Κονσέρβα Optidog Pure

aggelos_de

New Member
3 Ιουνίου 2011
4
0
Γιαννιτσά
Καλησπέρα! Την Ίρις σήμερα την άλλαξα την ξηρή τροφή της! Από eukanuba για puppies σήμερα της έδωσα Royal canin! Διαφορά;; ;Έκατσε κ έφαγε ολο το φαγητό της ενώ ήμουν κ εγώ δίπλα της! Ενώ με την Eukanuba έπρεπε να την αφήσω μόνη για να φάει!Κ συνήθως δεν έτρωγε κ όλη την ποσότητα!! Πώς βλέπετε αυτήν την αντίδραση??

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Καλησπέρα! Την Ίρις σήμερα την άλλαξα την ξηρή τροφή της! Από eukanuba για puppies σήμερα της έδωσα Royal canin! Διαφορά;; ;Έκατσε κ έφαγε ολο το φαγητό της ενώ ήμουν κ εγώ δίπλα της! Ενώ με την Eukanuba έπρεπε να την αφήσω μόνη για να φάει!Κ συνήθως δεν έτρωγε κ όλη την ποσότητα!! Πώς βλέπετε αυτήν την αντίδραση??
Η royal ειναι νοστιμη τροφη;)

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Η royal ειναι νοστιμη τροφη;)
Μάλιστα....
Εμένα η ψωνάρα δεν την πολυγουστάρει....χωρίς κονσέρβα...
Στο δικό μας Lidl έχει την orlando....όχι optidog...
Λέει τίποτα ή να μείνω με Belcando?

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
πόσο καλή μπορεί να θεωρηθεί μια τροφή με περιεχόμενο.....;
1ο συστατικό καλαμπόκι......
2ο κρεατάλευρο.....
3ο ρύζι......

...άλλη η σύσταση της κονσέρβας και άλλη της ξηράς....

Last edited:

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Λοιπόν, η Λάρα όπως έχω αναφέρει σε άλλο θέμα έχει πάθει ουλίτιδα και ο γιατρός μου είπε να τρώει μόνο μαλακη τροφή. Έψαξα τις κονσέρβες και βρήκα ότι η κονσερα της optidog είναι από τις καλύτερες και με διαφορά. Την ποσότητα κρέατος, >60%, που έχει την έχουν μόνο κονσέρβες της κατηγορίας belcando και πάνω. Με τη διαφορά ότι τα 800 γρ. στοιχίζουν μόλις 1,40€ περίπου. Τα κόπρανα είναι εξαιρετικά και δεν έχουν καμία σχεση με τα γνωστά μαλακά άλλων κονσερβών, το τρίχωμα είναι κουταβίσιο και οι τσίμπλες που είχε πάντα πήγαν περίπατο.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Την είχα δοκιμάσει παλιότερα την ξηρά αλλά δεν τους έκατσε καθόλου καλά, μαλακά κόπρανα και πολλά μα πολλά αέρια. Η κονσέρβα όμως με έχει αφήσει πολύ ευχριστημενο, τόσο από τα συστατικά που αναγράφονται, όσο και από τα αποτελέσματα. Καμία σχέση με την ξηρά στην ποιότητα των συστατικών, λες και είναι από άλλη εταιρεία.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εγω ειμαι ευχαριστημενη και απο τα δυο. Σε σκυλια που ταιζα και ξηρα και κονσεβα
απο αυτη την εταιρεια τους ειχε κατσει καλα. Αρα ειναι το τι θα ταιριαζει στο καθενα!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Μια φορά τη βδομάδα έχουμε JFD - Junk Food Day δηλαδή γουρουνιά. :pig:
Οι γουρούνες τρώνε Optidog κονσέρβα και κανουν σαν τρελές γι αυτήν και η μάνα τους τρώει burger ή πίτσα. Έτσι είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Συνήθως Παρασκευή για ψυχολογικούς λόγους.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog