Κολύμπι και παιχνίδι στην παραλία

Status
Κλειδωμένο θέμα

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Σπετσες,καλμα θαλασσα,ωραια παρεα...τι αλλο θελεις για μια ποιοτητα ζωης που δεν θα ανταλλασαν πολλοι για ολο το χρυσαφι του Κοσμου...

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
πωπω! φοβερες στιγμες! ερωτηση: απο ποσο μηνων αρχισαν να μπαινουν στη θαλασσα? γιατι θελω να τον μαθω και εγω να μη φοβαται, εχουμε παει 2-3 φορες μεχρι τωρα, αλλα δε δειχνει να ενδιαφερεται για το νερο. Ευελπιστω οτι οταν πιασουν οι ζεστες, τι θα κανει, θα μπει...
τωρα ζηλεψα..θα παμε και μεις θαλασσα σημερα!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
tsaki, φαντάζομαι η ερώτηση δεν πάει για τη ρούνη....
αυτή γεννήθηκε ...δελφίνι...!!!! βλέπει θάλασσα και τα δίνει, δεν χαμπαριάζει τίποτε.

ο άρης δε γουστάρει... μέχρι την κοιλίτσα ίσα ίσα και παιχνίδι στην ακροθαλασσιά. μπαίνει δηλαδή μέχρι εκεί που πατώνει...:D:D (σε μένα έμοιασε το πουλάκι μου:D:D )

είχαμε προσπαθήσει όταν ήταν 7-8 μηνών (αν θυμάμαι καλά, δεν είμαι σίγουρη, πάντως κάτω του 1 έτους ήταν). ε, μια που μπήκε και μια που βγήκε... αυτό ήταν.

πάντως γενικώς τα ποιμενικά, απ'όσα σκυλιά ξέρω, δεν την κάνουν και πολύ κέφι τη θάλασσα, εννοώ το κολύμπι.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
φουντωτα παιδια στην θαλασσα!!! αυτα ειναι!!!
ειδες παιδι μου?... θαλασσα ηλιος και σκυλοπαρεα αξια ανεκτιμητη!!!!

να τα χαιρεσαι τα απαλα σου παιδια! ειναι πανεμορφα!!
εγω θα ερθω αποροσκλητη! και αν δε με θελετε.. θα μεινω στην σκηνουλα μου στην παραλια :D :D
Ανταποδιδω φιλξενεια.. στην ομορφη... τσιμεντενια ..Αθηνα... :D

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
καλέ ναι...
όποτε θέλετε...

εμείς εδώ είμαστε...:D:D:D

(κάντε το εικόνα..., να σκάσετε όλοι μύτη με τους σκύλους -μικρούς και μεγάλους...!!!!!

σοκ θα πάθουν εδώ πέρα:D:D:D
θα ναυλώσουμε ένα καράβι μόνοι μας)

kasi, αυτό που είπες για τα "...απαλά..." ήταν τόσο γλυκό:p:p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Σπετσες,καλμα θαλασσα,ωραια παρεα...τι αλλο θελεις για μια ποιοτητα ζωης που δεν θα ανταλλασαν πολλοι για ολο το χρυσαφι του Κοσμου...
Αχχχ δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με τα παραπάνω, τι θέλω και παραμένω στην Αθήνα δεν καταλαβαίνωωω, Agathe οι φωτογραφίες σου μου έφεραν ένα τεράστιο χαμόγελο :D

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
μη νομίζετε... κι εγώ τα τελευταία 4 χρόνια ζω εδώ.
από την αθήνα είμαστε. είπαμε να βοηθήσουμε στην αποκέντρωση....
βέβαια όλα έχουν και τα θετικά και τα αρνητικά τους.... αλλά αυτό είναι άλλο θέμα
οι παραπάνω δραστηριότητες προφανώς ανήκουν στα θετικά!!!!

τα σκυλιά βέβαια εδώ τα αποκτήσαμε...

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
μη νομίζετε... κι εγώ τα τελευταία 4 χρόνια ζω εδώ.
από την αθήνα είμαστε. είπαμε να βοηθήσουμε στην αποκέντρωση....
βέβαια όλα έχουν και τα θετικά και τα αρνητικά τους....
Μακαρι να βαζαμε σε μια ζυγαρια ολα τα εγκοσμια για τα οποια τρεχουμε σαν παλαβοι χωρις αυριο,με εφημερες αποδοσεις κατ'ουσιαν,με αγχος με νεφελωμενη διαθεση και αδιακοπο υποτακτικο ρολο στα "πρεπει"...Και απο την αλλη μερια της ζυγαριας την πραγματικη ποιοτητα ζωης,αυτη που αρκει ενα βλεμμα για να μιλαει η ψυχη!

