Κοιτάξτε εδώ απανθρωπιά...

spanielboy

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2007
79
0
Μακεδονία
suspektir.blogspot.com
Ρε παιδιά δλδ έλεος. Το γράφω έτσι απλά για να το δείτε, δεν έχω πρόθεση να ανοίξω post για συζητήσεις πάνω στις αγγελίες, απλά ρίξτε μια ματιά αν θέλετε. Το είδα σήμερα στο interpet.gr:

"1/7/2007 Είμαι η Μίκρα, ένα χαριτωμένο, εμβολιασμένο, στειρωμένο, υγιέστατο και χωρίς ακράτεια κοριτσάκι έξι ετών, που ένας κακός άνθρωπος με χτύπησε και με ανάγκασε να ζω σε αναπηρικό καροτσάκι. Θέλω να βρω ένα σπιτικό ,με καλούς και ευαίσθητους ανθρώπους να με φροντίζουν και να με αγαπούν, όπως θα τους αγαπώ και θα τους ευγνωμονώ και εγώ, για όλη μου την ζωή".

Και link για τη φωτό: http://www.interpet.gr/upload/Μίκρα.jpg

Πραγματικά ΑΙΣΧΟΣ σε όποιον το έκανε :evil:

(Αν κάποιος ενδιαφέρεται υπάρχουν και τηλέφωνα στην αγγελία, απλά δεν τα βάζω εδώ. Αν θέλετε επισκεφθείτε το interpet.gr).

Morgan_A

Well-Known Member
27 Απριλίου 2007
180
4
Αθήνα
www.ourdogs.gr
Κάποιο πρόβλημα υπάρχει...

Κάποιο πρόβλημα υπάρχει...

Προσπαθώ να μπω, αλλά δεν μπορώ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος, για να μπορέσω να μπω σε αυτή τη ιστοσελίδα?

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Κάνε copy όλη τη διεύθυνση (από το http ώς και το .jpg) και μετά paste σε νέο παράθυρο/tab.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
θα μπορούσες να προσδιορίσεις τι εννοείς ως "αίσχος"?

Πράγματι είναι αίσχος ότι κάποιοι ασυνείδητοι οδηγοί αντί να πατήσουν φρένο ή να στρίψουν το τιμόνι τους, "σακατεύουν" δύσμοιρα ζωάκια.
Είναι επίσης αίσχος, ότι έτσι όπως έχει αναπτυχθεί ο πολιτισμός μας και η τεχνολογία, τα ζώα πέφτουν σωρηδόν θύματα τροχαίων. Όπου και να έχω ταξιδέψει βλέπω νεκρά σκυλιά και γάτες, αλεπούδες και σκαντζόχοιρους, μέχρι και φίδι 4-5 μέτρων έχω δει πατημένο από αυτοκίνητο!!!

Με στενοχωρεί και με θλίβει να βλέπω όλα αυτά να νεκρά ζώα, διότι δεν πρόσεξαν και δεν ακολούθησαν τους κανόνες του ΚΟΚ, και δεν ήταν εφοδιασμένα με ένστικτα που θα τους προστάτευαν από τέτοιους κινδύνους.

Κάποτε (άθελα μου) σκότωσα ένα πουλάκι... Ακόμα το θυμάμαι να χτυπάει στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου. Τώρα, κάθε φορά που βλέπω πουλάκια, φρενάρω, διότι όταν πανικοβληθούν, το ένστικτό τους τα οδηγεί να φύγουν από εκεί που ήρθαν, και όχι να ακολουθήσουν την πιο σύντομη διαδρομή για να φύγουν από τον δρόμο, κι έτσι πολλές φορές γυρνάνε στον δρόμο και τα χτυπάς κατά λάθος...

Έχω κυνηγήσει έναν αλήτη, που έστριψε το αυτοκίνητο του και σημάδεψε να χτυπήσει έναν αδέσποτο σκύλο (στην μαρίνα Αλίμου)... Πετάχτηκα στον δρόμο, και ο τύπος έστριψε το αμάξι του για να μην πατήσει εμένα, κι έτσι γλύτωσε ο σκυλάκος... Όπως απομακρυνόταν, τον στόλισα με μπόλικα μπινελίκια... Παρατήρησα όμως ότι μετά από 300-400 μέτρα σταμάτησε σε παρακείμενη καφετέρια... Όπως έβγαινε από το αμάξι του, με είδε να τρέχω προς το μέρος του, κατάλαβε τι θα ακολουθούσε, και ξαναμπήκε στο αμάξι του και έφυγε πανικόβλητος...

