γραψει και μερικες σελιδες πιο πριν..Μπορει ο Αντμιν να 'κλειδωσει' το υποφορουμ των εκδηλωσεων ωστε αυτο να ειναι ορατο μονο σε εγγεγραμενα μελη?
Μέχρι να αποφασίσει ο αντμίν γι'αυτό το θέμα, καλύτερα να μην ανέβουν φωτό που φαίνονται πρόσωπα, χωρίς την άδεια των εικονιζόμενων.

Εξάλλου ήδη έχει μπει μπόλικο υλικό ;-)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
μπορεις να ανεβάσεις τις φωτογραφιες και να κρυψεις τα προσωπα (αν δε βαριεσαι να κανεις τη διαδικασία :p )

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Τι μας εχει πιασει ξαφνικα με τις φατσες βρε παιδια? τοσα χρονια βαζουμε φωτογραφιες απο σκυλοβολτες, ταξιδια κλπ

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Η ενότητα "Συναντήσεις & Εκδηλώσεις μελών" είναι πλέον προσβάσιμη και ορατή μόνο σε εγγεγραμμένα μέλη του dogforum.gr (που έχουν ενεργό λογαριασμό και έχουν περάσει το email confirmation).

Αυτό ήταν μια, έτσι ή αλλιώς, "καλή ιδέα". Το αν αυτό σας "διευκολύνει" να βάλετε κάποιες φωτογραφίες δεν είναι κάτι που εμείς θα αποφασίσουμε.

Καλημέρα σας!

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ναι ρε συ admin , γνωρισαμε τους Αγγελους του Τσαρλι , αλλα ο Τσαρλι πουθενα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
καλά! δεν τον είδατε πάνω σε ένα πεύκο με στολή παραλλαγής να μας παρατηρεί ?

Εκεί που είμαι πάντα jimboGS...Παντού!

:)

Καλημέρα!
O πανταχού παρών και τα πάντα πληρών ο θησαυρός των kilobyte και των server χορηγός

Last edited by a moderator:

Eammon

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2010
516
0
Αθηνα
...εκει στα ψηλα που καθομουν,μεσα στη μοναξια μου ειδα εναν περιεργο τυπο με καπελο αναμεσα στα δεντρα....αλλα που να φανταστω να στειλω το παιδοβουβαλο να σε φερει!!

Last edited:

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Ίσως ο ADMIN να ήταν στην πίτα , ίσως ο αντμιν να μιλάει ανάμεσα μας και σαν μέλος.
Ο ADMIN ζει και βρίσκετε ανάμεσα μας .
Ρε παιδιά τι διάολο , εγκληματίες είμαστε και δεν θέλουμε να φάνει η φάτσα μας ;

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Να είναι καλά οπου και να είναι κι ας μην τον ξέρουμε!!!
Εμείς πάντως τον ευχαριστούμε για όλα,κι ας μην ξεχνάμε ότι χωρίς αυτόν δεν θα είμασταν σήμερα εδώ να μιλάμε, να ανταλάσουμε απόψεις,και να γνωριζόμασταν σε διάφορες σκυλοσυναντήσεις,όπως και η προχτεσινή εκδήλωση!!