Και να μας επετρεπαν την επιλογη,τραβα ρότα προς οποια πλευρα θελεις...Θα σου ελεγα λοιπον να γευεσαι καθημερινα τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ θετικα εκει περα και να αγνοεις τα αρνητικα...
Καμμια φορα σκεφτομαι ποσο πισω εχει μεινει η ανθρωπια μας για χαριν του υλισμου...

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Μακαρι να βαζαμε σε μια ζυγαρια ολα τα εγκοσμια για τα οποια τρεχουμε σαν παλαβοι χωρις αυριο,με εφημερες αποδοσεις κατ'ουσιαν,με αγχος με νεφελωμενη διαθεση και αδιακοπο υποτακτικο ρολο στα "πρεπει"...Και απο την αλλη μερια της ζυγαριας την πραγματικη ποιοτητα ζωης,αυτη που αρκει ενα βλεμμα για να μιλαει η ψυχη!

Και να μας επετρεπαν την επιλογη,τραβα ρότα προς οποια πλευρα θελεις...Θα σου ελεγα λοιπον να γευεσαι καθημερινα τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ θετικα εκει περα και να αγνοεις τα αρνητικα...
Καμμια φορα σκεφτομαι ποσο πισω εχει μεινει η ανθρωπια μας για χαριν του υλισμου...
θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου...

ξέρεις τι είναι να μπορείς να βλέπεις θάλασσα, γαλήνια ή φουρτουνιασμένη δεν έχει σημασία, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή της ημέρας;;;
να πηγαίνεις για ψωμί βρε παιδάκι μου και να κάνεις και τη βόλτα σου στην παραλία, να γεύεσαι την αρμύρα, να νιώθεις την αύρα;;;;

(βέβαια για να γίνω εντελώς πεζή, από την άλλη, η υγρασία τσακίζει κόκκαλα..... )
και βέβαια υπάρχουν και ακόμη πιο πεζά πράγματα. όπως για παράδειγμα εδώ θεωρείς ουρά στην τράπεζα τα 5 άτομα....φεύγεις κι επιστρέφεις γιατί.... έχει κόσμο.....

αλλά εννοείται ότι οι ρυθμοί εδώ είναι διαφορετικοί, και το βασικό που κάνει τη διαφορά είναι ότι εδώ δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα. ούτε καυσαέριο ούτε κίνηση ούτε θόρυβος ούτε τίποτα....
κανά χλιμίντρισμα που και που, κανά γάβγισμα.... ε, άντε και καμιά εξάτμιση από μηχανάκι....(αυτά επιτρέπονται!!!!)

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
ξέρεις τι είναι να μπορείς να βλέπεις θάλασσα, γαλήνια ή φουρτουνιασμένη δεν έχει σημασία, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή της ημέρας;;;
να πηγαίνεις για ψωμί βρε παιδάκι μου και να κάνεις και τη βόλτα σου στην παραλία, να γεύεσαι την αρμύρα, να νιώθεις την αύρα;;;;
(αλλά εννοείται ότι οι ρυθμοί εδώ είναι διαφορετικοί, και το βασικό που κάνει τη διαφορά είναι ότι εδώ δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα. ούτε καυσαέριο ούτε κίνηση ούτε θόρυβος ούτε τίποτα....
κανά χλιμίντρισμα που και που, κανά γάβγισμα.... ε, άντε και καμιά εξάτμιση από μηχανάκι....(αυτά επιτρέπονται!!!!)
Άαααχχχ, τί ωραία !!! Άλλη ποιότητα ζωής, όχι μόνο για εσάς, αλλά και για τα σκυλιά ! :D:D:D
Ελπίζω μόνο οι γλάροι στις Σπέτσες να μην είναι επιθετικοί. Ξέρεις εσύ γιατί το λέω αυτό ... ;):p

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
γειά σου ανδρομέδα με τα ωραία σου......:p:p