Ο Θεός με φύλαξε, αν τον προλάβαινα, το πιο πιθανόν να σας έγραφα από το λαπ τοπ μου, από την φυλακή!!!

Ναι, το θέμα έχει μεγάλο κομμάτι "αίσχους", αλλά η αγγελία δεν είναι καθόλου αίσχος σαν αγγελία, κάποιοι άνθρωποι φρόντισαν τον σκύλο αυτόν που είχε την ατυχία να τρακάρει με κάποιον ασυνείδητο (το πιο πιθανόν), και το εγκατέλειψε σε αυτήν την κατάσταση στην άκρη του δρόμου. Αφού το φρόντισαν, προσπαθούν να του βρουν ένα σπίτι, που θα το αγαπήσουν. Τι το κακό έχει η αγγελία αυτή?

Ελπίζω να μην θεωρείς ότι το αίσχος είναι ότι ο σκύλος είναι αναπηρούλης... Μακάρι να είχα κατάλληλο σπίτι και έναν πιο φιλικό σκύλο με τα άλλα σκυλιά στο σπίτι του... Θα το σκεφτόμουνα σοβαρά να το υιοθετήσω το σκυλάκι αυτό.

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
spanielboy said:
Προφανώς αναφέρεται στον ασυνείδητο που εφερε το ζωάκι σ'αυτή την κατάσταση....

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
sofiaklv said:
spanielboy said:
Ωχ, εγώ το πήρα στραβά??? :oops:

Αν ναι, γράψτε λάθος... Δεν το διαγράφω όμως, γιατί ασχέτως λάθους, έγραψα την άποψη μου γενικότερα...

:wink:

spanielboy

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2007
79
0
Μακεδονία
suspektir.blogspot.com
sofiaklv said:
spanielboy said:

Ναι παιδιά. Η λέξη "αίσχος" ήρθε στο μυαλό μου όταν είδα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ζώο. Για την αγγελία γιατί να έχω πρόβλημα; Ίσα ίσα που ήταν μια καλή προσπάθεια και μόνο να δώσεις στη δημοσιότητα τέτοια αγγελία, γιατί δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να πάρει αυτό το ζωάκι. Μακάρι να βρεθεί δηλαδή.

ΥΓ: Το interpet.gr γενικά αργεί να φορτώσει.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Δυστυχώς είναι συχνό φαινόμενο. Έχω ακούσει ακόμα και για περιπτωση 2+2 λουρίδες δρόμος, άδειος και ο οδηγός να πηγαίνει άκρη και να χτυπάει το άμοιρο το σκυλί. :evil:
Χτες έμαθα για ένα πιντσεράκι που το πάτησε αυτοκίνητο, ενώ μπορούσε να το αποφύγει άνετα! Οι απο πίσω το πήγανε σε κτηνιατρείο όπου το πήρε κοπέλα που εργάζεται εκεί και το πήγε σε κτηνιαρείο όπου είχε κάνει την πρακτική της. Εκεί κάνουν οστεοσυνθέσεις. Είχε σπάσει τη λεκάνη του και τώρα αναρρώνει. :(
Πριν ένα χρόνο+ είμαι με τη σκύλα μου σε αδιέξοδο (που έχει έξοδο όμως) και περνάει αυτοκίνητο και πάει να τη χτυπήσει. Βάζω εγώ τις φωνές και μου λέει "δικό σου είναι" και λέω "γιατί άμα δεν ήταν δικό μου θα το χτύπαγες;"
Τι άνθρωποι ρε γμτ...

ellif

Active Member
31 Αυγούστου 2007
33
0
ηρακλειο κρητης
πεστε τα .να βαζετε φωτο τους και πινακιδες.δημοσιο ξεφτιλισμα παντου.καποτε θα μαθουν.αλλο να σου πεταχτει το ζωο και να μην προλαβεις να το αποφυγεις και αλλο να το κτυπας εσκεμμενα και να γελας