απέναντι από το σπίτι μου υπάρχει ένα εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο και το έχουν κάνει στέκι κάτι γλάροι, αλλά μόνο κρώζουν...τίποτε άλλο!!!!;)

mrcool

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2011
87
0
rooms to rent ρε παιδιά.... τς τς τς :p
τι rooms to rent βρε τσαπρ....
rooms to let σημαινει διαθεσιμα δωματια και ετσι χρησιμοποιειται στην αγγλικην...
bikes for rent σημαινει ενοικιαζομενα μηχανακια π.χ

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
απέναντι από το σπίτι μου υπάρχει ένα εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο και το έχουν κάνει στέκι κάτι γλάροι, αλλά μόνο κρώζουν...τίποτε άλλο!!!!;)
Όταν αρχίσουν να πετάνε πράγματα από το παράθυρο, τότε να ανησυχείς ... :p έχει αρχίσει και τους φοβάται το μάτι μου τώρα τελευταία ... :D:D

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
ούτως ή αλλιώς δεν περνάμε από κάτω μη μας έρθει κανένα τούβλο στο κεφάλι...

(είναι παρατημένο πάνω από 10 χρόνια, είχε συμβεί ένα ατύχημα με κάτι μαθήτριες σε σχολική εκδρομή. είχε πέσει το πάνω μπαλκόνι στο κάτω και σκοτώθηκε μια κοπέλα. )

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
ούτως ή αλλιώς δεν περνάμε από κάτω μη μας έρθει κανένα τούβλο στο κεφάλι...

(είναι παρατημένο πάνω από 10 χρόνια, είχε συμβεί ένα ατύχημα με κάτι μαθήτριες σε σχολική εκδρομή. είχε πέσει το πάνω μπαλκόνι στο κάτω και σκοτώθηκε μια κοπέλα. )
:(:(:(

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
σήμερα το μεσημέρι και μετά την πρωινή σύγχυση, είπαμε να πάμε τα σκυλιά στην παραλία ξανά και να'ρθει και η αρτεμάρα να παίξουν...

δε σας περιγράφω τι έγινε.....

είχαν έρθει και κάτι εκδρομείς και μόλις είδαν τη ρούνη να τσαλαβουτάει δως του τα φλας και οι φωτογραφίες. να'χουν μαζευτεί καμιά 30αριά άτομα γύρω γύρω απ'τα πεζούλια και να χαζεύουν. εγώ να της πετάω το μπαλάκι, αυτή να το αγνοεί και να ποζάρει.....
μετά ήρθε κι ο άρης, άλλες φωτογραφίες πάλι, και στο τέλος η άρτεμις, αλλά οι φωτογράφοι είχαν φύγει.

κάποια στιγμή σκάει μύτη ένας τύπος μ'ενα γκόλντεν ή λαμπ. (δεν είδα καλά) αρσενικό. ο κακομοίρης σου λέει σκυλάκια στην παραλία, ας αμολήσω και το δικό μου. που να'ξερε.... με το που τον μυρίζεται ο άρης, πάει ν'ανέβει τα σκαλάκια που βγάζουν στο δρόμο. πλησιάζει το άλλο, τον μυρίζει και ο άλλος τινάζεται κάπως περίεργα κι εκεί κάτι πήγε να κάνει ο άρης δεν κατάλαβα τι, τον μάζεψε κι έφυγαν. ευτυχώς δεν έγινε τίποτε, αλλά δεν ήμουν σίγουρη...
στο μεταξύ ήταν μαζί μας ένας γνωστός με ένα γ.π. και αφού είδε την όλη φάση, πήγε κι έφερε και τον δικό του, έτσι να'χουμε να δείχνουμε....
ο γ.π. ηρεμότατος πήγε κι έκατσε πάνω στο πεζούλι κι από κάτω 2 ε.π. και η ρούνη να έχουν αφιονιστεί....

λυσσάξανε πάντως και σήμερα... η ρούνη να μην αφήνει τον άρη να μπει στη θάλασσα, να μη φέρνει τα μπαλάκια... τι να πω...

λες να φταίει η πανσέληνος;;;;

ακόμα κοιμούνται.....

επιφυλάσσομαι για φωτο...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Agathe σταμάτα παιδάκι μου ζηλεύουμε καταλαβαίνεις;;;; Περιμένουμε φωτο .

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
κατόπιν απαιτήσεως του κοινού μας (i.kyveli δηλαδή) σας παραθέτω τις φωτό μας....

για ζηλέψτε ........

Attachments

Last edited:

Status
Κλειδωμένο θέμα